Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 15. 5. 2014 v 21:35, financ napsal:

Nechceš přiznat výrobce do horní části cifru a ve spodní mít nápis Orlík?

Tím by to mohlo vypadat jako na přiloženém příkladu, tedy s "ptákem" dole :)

Mít tam logo výrobce a model, proč ne. Já bych to neviděl jako nic proti ničemu.

Upraveno uživatelem neus
Návštěvník Ondra
Odesláno
  V 15. 5. 2014 v 21:32, decebal napsal:

Nebo delší...

tohle je asi nejlepsi, nejcistsi varianta - libi se mi :)

Návštěvník Ondra
Odesláno

A co udelat variantu s plochymi, matnymi ruckami? Podle me by byly lepsi nez bombirovane, ktere se lesknou jak psi kule a neladi vubec s pouzdrem...

Odesláno

Je mi to toho prd, stejně se nepřidám, ale co rovné PRIM a nad ním bochánek ORLÍK ? Jo- a to logo s tím ptákem je opravdu děsný..kvůli tomu jsem  nešel ani do těch starších /a kvůli šílený ceně, přirozeně/.. 

Odesláno (upraveno)

Decebale - logo mám taky nejraději stručně a vteřinovku co nejdelší - poslední post shledávám IMHO nejlepší doteď :speak_cool:

Poslední rada - bílá šipka, nebo jen namočení do barvy na konci stříbrné vteřinovky - líbil by se mi tam bílý akcent k těm číslům. Navíc jsem v letité praxi vypozoroval, že když přes tyto široké hodinovku a minutovku přechází vteřinovka, je špatně vidět a trvá to docela dlouho - u svých mnoha elton sportů už vyvíjím řešení !!! (světe div se -  jinou barvu vteřinovky :D

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Hlavně se držte černý barvy cifru, pls.

Jinak to bude jak u Sportů, 3 prd**le ujetých barev a kombinací ve stylu ultra speacial rare... :-)

Doufám teda, že by to ani Elton nedovolil, takto mrvit jejich vlajkovou loď.

Odesláno
  V 16. 5. 2014 v 10:46, odjinud napsal:

Hlavně se držte černý barvy cifru, pls.

Jinak to bude jak u Sportů, 3 prd**le ujetých barev a kombinací ve stylu ultra speacial rare... :-)

Doufám teda, že by to ani Elton nedovolil, takto mrvit jejich vlajkovou loď.

Ale dovolil, kdysi jsem je chtěl v bílé barvě. Nakonec mě odradila cena :-)

Orlíky s Etou nejsou vlajkova loď, open edition, který se už nasekalo dost a proto i cena může být relativně příjemná. V těhle limitkách se mění jen detaily, základ zůstává stejný.

Jedna nejmenovaná sportovní organizace je má modrý.

Jiný strojek by z toho udělal jiný hodinky. Třeba limitka 45LE má rozteč nožek 19mm (zde 20mm), jiný uchycení skla, jinak uchycený strojek, umístění krčku....

Odesláno

Takže: matné placaté ručky určitě ne, ani bochánek v žádné pozměněné podobě. Cigi, co se týče konce vteřinovky, nevím, nevím, kouknu ještě na netu na různá možná řešení. Ale leží mi v hlavě ta PVD luneta, jak by to asi vypadalo. 

Odjinud: černá bude, tam to byly takové taškařice, aby se podpořila diskuze na dané téma. Ale i ta černá mě trápí, ta, co byla na těch původních, co jsem kdysi měl (ne původní z šedesátek, ale ta verze s etou a datumovkou),byla taková černá nečerná, chtěl bych opravdu deep black. A zvažuju lesklý cifr.

Sakra, to tady nikdo nechce takové hodinky?

Návštěvník Ondra
Odesláno

Já bych je chtěl, ale bombírovaný ručky (měl jsem je na Igenech) mi vyložneně vadí, takže nic :(

Odesláno
  V 16. 5. 2014 v 12:21, Ondra napsal:

Já bych je chtěl, ale bombírovaný ručky (měl jsem je na Igenech) mi vyložneně vadí, takže nic :(

Můžeš si nechat vyrobit matné:-), resp. asi jen dokoupit, protože jsou to ty původní. Možná by to šlo domluvit, že bys měl tyhle, netuším.

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)
  V 16. 5. 2014 v 12:32, decebal napsal:

Možná by to šlo domluvit, že bys měl tyhle, netuším.

Taky mě to napadlo... to by neměl být problém - na jedny nasadit ploché, matné a na X dalších bombírované :) Jinak ciferník se mi líbí. A vteřinovku bych nechal bez barevného značení.

Upraveno uživatelem Ondra
Odesláno
  V 16. 5. 2014 v 12:35, Ondra napsal:

Taky mě to napadlo... to by neměl být problém - na jedny nasadit ploché, matné a na X dalších bombírované :) Jinak ciferník se mi líbí. A vteřinovku bych nechal bez barevného značení.

Mluvil jsem s pí. Kiskovou, matné ručičky nejsou problém :punk: .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...