Přejít na obsah

Orlík NoDate

Doporučené příspěvky

Návštěvník Ondra
  V 16. 5. 2014 v 12:54, decebal napsal:

Mluvil jsem s pí. Kiskovou, matné ručičky nejsou problém :punk:

Paráda :) Teď ještě, aby se nás sešlo víc, a v Eltonu nám udělali pěknou cenu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cena by měla vypadat přibližně takto: základ je  32205.- a k tomu rozpočítat náklady na extra buřty, což je 4000 za no date číselník a 6000 za matrici pro tisk, pokud chceme bílá čísla, musíme mít novou. No a pak ještě drobnosti jako antireflex (vnitřní - 490/ks-pokud chceme), frézování nápisů na víko (1850/ks). Víčko můžeme mít s průhledem, nebo bez - stejná cena. Jo, a já se ptal na pololesklý cifr (lesklý nedělají), to by bylo za 500.-. 

Ale hlavně jsem zjistil, že by šel i plastický cifr, ale to by nás muselo být fakt hodně:-))). Což nebude.

Takže abych shrnul startovací pozici: 

34100.- + 10000.-/počet zájemců + individuální extra buřty

edit: jo a ještě podíl na ručkách, což by se Tebe netýkalo, pro info, je to 15litrů děleno počet zájemcú, teď je jich tam 17, se mnou 18, takže nic smrtonosného.

edit2: důležité!! chlapsci si nechali udělat dvojnásobně nanášenou  luminiscenční barvu, je to + 500/ks, ale to bych teda chtěl a asi bych na tom trval, ať to svítí pořádně, když i Seika za bůra svítěj jak čert:-). Když už to děláme, tak pořádně, ne?

Upraveno uživatelem decebal
Odkaz ke komentáři

Určitě chceme ;) Já jsem pro cifr matný, ať se to neleskne, jak psí kulky. Nápisy bych nechal, jak má v návrhu Zekon a jeho projekt. Je to střízlivé a hezky české. Na vteřinovku nároky až tak nemám. Navíc Zekon psal něco o ručičkách a slevě, když to tady do určitého data stihneme. Zatím jsme ovšem hodně v plenkách...

Odkaz ke komentáři

Pozor, decebal má pravdu - matný cifr na těchto orlíkách vypadá opravdu papírově .

Docela by mě zajímalo, jak chtějí v primu udělat PVD lunetu, když nechtějí udělat leštěnou ocelovou s vyrytými čísly. Podle všeho, co vím, je to ( vyjma leštění) technologický přestupeň nanesení PVD úpravy.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Takhle by to mohlo být pro potěchu oka fajn, ale pokud budou rubíny i bílé, tak já kvůli tomu skákat z Nuseláku opravdu nebudu :) Spíš by bylo dobré se už ptát, kdopak by do toho šel? Jsme přece tak trochu vázáni Zekonův termín ohledně slevy na ručičky pokud jsem to dobře pochopil.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...