Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dokonalá domluva, jednání na jedničku, zboží odesláno dřív, než byla platba připsaná!

Za sebe moc děkuji a kdykoliv v budoucnu zase rád nějaký obchod udělám ;)

Odesláno

Děkuji za přímé, rychlé, konstruktivní jednání vedoucí k bezchybnému obchodu od A do Ž.

Těším se na případnou další transakci :-)

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Honza se v podstatě okamžitě po "veřejně položeném dotazu" nabídl s pomocí a hlavně okamžitě začal jednat. Pokud se vše povede jak má, poznáme se i osobně a na to se snad těším ještě víc, než na řešení mé "potřeby" :-)

Opět jsem rád, že mohu být členem spolku, kde jsou takto ochotní a pohodoví lidé.

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsíci...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Sám se mi nabídl s pomocí objednání něčeho přes internet, objednal, zaplatil, poslal mi to. Nic po mě navíc nechtěl. Ideální gentleman, prikladna komunikace. Doporucuju všem.

Jo a dlužím mu 4 koruny... Máš je u mě :-)

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Nehodinkový obchod proběhl přesně tak jak jsme se domluvili. Je super obchodovat rychle, bezproblémově a bez zbytečných vytáček. Vše rychle odesláno a kvalitně zabaleno. Maximální spokojenost.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Balada, ochotně pro mě objednal co jsem potřeboval velmi příjemné jednání doporučení na 100 procent

Odesláno

Vřele doporučuji, ochotný, rychlá domluva, ale hlavně pomoc při nákupu. Prostě gentleman fora :notworthy:

Díky moc ještě jednou.

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Tady není vůbec co řešit. Maximální ochota, přesná domluva a perfektně zrealizovaný obchod, jako vždy 1A! Díky.

Upraveno uživatelem Sphinxx

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...