Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jenom bych si chtěl ověřit u zkušenejších - jest normální, že moje Seiko, jsou-li na ruce, jdou zcela přesně (opravdu max +/- vteřina za 24 hod), zatímco když je nechám položené, tak s přehledem udělají +55s za den? Dík.

Odesláno

Ano, mechanické hodinky mají jít nejpřesněji /ideálně/ když se nosí. Vyzkoušej si v jaké poloze při odložení jdou nejpřesněji /např. korunkou nahoru, dolu ap./

Odesláno

Jenom bych si chtěl ověřit u zkušenejších - jest normální, že moje Seiko, jsou-li na ruce, jdou zcela přesně (opravdu max +/- vteřina za 24 hod), zatímco když je nechám položené, tak s přehledem udělají +55s za den? Dík.

Nevím, jak dlouho je máš, ale nech je zaběhnout (pokud jsou nové). Mě dělali naopak, kdyš jsem je nosil třeba +22 a když ne, tak 0.

Nakonec si to sedlo a když je nosím jsem na nějakejch +2 a když ne, tak třeba -1s. Nedovedu si to vysvětlit, ale takovouhle přesnost bych nečekal ani od Omegy s COSC. Tím si mě ohromě získaly a to jsem nechtěl jeden čas o japonských hodinkách ani slyšet. Protože jsou to takový pracovní hodinky a hodinky do nepohody, čekal jsem něco daleko horšího. Vlastně je ani od koupě, mimo jednoho jejich zastavení a přehození datumu, neseřizuju. Druhý kalibr 7S26 mi dělá asi +15s, zatím jsem s tím nic nedělal, je to taky +- každý den stejné a tak by to šlo poladit, o to víc, že jsou WR30 narozdíl od přesných Monster.

Odesláno

moje atlasy +20s bez ohladu na to či ležia alebo ich nosim

Mě se to takhle stabilizovalo až po prvním měsíci nošení, teď to taky nehraje moc roli, jestli je nosím, či ne, ale ze začátku to byl velkej rozdíl.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...