Tommek Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Krasne hodinky a super recenze! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coper Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Moc pekna recenze. Preju at slouzi. Podobne, jako zde ukazal Murphy97 jsme taky kupovali tatovi zhruba 10 let zpet. To se jeste rada Oceanus prodavala i u nas. Hodinky byly na kovovem tahu, tmavemodry cifernik, ktery hazel zajimave odlesky. Byly moc pekne, akorat byl s nima neustaly problem, ze se zastavovaly. Po trech reklamacich jsme je vratili. Doufam, ze tobe se nic takoveho nestane. Zatím slouží dobře. Oceanusy jsou jedny z posledních Casií "Made in Japan", snad to kluci šikovní vyrábí poctivě :-) Byl jsem v ponělí v HK - svět hodinek a paní říkala, že by se oceany měly zase začít u nich prodávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 No tak to jsem zvedavy, jestli se u nas opravdu objevi a co to bude za kousky. Edifice rada me nejak nebere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikH Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Zatim jsem oceany nikde v CR nevidel. Zatim jedu v Citizenech, ovsem desing oceanu me nalamuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coper Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 Zatim jsem oceany nikde v CR nevidel. Zatim jedu v Citizenech, ovsem desing oceanu me nalamuje. Už jsem potom v HK nebyl, ale myslím, že se u nás pořád neprodávají. Nakonec jsem si je nechal dovézt z JP (Japonečka malá, šikovná)Připravuju si o tom story. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 Myslím ,že v HK-svět hodinek(Futurum) oceanusy nebyly. Já se tam jen tak na čumendu občas zastavím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trebus Odesláno 11. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Už jsem potom v HK nebyl, ale myslím, že se u nás pořád neprodávají. Nakonec jsem si je nechal dovézt z JP (Japonečka malá, šikovná)Připravuju si o tom story. :-)Tak to jsem zvědav, jaké Oceanusy sis koupil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coper Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Tak to jsem zvědav, jaké Oceanusy sis koupil? Mám je v podpisu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Moc pěkný, ale jak je koupit a jaká je jejich cena, či jiné z této řady??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trebus Odesláno 13. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Oceanusy je třeba nakupovat v japonských obchodech, tady na fóru jsou témata, která se tomu věnují.Jak jsem psal v recenzi, já jsem je koupil na www.seiyajapan.com. K ceně je třeba připočítat clo a dph, které vyměří na celnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2015 Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Moc hezký. Koukám na fotky Milgaussů, pak na tyhle Casia, pak na Rolexy, pak na Oceanusy. Technologicky za mě vyhrává Casio, dizajnem- na body za velikost ( 42) vyhrává Casio, Cena? A vítězem se stává... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trebus Odesláno 26. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Moc hezký. Koukám na fotky Milgaussů, pak na tyhle Casia, pak na Rolexy, pak na Oceanusy. Technologicky za mě vyhrává Casio, dizajnem- na body za velikost ( 42) vyhrává Casio, Cena? A vítězem se stává... A ještě ti zbyde na nové auto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 (upraveno) Jo a to jsme teprve u hodinek, počkej až přijdou na řadu kalkulačky, to je teprve převálcujou. Upraveno 26. listopadu 2015 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikH Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Jo a to jsme teprve u hodinek, počkej až přijdou na řadu kalkulačky, to je teprve převálcujou.Ani ne. Třeba Canony kalkulačky za stejnou cenu jsou výrazně lepší než Casio. A top kalkulačky jsou např. HP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Ani ne. Třeba Canony kalkulačky za stejnou cenu jsou výrazně lepší než Casio. A top kalkulačky jsou např. HP.A ty Canony fakt dělá Rolex? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Ani ne. Třeba Canony kalkulačky za stejnou cenu jsou výrazně lepší než Casio. A top kalkulačky jsou např. HP.nicméně bez úvodu Casio by žádné kalkulačky Canon v životě neexistovaly, je tam rozdíl cca 30 let tradice a pokud vím, tak třeba Canon nedělá vůbec kategorii Scientific Calculator...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trebus Odesláno 7. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Po dvou letech jsem se rozhodl trochu oživit své vlákno. Hodinky pořád mám a jsem s nimi maximálně spokojen, čas přesný, lumi stále svítí. Snad jen povrchová úprava titanu by mohla být trochu lepší, už jsou na nich vidět šrámy. Ale nosím je denně a kancl diving je nebezpečná disciplína Na závěr pár aktuálních fotek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Asijská trojka: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A nakonec foto na aktuální téma - imigrant Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Clovece, to jsou vlastne moc pekny hodinky. Titan je mekci tak se rychleji poskrabe, to je normalni, kor u takove adrenalinove discipliny. Co komplimenty od lidi, vsima si jich nekdo nebo jsou spis nenepadne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se