chief Odesláno 2. června 2024 Nahlásit Odesláno 2. června 2024 Tento víkend to jistí certifikovaný potápky ze Švajcu Sent from my iPhone using Tapatalk 1
Dagoberd Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Odesláno 12. června 2024 @WEIDER Pěkná fotka i hodinky, díky. A budu se těšit na další.
WEIDER Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Odesláno 12. června 2024 Dik. Postupne budem dávať fota. Dám tu ešte jednu staršiu iný model 2
WEIDER Odesláno 14. června 2024 Nahlásit Odesláno 14. června 2024 Ešte jedna variácia a už dám pokoj.
WEIDER Odesláno 20. června 2024 Nahlásit Odesláno 20. června 2024 před 27 minutami, Chronopetr napsal: Model neznám, ale jsou super! Prekvapivo super nositeľné a naživo sú ešte lepšie . Model Heritage.
Harwey Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Odesláno 9. července 2024 trocha mi vadi to mleko okolo cifru, uka z inej strany ako to vyzera
Campino Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Odesláno 9. července 2024 Tak ten prstenec tam je, bud je s tym clovek od zaciatku OK a kupuje ich s tym, alebo sa ti od zaciatku nepacia mne to nejak nevadi.. 1
Kamil.K Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Odesláno 9. července 2024 (upraveno) Mám podobné - Limitky Sauber F1 (2014ks), ale vůbec je nenosím (byly to moje první "dražší" hodinky a po nich následovala smršť nákupů - hlavně mechanických hodinek). Upraveno 9. července 2024 uživatelem Kamil.K
Kamil.K Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Odesláno 9. července 2024 (upraveno) před 9 hodinami, Campino napsal: Dobré ráno Gratuluji, mám pár týdnů modrou verzi na kůži (líbila se mi nejvíc), ...ale na ruce byly hodinky jen na zkoušku Upraveno 9. července 2024 uživatelem Kamil.K
Campino Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Odesláno 9. července 2024 před 3 hodinami, Kamil.K napsal: Gratuluji, mám pár týdnů modrou verzi na kůži (líbila se mi nejvíc), ...ale na ruce byly hodinky jen na zkoušku Diky, mne sa páčila práve čierno zlatá kombinácia a hlavne ten náramok ( na meshi som hodinky ešte nemal), ale tá modrá vyzerá rovnako luxusne
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se