petr4612 Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Přihodim sem i svůj přírůstek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 2. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2024 Tento víkend to jistí certifikovaný potápky ze Švajcu Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 11. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 @WEIDER Pěkná fotka i hodinky, díky. A budu se těšit na další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 Dik. Postupne budem dávať fota. Dám tu ešte jednu staršiu iný model Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 13. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2024 Na prechádzke Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 14. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2024 Ešte jedna variácia a už dám pokoj. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matik Odesláno 16. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2024 Šest let přesně... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 17. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 20. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 20. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2024 Model neznám, ale jsou super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 20. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2024 před 27 minutami, Chronopetr napsal: Model neznám, ale jsou super! Prekvapivo super nositeľné a naživo sú ešte lepšie . Model Heritage. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2024 Dobré ráno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2024 trocha mi vadi to mleko okolo cifru, uka z inej strany ako to vyzera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2024 Tak ten prstenec tam je, bud je s tym clovek od zaciatku OK a kupuje ich s tym, alebo sa ti od zaciatku nepacia mne to nejak nevadi.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telefonak Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2024 Jedny se Superqurtzem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2024 (upraveno) Mám podobné - Limitky Sauber F1 (2014ks), ale vůbec je nenosím (byly to moje první "dražší" hodinky a po nich následovala smršť nákupů - hlavně mechanických hodinek). Upraveno 9. července 2024 uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2024 (upraveno) před 9 hodinami, Campino napsal: Dobré ráno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Gratuluji, mám pár týdnů modrou verzi na kůži (líbila se mi nejvíc), ...ale na ruce byly hodinky jen na zkoušku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. července 2024 uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2024 před 3 hodinami, Kamil.K napsal: Gratuluji, mám pár týdnů modrou verzi na kůži (líbila se mi nejvíc), ...ale na ruce byly hodinky jen na zkoušku Diky, mne sa páčila práve čierno zlatá kombinácia a hlavne ten náramok ( na meshi som hodinky ešte nemal), ale tá modrá vyzerá rovnako luxusne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 11. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se