petr4612 Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Přihodim sem i svůj přírůstek. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 2. června Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června Tento víkend to jistí certifikovaný potápky ze Švajcu Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června @WEIDER Pěkná fotka i hodinky, díky. A budu se těšit na další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Dik. Postupne budem dávať fota. Dám tu ešte jednu staršiu iný model 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června Na prechádzke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června Ešte jedna variácia a už dám pokoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matik Odesláno 16. června Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června Šest let přesně... 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Model neznám, ale jsou super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června před 27 minutami, Chronopetr napsal: Model neznám, ale jsou super! Prekvapivo super nositeľné a naživo sú ešte lepšie . Model Heritage. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července Dobré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července trocha mi vadi to mleko okolo cifru, uka z inej strany ako to vyzera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července Tak ten prstenec tam je, bud je s tym clovek od zaciatku OK a kupuje ich s tym, alebo sa ti od zaciatku nepacia mne to nejak nevadi.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telefonak Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července Jedny se Superqurtzem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července (upraveno) Mám podobné - Limitky Sauber F1 (2014ks), ale vůbec je nenosím (byly to moje první "dražší" hodinky a po nich následovala smršť nákupů - hlavně mechanických hodinek). Upraveno 9. července uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července (upraveno) před 9 hodinami, Campino napsal: Dobré ráno Gratuluji, mám pár týdnů modrou verzi na kůži (líbila se mi nejvíc), ...ale na ruce byly hodinky jen na zkoušku Upraveno 9. července uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července před 3 hodinami, Kamil.K napsal: Gratuluji, mám pár týdnů modrou verzi na kůži (líbila se mi nejvíc), ...ale na ruce byly hodinky jen na zkoušku Diky, mne sa páčila práve čierno zlatá kombinácia a hlavne ten náramok ( na meshi som hodinky ešte nemal), ale tá modrá vyzerá rovnako luxusne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se