tomina666 Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Tak jo? Před nedávnem jsem tady řešil ?zahození? AW a znovu návrat k hodinkám.Je to boží pocit že zase koukat na zápěstí a kochat se! I když si trochu připadám jako magor. S chrono comebackem taky souviselo doplnění výbavy a řešil jsem hodinky k 35nám- jakože až příští rok? no nakonec, jak bývá zvykem, dopadlo to úplně jinak! Když se mě manželka zeptala, co chci letos k narozeninám, řekl jsem jí hned, že nějaký drobný příspěvek na hodinky. A začal se koukat na kousky kolem 15-20k. Měl jsem několik favoritů ? Certina DS Powermatic 80, DS PH200M, Seiko Presage... no, ale jednoho večera jsem objevil u kluků v Koscomu doprodej těchto DS1 za luxusní cenu, takže jsem neváhal. Prischera s podobnou rukou mi je v Praze vyzkoušel a já je hned vzal. Za skoro poloviční cenu jsou naprosto famózní! Super zpracování, krásný číselník, Safír, AR a ETA! Myslím, že nutně potřebuji novou hodinkovnici, jelikož mám plno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 DS-2 O.E.B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 tomas.helisek, tak to teda joo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Sice sa chvalim cudzim perim, ale pridam jedny patriace polovicke. To sa hadam moze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 tie su nadherne! nosil by som ich aj ja :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 konecne pekne hodinky ktore maju dobre viditelny datum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 (upraveno) ie su nadherne! nosil by som ich aj ja :-)Dik, odkazem majitelke.. Ono to su vlastne panske hodinky, ale zeny si to mozu dovolit. Len nech si skusime dat my damske.. :D Upraveno 1. dubna 2020 uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Toto je ešte v pohode ale videl som už aj viac ako 200 gramove hodinky na rucke slečny o obvode Max, 16 CM Odoslané z WAS-LX1A pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Moje první Certiny. A propo, nemáte někdo nepotřebný tah ? :-)Jsou krásný a mě se líbí tak jak jsou tedy pokud se ta guma nijak špatně nenosí? Mohl bys hodit nějaké postřehy taky o nich uvažuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 (upraveno) DS-2 O.E.B.Joe, cim viac na ne pozeram, tym viac im prichadzam na chut.. Jedine ta farebna sekundovka to hadze viac do sportova, inak slusne dresswatch-ky. Ten sivy sunburst cifernik na hnedej kozi ma celkom berie. Upraveno 6. dubna 2020 uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
potapec Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 DS Action Diver, titanová verze. Jsou prostě super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Měl jsem chvilku ocelový, krásně modrý. Moc se mi líbily. Ale na mě byly velký a prostě mi na zápěstí neseděly. Škoda. Bavila mě ta jejich luneta. 60 krásně vymezených a naprosto jistých kliků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matik Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 V 22. 4. 2020 v 14:56, potapec napsal: DS Action Diver, titanová verze. Jsou prostě super Jsou parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laff Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 V 28. 3. 2020 v 0:59, Joe75 napsal: DS-2 O.E.B. Jsou s O.E.B. podpisem? ;-) Na oficiálních fotkách ta barva vteřinovky vypadá tmavší, tady na světle vypadají suprově... kdyby byly někdy na prodej, ozvi se ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas7 Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 V 22. 4. 2020 v 14:56, potapec napsal: DS Action Diver, titanová verze. Jsou prostě super Hmm, v titanu jsou moc pěkné. Jenže modrá je taky hodně povedená. To se těžko vybírá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
potapec Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 před 1 hodinou, tomas7 napsal: Hmm, v titanu jsou moc pěkné. Jenže modrá je taky hodně povedená. To se těžko vybírá. U mě vyhrál titan kvůli hmotnosti. Možná jsou na něm víc vidět škrábance, ale to mi nevadí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas7 Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Tomu se dá těžko ubránit. Prostě patina. Certina má titan docela odolný. Jo ta hmotnost může hrát roli. Mě 200-220 g nevadí. Ale musí být pohodlné tvarově. Pak větší hmotnost nevadí. Na sport to samozřejmě není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 (upraveno) Jen pro úplnost je vrazím i zde. Baterky, ale vcelku pěkné a nositelné. Stroj Eta 23 šutrů. Certina DS Fiction: Upraveno 24. července 2020 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se