5etter Odesláno 20. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 Dobře sis všiml. Staré rybičky mám dvě a nejsem si jistej, která je která. Jedna je z mého dětství a druhou jsem našel v šuplíku při vyklízení pokoje, kde teď bydlím. Na focení jsem vzal tu zachovalejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 PS II na kovovém náramku jsem jako kluk nosil, a to i do sprchy. Jo, to byly časy. Na kovu jim to prostě sluší.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelka84 Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 V 8. 7. 2014 v 21:22, 5etter napsal: Prožil jsem krásný víkend na brněnském Masarykově okruhu na akci Grand Prix Revival. Jeden z nejkrásnějších soubojů předváděly tyhle maserati a ferrari. V sobotu tam se mnou byly hranaté pětky na novém hadru, který jsem si pořídil po vzoru Jamese Bonda Tyhle Seiko jsou úžasný, co je to za tip?? A v neděli jsem si vzal monstra, protože jsem měl po včerejším nošení pětek monstrózní absťák Je to hrůza, ale od té doby, co jsem si ty monstra pořídil, tak jsou pořád na ruce a úplně vytěsnily všechny ostatní hodinky. A to jdou ze všech nejmíň přesně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 22. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Seiko 5 6309-5220. Byly to první hodinky, které jsem koupil tady na fóru. Už je nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 27. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Prim Sport jsem sundal až se změnou času. Nakonec se z nich vyklubaly docela přesné hodinky. Odkládáním na noc korunkou nahoru šla dobře korigovat odchylka vzniklá denním nošením. S přechodem na zimní čas jsem přirozeně nasadil zase jiné hodinky. Tentokrát padla volba na klasické pětky SNXS77 s modrým sunburstem a poctivou luminiscencí. Ani jedno se mi na fotkách nepodařilo pořádně zachytit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Ten president těm humbertům fakt sekne. A fotky seiko s podzimní krajinkou v pozadí jsou parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 29. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Díky. Včera jsem se probudil do mlhy. Všude bahno, řepa sklizená, tady už není co fotit. Raději jsem sbalil holky, sobě jen pár nejdůležitějších věcí, co potřebuju k životu a vyrazili jsme na chatu. Tady je to o poznání veselejší. Ještě že jsem včera stihl aspoň malou procházku. Dnes ráno začalo pršet a s přestávkami bude až do neděle. Jsem rád, že jsme ještě stihli listí na stromech. V lese je teď krásně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Máš tam krásnej podzim. Já jsem pozitivní, tak můžu leda tak do pr...e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 30. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Siwi, držím palce, ať jsi brzo zase negativní. Chčije a chčije, vyrazil jsem aspoň na chvíli se psem k potoku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Díky. Snad to bude OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 2. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Nejkrásnější pohled na svět je z otevřených dveří kadibudky. Na vycházky po lese vždy se švýcarákem. Jsou moc fajn tyhlety pětečky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Koukám, že jsme letos řezali dýně v podobnoém designu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 2. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Já jsem to letos dělal vůbec poprvé a i když to mohlo být ještě o trochu lepší, myslím, že se mi to povedlo Jak je vidět z průhledu okem, zvolil jsem model Two Faces - strašidelný pohled do ulice, přívětivý směrem do okna, odkud koukají dcerky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Pekne, pekne ;-). Btw co potok? Nakorigoval si ho zpatky nebo si to nechal na prirode? ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 3. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 Během tohoto pobytu jsem se ani nedostal k místu, kde je tok potoka vykolejen padlým stromem mimo původní koryto. Skrz neustávající déšť byl vycházky krátké a rychlé. A stejně nemám motorovou pilu, takže ano, nechávám to na přírodě, případně na majiteli lesa. Jak pořád pršelo, přibývalo rapidně vody v potoce. Porovnej tuto fotku ze soboty s páteční fotkou ze stejného místa (předposlední obrázek v postu z 30.10.) Fakt to docela valilo. A ten hukot! Z vody jde fsakt respekt. Koryto samozřejmě nebylo schopno takové množství vody pobrat, takže místy tekla vškude okolo. Na tomto obrázku je původní koryto v horní části. Jinak všude možně po lese vznikaly malé potůčky a tůňky. Letos je to docela kontrast proti předchozím suchým letům. Před dvěma nebo třema lety byl tento potůček dokonce zcela vyschlý. Někde jsem tady dával fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 Super. Pekna fota. Jooo, matka priroda je pekna de*ka ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlan Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Peťas moc pěkné fotky až budu mít cestu kolem, tak se můžeme projít a zkontrolovat stav vody v potoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 4. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 A zkontrolujeme u toho vodotěsnost a nárazuvzdornost toho tvého očekávaného přírůstku se žraločí ploutvičkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Odkud jsi , že jsi pořídil Daddyho pivko? taky ho obcas beru... a to je Jack Russel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 4. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Řekněme, že to mám k Daddymu co by kamenem dohodil. Pořídil jsem ho poprvé a zdá se, že ne naposledy. Pes je čistokrevnej vořech, podobnost s Jack Russelem čistě náhodná.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.