filo-boxer Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Kancelář pro uvádění románových příběhů na pravou míru k tomu dodává necenzurovanou fotku. Kurva, jsem se lekl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 26. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 před 16 hodinami, Frostie napsal: Předpokládám, že Frostie test v plném rozsahu vč. skoků a ponorů bude proveden při nejbližší vhodné příležitosti Přesně tak. Nicméně když jsem si představil autora Frostie testu na tobogánu, vzpomněl jsem si na tuhle fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 před 20 hodinami, filo-boxer napsal: V 25. 2. 2021 v 15:33, travex napsal: Kancelář pro uvádění románových příběhů na pravou míru k tomu dodává necenzurovanou fotku. Kurva, jsem se lekl! Mně na té fotce taky hned něco nesedělo, ale nakonec jsem na to přišel, ten palec je dodělávaný počítačem, když se podíváte pozorně, tak má úplně jinou barvu než zbytek ruky. Na první pohled to není úplně patrné, ale při bližším zkoumání je to docela dobře vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 4. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Ať svítí sluníčko nebo měsíc, Willardům to vždycky sekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Hmmm Sis kvůli hodinkám z Číny pořídil novou fototechniku, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Samá čína, už jíš hůlkama? No ale jak tě sleduju, tvl, nejsou pro tebe už ty zelený seika pětky zbytečný? Prostě mi je rovnou pošli, ať se s nima netrápíš. Pomáhám ti, víš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 5. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Vše foceno pořád tím stejným čínským mobilem.Pětky si nechám. Sice je skoro nenosím, to je pravda, ale třeba jednou dostanu rozum a potom jako když najdeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 5. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Koník pro elogu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Koník, no pozornost potěší, ale nic moc. Není Seiko, není slunce. Servis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 15. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Minulý týden jsem vytáhl z olověného trezoru hodinky Carnival, abych se potěšil září tritiových trubic, a s hrůzou jsem zjistil, že se zastavily. Bylo na nich něco před půlnocí, čas, kdy se má přehazovat datum a vteřinovka sebou občas mrskla jako ryba na suchu. Je s nimi amen, řekl jsem si. No nic, prodám je za dva litry Xenomorfovi, ať má vstupenku na čajnačundr. Pak mi to ale nedalo a zakoupil jsem u obecního hodináře příslušnou baterku. Po výměně strojek ožil a já si tak mohu hodinky spokojeně nechat. Výměnu baterie jsem nakonec uvítal jako skvělou možnost nahlédnout karnevalové krásce pod sukni. Takže @Mate, potvrzuji jednokamenovou Rondu s hrdým nápisem SWISS PARTS. Otázkou zůstává, jestli jediným švýcarským dílem ve strojku není baterie Renata 371 Po vyjmutí plastového spaceru na mě vykoukla lepicí páska renomované značky 3M, kterou jsou podlepeny výřezy v ciferníku, v nichž drží tritiové trubičky. Budu na to myslet vždy, když hodinky vystavím nějakým prudším otřesům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 No, sice moc nechápu jistou jízlivost v příspěvku, ale budiž. Jde ten tvůj kus přijatelně přesně? Moje 2 kousky ano. Co mi řekl hodinář, jsem zde tlumočil, nic víc, nic méně. Něco přes 2 roky jsem s nimi (ty černé) dělal vše, co si můžeš v rámci řemesla představit, od stavebních prací, až po mé hobby, včetně plavání. A tritium jsem nepostrácel . Víc k tomu za sebe nemám co dodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 15. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Mrzí mě, jestli jsi vycítil nějakou jízlivost. Podle mě tam žádná není. Jen dávám hlášení o strojku, který pracuje v útrobách mých Carnival. A pracuje výtečně, průměrná denní odchylka je asi -0,1s. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Pak se omlouvám, vycítil jsem to jinak . Každopádně naše jsou staré cca 5 let + . Možná že je dělali poctivěji, nebo jsou dělané stejně, kdo ví. Nijak zvlášť jsem to neřešil, protože přesně, přesnost je za mě top. (Srovnávám s traser super sport) Teď jsem ženě objednával nové. Ty co má, má odrbaný z práce, hlavně pouzdro. Tak až dojdou, můžu porovnat, pokud se mi je podaří otevřít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 ...No nic, prodám je za dva litry Xenomorfovi, ať má vstupenku na čajnačundr..... Na mne si neprijdes! Sem prohrabl zasoby a voilaaaa....:-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 15. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 To jsou hodinky jak pro nějakýho robota! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Na "tchajnachundhr" idealni ;-). Vymenim pak este baterky a na konci vandru je rozdam mistnim detem :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 15. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Jestli se k tobě odváží přijít ovšem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 16. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Tak Willardy mám už skoro měsíc na ruce a spokojenost veliká. Našel jsem jedinou nedokonalost - číslice nejsou uprostřed datumového okénka , ale mírně vlevo. Na této fotce ze správného úhlu to zrovna vidět není. Pořídil jsem jim napodobeninu gumového řemínku, se kterým se dodávala původní Seika a který nosil i kapitán Willard. Nebral jsem ten nejlevnější, ba naopak, ale stejně to není nic moc. Na fotkách vypadal leskle, ve skutečnosti je ale matný a chytá se na něj prach. První dekádu šlapal strojek téměř s přesností quartzu. Po záběhu se zpomalil na nějakých -5s/den. Po necelém měsíci to vychází na krásný průměr 3s denně. Světla svítí stále famózně. V prvních minutách se dají hodinky použít jako diskrétní lampička. Ke srovnání lumi s ostatními potápkami jsem se ještě nedostal, sorry jako. Nemám na to čas, věnuju se totiž důležitějším věcem jako např. hraní si s vojáčkama na vietnamskou válku. Asi před dvěma lety jsem měl blízko k nákupu želv. Dnes jsem rád, že jsem se tehdy neodhodlal a počkal si na tuhle povedenou poctu Willardům, které se mi líbí mnohem víc než obyčejné želvy a to stály čtvrtinu. Jsou to super hodinky pro tvrdého chlapa jako já. Dokonale potrhují moji výraznou maskulinitu. Aby je na mém zápěstí něco vystřídalo, muselo by to být něco fakt hodně hodně drsného... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 já si před pár měsíci udělal radost tímto. Podobný tvar pouzdra. 500m, safír, automat NH 35. Obyč, ale parádně provedený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 5etter, napadají mě jedině Seiko Arnold, to jsou hodinky pro pravého alfa samce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.