geometr Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 br />Co se děje?Mám to nějaké rozsypané a rozjebané ten chronomag.Má to co do činění s nějakým tím upgradem? Novej vzhled, vypadá to u mě takhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 taky to mam jak rozsypanej čaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 Na nokii 3310 to zobrazuje krasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 Zkousel jsem ted Internet Explorer, Firefox a Chrome, ve Firefoxu je to kaputt, IE a Chrome OK. Zmenil jsi neco Chronomagu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.951 Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 Nejde mi jen základní téma IP board .. dole vlevo: "změnit téma" na "něco jiného tak to jede jak má" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 People,buď people a u mně se hlásí absťák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 Co se děje?Mám to nějaké rozsypané a rozjebané ten chronomag.Má to co do činění s nějakým tím upgradem?dyk už mi vyndali ten procák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 Ja mam Firefox a vsechno v pohode, normalni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 Ja to mam ve Firefoxu takhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 Mne to neslo ani v chrome a ani na ipade v safari, ale zmena temy fora pomohla. Dik za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 Ale kdyz pak kliknu na nejake tema, je to ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.951 Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 Evidentně to neni prohlížečem ale nenačítá se asi CSS k základnímu tématu .. nebo aspoň některým lidem no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 Mně už to maká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 Už to funguje, díky za opravu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronomag Odesláno 4. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 Omlouvám se, podařilo se mi zduplikovat šablonu bez CSS - snad už jsem to opravil, komu to ještě nejde, at si dá Změnit téma na spodku stránky a vybere si IP.Board Master Skin - nebo jakoukoliv jinou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2014 Omlouvám se, podařilo se mi zduplikovat šablonu bez CSS - snad už jsem to opravil, komu to ještě nejde, at si dá Změnit téma na spodku stránky a vybere si IP.Board Master Skin - nebo jakoukoliv jinou. už jsem měl fakt dojem, že si ten procák pro mě nenašel a vytáhl jsi ten aktuální....... No jako for by to bylo dobrý, s upgradem se někdy stane, že delší odmlka od požadovaného stavu a úrovně přístupu vyvolá nervozitu u terminálů, u sálovek by býval obdobný problém vyšel na několik dní. Jo, dnes se tomu směji, ale to už je historie, stejně jako vyndaný procesor. Je to v klidu, již vše běží jak má, ovšem procák bych si zařadil, primek mám o něco míň, přesto díky a někdy příště. Nebudu už do toho procáku šťourat a přeji klid Supervizora. ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2014 ...aspoň mé přestala sját ta nefunkční galerie. Díky, tohle je taky řešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2014 ...aspoň mé přestala sját ta nefunkční galerie. Díky, tohle je taky řešení.seš začátečník, taxe nedif. .** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 Prosím vás, neviem čím to je, ale nezobrazovanie príspevku sa mi ešte nikdy nestalo. Napíšem príspevok, odošlem a zobrazí sa mi len časť z neho. Dám edit, znovu ho dopíšem, uložím zmeny a ono znovu nič. Ak však citujem, príspevok sa mi už v okne zobrazí kompletný. Je to problém v skine? Používam Chrome. Ďakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 Není to vloženým odkazem?Občas se mi to taky stane.Zkus smáznout odkaz a dát ho až pod celý příspěvek.To mi zabere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.