Sphinxx Posted June 16, 2014 Report Posted June 16, 2014 Dík za super pokec, co bylo řečeno, bylo do puntíku dodrženo. Rozhodně doporučuji, další velmi seriozní a ochotný člen! Děkuji!
Bells Posted June 16, 2014 Report Posted June 16, 2014 Dík za super pokec, co bylo řečeno, bylo do puntíku dodrženo. Rozhodně doporučuji, další velmi seriozní a ochotný člen! Děkuji! I já děkuju jak za super pokec ať o hodinkách či jiných věcech, tak o ochotě, vstřícnosti a mimo jiné i za založení reference.
kilosunky Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 Tiez odporucam Bells-a, velmi ustretovy to clen, obchod rychly a bez problemov
sibirnaya Posted April 29, 2015 Report Posted April 29, 2015 tak ted na druhou stranu, od Bellse jsem kupoval, vstricny, ochotny, rychla domluva, bezvadne zabaleno, krasny hodinky za par korun, za me 1A.
parnistroj Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Super obchod, vse v naproste pohode, dik moc!
nividic Posted August 19, 2015 Report Posted August 19, 2015 Skvělá komunikace, perfektní přístup, parádní pokec nejenom o hodinkách, prostě super setkání dvou chronomagorů. A obchod na jedničku jako doplněk.Co víc si přát? Příště zas!Díky.
Maxel Posted January 11, 2016 Report Posted January 11, 2016 Nadstavbou drobného nehodinkového obchodu super pokec o všem možném, nakonec i o hodinkách Děkuju a kdykoliv se budu opět těšit!
JaRooN Posted April 22, 2016 Report Posted April 22, 2016 Rychlý obchod, perfektní komunikace, super pokec naživo, co víc si přát Samozřejmě doporučuji!
Maxel Posted May 24, 2016 Report Posted May 24, 2016 Už druhý rychlotrejd nehodinkového charakteru a v obou případech bez ztráty kytičky - jak slíbeno, tak splněno. Plus super pokec vofšem možnym Díky!
AndyAaron Posted January 11, 2017 Report Posted January 11, 2017 S Michalem jsme resili nejaky bartrovy obchod. Veskera komunikace za jedna, vcetne pokecu u piva. Takze za sebe muzu jen doporucit.
vintage Posted October 26, 2017 Report Posted October 26, 2017 Vše proběhlo na jedničku. Budu se těšit na další obchod.
rooosta Posted March 22, 2018 Report Posted March 22, 2018 S Michalom to bola rýchla dohoda, ústretovosť z jeho strany, komunikácia a ochota vyhovieť sú u neho zdá sa samozrejmosťou.Za mňa na 100% odporúčam
pciza Posted March 22, 2018 Report Posted March 22, 2018 Taky se připojují. Super pokec s Michalem až jsem doma dostal vynadánokde jsem se zasek. Děkuji za super obchod.A samozřejmě doporučuji všem.
Fany Posted April 19, 2018 Report Posted April 19, 2018 Od Michala jsem kupoval Nato k hodinkám. Super rychlá domluva, vstřícnost a ochota na maximální úrovni (byť šlo cenově o drobnost).Ještě 1x Michale díky.
Sphinxx Posted November 4, 2020 Author Report Posted November 4, 2020 Klasika klasik, tady není o čem, absolutně bez keců s příjemným pokecem a hezkými časomírami. Hodinky od Michala jsou absolutně přesně dle popisu. Já děkuji a rozhodně doporučuji.
7jerry7 Posted March 21, 2023 Report Posted March 21, 2023 Michal co řekne, to platí....ač po uraze a složitě se dopravujici naprosto v klidu vyrazil s křeslem na půl cesty...za mě TOP prodejce....děkuju za obchod a přeji rychlou rekonvalescenci.... L.
Recommended Posts