Sphinxx Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 Dík za super pokec, co bylo řečeno, bylo do puntíku dodrženo. Rozhodně doporučuji, další velmi seriozní a ochotný člen! Děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 Dík za super pokec, co bylo řečeno, bylo do puntíku dodrženo. Rozhodně doporučuji, další velmi seriozní a ochotný člen! Děkuji! I já děkuju jak za super pokec ať o hodinkách či jiných věcech, tak o ochotě, vstřícnosti a mimo jiné i za založení reference. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 rychla domluva, rychla platba, za me 1A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Vse super, rychla domluva a prubeh.Doporucuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Tiez odporucam Bells-a, velmi ustretovy to clen, obchod rychly a bez problemov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 tak ted na druhou stranu, od Bellse jsem kupoval, vstricny, ochotny, rychla domluva, bezvadne zabaleno, krasny hodinky za par korun, za me 1A. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Super obchod, vse v naproste pohode, dik moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Skvělá komunikace, perfektní přístup, parádní pokec nejenom o hodinkách, prostě super setkání dvou chronomagorů. A obchod na jedničku jako doplněk.Co víc si přát? Příště zas!Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Nadstavbou drobného nehodinkového obchodu super pokec o všem možném, nakonec i o hodinkách Děkuju a kdykoliv se budu opět těšit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Rychlý obchod, perfektní komunikace, super pokec naživo, co víc si přát Samozřejmě doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Už druhý rychlotrejd nehodinkového charakteru a v obou případech bez ztráty kytičky - jak slíbeno, tak splněno. Plus super pokec vofšem možnym Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 S Michalem jsme resili nejaky bartrovy obchod. Veskera komunikace za jedna, vcetne pokecu u piva. Takze za sebe muzu jen doporucit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Vse podle dohody, doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Vše proběhlo na jedničku. Budu se těšit na další obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 S Michalom to bola rýchla dohoda, ústretovosť z jeho strany, komunikácia a ochota vyhovieť sú u neho zdá sa samozrejmosťou.Za mňa na 100% odporúčam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Taky se připojují. Super pokec s Michalem až jsem doma dostal vynadánokde jsem se zasek. Děkuji za super obchod.A samozřejmě doporučuji všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Od Michala jsem kupoval Nato k hodinkám. Super rychlá domluva, vstřícnost a ochota na maximální úrovni (byť šlo cenově o drobnost).Ještě 1x Michale díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2018 Diky za rychly obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Klasika klasik, tady není o čem, absolutně bez keců s příjemným pokecem a hezkými časomírami. Hodinky od Michala jsou absolutně přesně dle popisu. Já děkuji a rozhodně doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Michal co řekne, to platí....ač po uraze a složitě se dopravujici naprosto v klidu vyrazil s křeslem na půl cesty...za mě TOP prodejce....děkuju za obchod a přeji rychlou rekonvalescenci.... L. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se