Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dík za super pokec, co bylo řečeno, bylo do puntíku dodrženo. Rozhodně doporučuji, další velmi seriozní a ochotný člen! Děkuji!

Odesláno

Dík za super pokec, co bylo řečeno, bylo do puntíku dodrženo. Rozhodně doporučuji, další velmi seriozní a ochotný člen! Děkuji!

I já děkuju jak za super pokec ať o hodinkách či jiných věcech, tak o ochotě, vstřícnosti a mimo jiné i za založení reference.

• po měsících...
  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

Skvělá komunikace, perfektní přístup, parádní pokec nejenom o hodinkách, prostě super setkání dvou chronomagorů. A obchod na jedničku jako doplněk.

Co víc si přát? Příště zas!

Díky.

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsíci...
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

S Michalom to bola rýchla dohoda, ústretovosť z jeho strany, komunikácia a ochota vyhovieť sú u neho zdá sa samozrejmosťou.

Za mňa na 100% odporúčam  :cheers:

Odesláno

Taky se připojují. Super pokec s Michalem až jsem doma dostal vynadáno

kde jsem se zasek. Děkuji za super obchod.

A samozřejmě doporučuji všem.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Od Michala jsem kupoval Nato k hodinkám. Super rychlá domluva, vstřícnost a ochota na maximální úrovni (byť šlo cenově o drobnost).

Ještě 1x Michale díky.

• po měsících...
  • Po letech...
Odesláno

Klasika klasik, tady není o čem, absolutně bez keců s příjemným pokecem a hezkými časomírami. Hodinky od Michala jsou absolutně přesně dle popisu. Já děkuji a rozhodně doporučuji.

• Po letech...
Odesláno

Michal co řekne, to platí....ač po uraze a složitě se dopravujici naprosto v klidu vyrazil s křeslem na půl cesty...za mě TOP prodejce....děkuju za obchod a přeji rychlou rekonvalescenci....

L.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...