odklizec Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2007 Vítejte v novém Chronomag fóru. Pro přihlášení "starých" uživatelů pod jejich obvyklým jménem, je nutné nechat si poslat nové heslo (z důvodu nekompatibility hesel). Také je nutné znovu si nahrát avatara, pokud jste nějakého měli Fórum dočasně nebude zobrazovat obrázky ve starých postech. Tedy obrázky, které byly přímo uploadnuty do starého fóra. Obrázky z externích adres by se měly zobrazovat OK. Také se může stát, že narazíte na starý příspěvek, který bude zobrazovat počet postů -1 případně nebude mít obsah. To jsou bohužel pozůstatky přesunutých témat, se kterýma si konverze neporadila. Pokud narazíte na tyto posty, případně na jiné problémy s novým fórem, dejte nám prosím vědět v Diskuzi o Chronomagu. Takže hurá do nového fóra! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2007 Vítejte v novém Chronomag fóru. Pro přihlášení "starých" uživatelů pod jejich obvyklým jménem, je nutné nechat si poslat nové heslo (z důvodu nekompatibility hesel). Také je nutné znovu si nahrát avatara, pokud jste nějakého měli Fórum dočasně nebude zobrazovat obrázky ve starých postech. Tedy obrázky, které byly přímo uploadnuty do starého fóra. Obrázky z externích adres by se měly zobrazovat OK. Také se může stát, že narazíte na starý příspěvek, který bude zobrazovat počet postů -1 případně nebude mít obsah. To jsou bohužel pozůstatky přesunutých témat, se kterýma si konverze neporadila. Pokud narazíte na tyto posty, případně na jiné problémy s novým fórem, dejte nám prosím vědět v Diskuzi o Chronomagu. Takže hurá do nového fóra! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2007 (upraveno) Ahoj takže úspěšně přihlášen :-) zatím se tu celkem motám protože navigace je trošku odlišná ale moc se mi to líbí. Upraveno 1. června 2007 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2007 Ahoj takže úspěšně přihlášen :-) zatím se tu celkem motám protože navigace je trošku odlišná ale moc se mi to líbí. Jsem na tom úplně stejně, až mám takovou radost, že zase koupím nějaké pěkné hodinky...volba padla na potápečské Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bery Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2007 Díky za nové fórum, vypadá to hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2007 (upraveno) pekné, ale bloudím, pomoooc Upraveno 1. června 2007 uživatelem Filipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2007 Ahoj jak lze smazat příspěvek? nějak se ještě ve fóru neorientuju ¨:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 1. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2007 Ahoj jak lze smazat příspěvek? nějak se ještě ve fóru neorientuju ¨:-) Nejde. viz moje odpovedi vyse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2007 Nejde. viz moje odpovedi vyse Pěěěknéé, rozkoukávám se.. akorát mám dojem, že nesedí zobrazování počtu příspěvků.. asi předevčírem jsem si náhodou všiml, že mám příspěvek s krásným satanistickým číslem 666 a dnes vidím jen 580 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2007 (upraveno) Nemohu najít možnost změny podbarvení. Do té modré se nedá koukat. Nevíte někdo kde to je? Upraveno 1. června 2007 uživatelem typograf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2007 Ehm.. budu za lamu, ale zeptám se.. što takoj "Member_50" skupina ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2007 (upraveno) Pěěěknéé, rozkoukávám se.. akorát mám dojem, že nesedí zobrazování počtu příspěvků.. asi předevčírem jsem si náhodou všiml, že mám příspěvek s krásným satanistickým číslem 666 a dnes vidím jen 580 odklizec psal, ze je to mozne... podivej se do topicu Diskuse k serveru Chronomag - Nove forum Upraveno 1. června 2007 uživatelem Michael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2007 Nemohu najít možnost změny podbarvení. Do té modré se nedá koukat. Nevíte někdo kde to je? taky je to v topicu Diskuse k serveru Chronomag ... zatim nejdou dat jine barvy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2007 taky je to v topicu Diskuse k serveru Chronomag ... zatim nejdou dat jine barvy... a já se tak těšil na růžovou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2007 (upraveno) Tak zatím jsem tak trochu jelen Upraveno 1. června 2007 uživatelem Ondraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2007 akurát mi nejde editovat profil - třeba přidat icq, hodí to chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2007 toš už mito ide! bezva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2007 Nevím jak u ctěných kolegů, ale já mám z nového fóra radost téměř jako z nových hodinek ... OK abych nepřeháněl tak z hodinek v cenové relaci do 7000 Kč :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 1. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2007 super..vecne (tikajici) dary prijimam na teto adrese... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tictackate Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2007 nemam moc rad zmeny ale tahle semi libi...i kdyz obcas bloudim a ziskat nove heslo mi vzalo trochu casu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se