Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pokud bych si měl vybrat hodinky Submariner look v nižší cenové relaci, šel bych do zn. Invicta nebo Sandoz ( recenze obou byly na Chronomagu) .

Návštěvník Kamil
Odesláno
Pokud bych si měl vybrat hodinky Submariner look v nižší cenové relaci, šel bych do zn. Invicta nebo Sandoz ( recenze obou byly na Chronomagu) .

Moje řeč.

Odesláno
Taky jsem o těch Sandoz jednou uvažoval. Je tam ETA a za celkem rozumnou cenu a dělají je i se safírem, ale ty jsou dražší.

no já o nich ještě občas uvažuju :) tak uvidíme třeba jednou.....

Odesláno (upraveno)

Diky, docela hodne znacek dela podobne hodinky typu Rolex Submariner... Jen jsem chtel vedet, co si o te znacce AM! myslite.

Upraveno uživatelem Michael
Odesláno (upraveno)
Posilaji teda z amazon.com hodinky i k nam? :o

To je různý, najdeš to tam pod odkazem: shipping rates & policies.

Pokud ne, tak si je kup na ebay.

Upraveno uživatelem vor
Odesláno (upraveno)
Krom toho že je prodávají tady http://www.azwatch.cz/katalog/am taky nic nevím. Na foru jsou je už taky jednou hledal , ale tehdy ani zmínky. Já bych se jich , ale nebál běž do nich a dej vědet pak dojmy :rolleyes:

Myslím, že to bude stejná třída jako Invicta nebo Sandoz.

Upraveno uživatelem ¨safi
Odesláno

Souhlas. Pokud by jsi se rozhodl pro Invictu, tak bych si připlatil nějakých 150 USD a koupil si za Invictu s Etou za cca 300. Je to přece jenom lepší strojek než Myiota.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...