Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 22. 5. 2010 v 16:35, 'utrejch' napsal:

vlevo uplne dole

Díky omlouvám se za svoji slepotu

Odesláno

Ve starem foru se mi odkazy automaticky oteviraly v novem tabu/okne. V teto nove verzi se oteviraji v okne aktualnim, coz je mene pohodlne. Puvodni reseni mi vyhovovalo vice.

Odesláno
  V 22. 5. 2010 v 17:43, 'skalis' napsal:

Ve starem foru se mi odkazy automaticky oteviraly v novem tabu/okne. V teto nove verzi se oteviraji v okne aktualnim, coz je mene pohodlne. Puvodni reseni mi vyhovovalo vice.

Jsem taky pro nové okno. Jinak nevíte, jak se zbavit té galerie nahoře?

Odesláno

Tak nové forum pracuje parádně. Aktuálně sem hlasoval pro zmenšené fotky s možností rozkliknutí.

Otvírání odkazů mi vyhovovalo do nového okna. Vidím tu rozpory, je možno nastavit výběr?

Odesláno
  V 22. 5. 2010 v 21:04, 'Donuts' napsal:

Otvirani v novem okne je velkym nesvarem. Diky bohu za jeho odstraneni.

Proč, můžeš vysvětlit? Mi to naopak vyhovuje (nemusím klikat pravým a manuálně otvírat v novém okně).

Odesláno
  V 23. 5. 2010 v 6:45, 'Traveller' napsal:

Proč, můžeš vysvětlit? Mi to naopak vyhovuje (nemusím klikat pravým a manuálně otvírat v novém okně).

Jsem stejného názoru jako Traveller, můžeš to specifikovat prosím? Rád si otevřu nové okno, zběžně si ho prohlédnu, nechám si ho otevřené a vrátím se k němu později, když mám čas.

Odesláno
  V 23. 5. 2010 v 17:45, 'midloch' napsal:

Na rovinu musím říct, že mi podoba nového fóra nevyhovuje, předchozí verze mi připadla mnohem přehlednější, trochu se v tom ztrácím, Snad si člověk ale zvykne :crying_anim02:

Já to vidím jako výhodu. Člověk tak zjistí, že existuje mnoho zajímavých aktivit i mimo forum ...

Odesláno

Hurá Demokracie na novém fóru, zmizelo číslo člena a s ním i mazáci i ubulený nováčci. Sbohem náš prominentní klube prvních padesáti, osmdesáti členů !

• Dát hlas 2
Odesláno
  V 23. 5. 2010 v 6:45, 'Traveller' napsal:

Uzivatel musi mit moznost rozhodnout jak se nove okno otevre.

Tak neklikej pravym, zkus prostredni. :)

Odesláno
  V 22. 5. 2010 v 18:55, 'Traveller' napsal:

Jsem taky pro nové okno. Jinak nevíte, jak se zbavit té galerie nahoře?

pripájam sa k tejto otázke (odstránenie alebo aspoň možnosť odstránenia galérie) - síce mi nejak bytostne nevadí, ale ak by sa dala vypnúť, bolo by to lepšie. Ostatné moduly (Novinky, Obecná diskuse ...) majú možnosť vypnúť ich kliknutím na ikonku "-", sekcia galéria túto vymoženosť nemá.
Odesláno (upraveno)
  V 24. 5. 2010 v 22:29, 'spiderer' napsal:

Ten preklad je fakt masakr:

Dnešní aktivní obsah (OK) Tým operátorů (hehe) Dnešních top 20 publikací (drsny) Celkově nejlepší publikace (taky drsny)..

hele spajdy, jsi druhá celkově nejlepší publikace na fóru, to potěší co? Posted Image

to překládal google translator, ne?

Upraveno uživatelem tombed
Odesláno

Přimlouval bych se pro nastavení lépe viditelné ikonky v případě uložení Chronomagu do oblíbených položek prohlížeče. V té změti odkazů je ten šedobílý budík velmi přehlédnutelný. Díky

Odesláno
  V 25. 5. 2010 v 22:04, 'grakij' napsal:

U mne favicon s prechodem na novou verzi fora zmizela. Mam tam stare "V" post-5631-1274825021,22.png

No já tam mám malej šedej budík a nechápu proč, přičemž jak vlezu po přihlášení do fóra naskočí mi ten co si sem nahodil, ale jen v záložce prohlížeče.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...