Přejít na obsah

Tipy k novemu foru

Doporučené příspěvky

Máme pravdu oba, sebepitomější příspěvek (ať už byl od kohokoliv) reagoval na něco, co tehdy bylo probíráno. Určitý smysl měl tenkrát, dnes už je to archivní materiál, který má podle mne smysl jen tehdy, když ten na věčné časy archivovaný příspěvek tu diskusi tehdy nějakým způsobem obohatil a nebyl to jen nějaký momentální blábol, který z někoho z nás vypadl v důsledku okamžitého hnutí mysli, nějaké momentální nálady, apod. Když by to neovlivnilo věcný obsah té diskuse, tak takového nanicovatýho příspěvku by škoda nebyla. Samozřejmě, že riziku, že tu po sobě nechám v archivu na památku nějakou pitomost, se nejlépe vyhnu, když budu vážit slova. To už pro mne vlastně začíná být aktuální i v téhle diskusi, ostatně :)

Kdybych měl smazat všechny bláboly, co jsem kdy tady napsal, tak tu po mě nezůstane nic Posted Image
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdybych měl smazat všechny bláboly, co jsem kdy tady napsal, tak tu po mě nezůstane nic Posted Image

Já to teď zkusil a v tvojí odpovědi po mně "památka" stejně zůstala. Jinými slovy, o tom, co po nás zůstane (nejen tady), my stejně nerozhodujeme :)
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Návštěvník ?po

zdar všem dobrým lidem :smile_anim:

začal sem prudit na jiném fóru a líbí se mi tam několik věcí = dávám podněty k zamyšlení

1. nováček nemůže založit své vlastní vlákno - respektive může po docílení 30 příspěvků - myslím ,že to je dobrá ochranna proti stále se opakujícím dotazům a zakládání zbytečných vláken

2.prodejní inzerát se smí vložit až po 60 dnech od registrace a docílení 30 příspěvků s tím, že pokud je starší člen, který nepíše nebo nemá potřebu psát, tak požádá moderátora o vyjímku a on mu prodejní vlákno založí

3.Aukce - aukce tam fungují - prostě se přihazuje v prodejně x aukčním vlákně s nějakým konečným časem - v zásadě to vnímám jako standardní prodejní vlákno

a to je všechno - tak n.a.s.r.a.l a přemýšlejte :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

1. nováček nemůže založit své vlastní vlákno - respektive může po docílení 30 příspěvků - myslím ,že to je dobrá ochranna proti stále se opakujícím dotazům a zakládání zbytečných vláken

Tak tohle mi přijde jako hodně dobré pravidlo. Založí se třeba jedno vlákno "našel jsem/zdědil jsem", kde se budou zhodnocovat kousky za statisíce a bude pokoj...
Odkaz ke komentáři

Prosím, zvažte jestli by nebylo vhodné založit samostatné vlákno - "blacklist členů", kteří nabízeli fake hodinek nebo jiného zboží, či podváděli nebo lhali v/o průběhu obchodu.

Já si ta jména pamatuji, ale zaprvé to dost přibývá a zadruhé nováčci vůbec nemají šanci a mohou naletět členovi, který prohlásí "za originalitu ručím" - v domnění, že je to nějaký z gentlemanů.

Děkuji.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Prosím, zvažte jestli by nebylo vhodné založit samostatné vlákno - "blacklist členů", kteří nabízeli fake hodinek nebo jiného zboží, či podváděli nebo lhali v/o průběhu obchodu.

Já si ta jména pamatuji, ale zaprvé to dost přibývá a zadruhé nováčci vůbec nemají šanci a mohou naletět členovi, který prohlásí "za originalitu ručím" - v domnění, že je to nějaký z gentlemanů.

Děkuji.

Dobrý nápad, proberu to s Kamilem. Ke konkr případu: psal jsem Enrikovi. Podle úrovně jeho reakce se uvidí.

Odkaz ke komentáři

Enrik nebyl první, kdo se "zaručil". Jinak bych to nechal plavat.

Stává se z toho pomalu prázdná formulka, takové prodejní zaklínadlo typu "nic co by nešlo rozleštit". Bohužel v tomto případě s drtivým dopadem.

Vnímám to. Začněme to řešit nyní.

Odkaz ke komentáři

Lepší než nic. Ti členi momentálně ani nemusí vyvíjet snahu se přeregistrovat. Protože to mnohdy vyšumí...

Zadruhý rázný zákrok bude fungovat jako osvěta i varování. Podvádíš? Budeš potrestán. Podvodníky z podstaty to neodradí, podvodníky z příležitosti většinou ano.

Odkaz ke komentáři

...... Stává se z toho pomalu prázdná formulka, takové prodejní zaklínadlo typu "nic co by nešlo rozleštit". Bohužel v tomto případě s drtivým dopadem.

Jo tak tohleto mě také vždy přivádí v naprtostý úžas. Když jsou na prodávaných hodinkách nějaké stopy typu "Nic, co by nešlo rozleštit", tak proč to prodávající nerozleští (nebo nedá do servisu na profesionální přeleštění) a neprodává to bezvadné? Podle mého je to taková alibistická formulace, kdy se prodá něco naťuknutého a riziko poškození spojené s tím, že se to nepovede nebo ještě více poničí, se nechá na kupujícím. Nelíbí se mi to.
Odkaz ke komentáři

Děkuji.

Vždyť je tady vlákno Recenze-Hodnocení prodejců/kupujících.
Odkaz ke komentáři

Vždyť je tady vlákno Recenze-Hodnocení prodejců/kupujících.

Zaprvý, tam si může napsat kdo chce co chce, lidi se tam hádaj a výsledek většinou nula. Blacklist by byl pod gescí modů nebo admina.

Zadruhý, zakládaj to jenom poškození na základě nějak domluveného obchodu, nezachytí se tam neuskutečněné obchody (nedávné fejky Panerai Ferrari, Cohiba atd.)

Odkaz ke komentáři

Zaprvý, tam si může napsat kdo chce co chce, lidi se tam hádaj a výsledek většinou nula. Blacklist by byl pod gescí modů nebo admina.

Zadruhý, zakládaj to jenom poškození na základě nějak domluveného obchodu, nezachytí se tam neuskutečněné obchody (nedávné fejky Panerai Ferrari, Cohiba atd.)

Nemůžu souhlasit.

Nějaké hádání jsem tam nezaznamenal, možná také proto, že u negativních hodnocení se často vyjádří jen jedna strana. Proč by nemohl admin dohlédnout na už existující vlákno.

Proč tam nejsou i neuskutečněné obchody nevím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...