Peta-Biker Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 (upraveno) Soudruzi, mám zvláštní problém s obrázky... Někdo tady dá obrázek a já jej nevidím - respektive, vidím jen jeho orámování a velikost - obrázek nikde. Neví někdo, co s tím? Dík Upraveno 27. července 2010 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 no, ale soudruha Beana, sodruha Vinohrada a soudružku Partyšovou vídíš ne... tak buď rád, co bys po 2 měsících budování světlých zítřků chtěl,tak čest soudruhu . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 no, ale soudruha Beana, sodruha Vinohrada a soudružku Partyšovou vídíš ne... tak buď rád, co bys po 2 měsících budování světlých zítřků chtěl, tak čest soudruhu . sokole, já se ptám na radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 Soudruzi, mám zvláštní problém s obrázky... Někdo tady dá obrázek a já jej nevidím - respektive, vidím jen jeho orámování a velikost - obrázek nikde. Neví někdo, co s tím? Dík A byl jsi zalogovany, cyklosoudruhu? tombed: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 Po dnešním restartu fóra se mi na mobilu (Nokia E72 - Symbian, původně vestavěný prohlížeč) neukazují nové příspěvky. Zalogován jsem, ale pořád mi to ukazuje stránku s chybami:Warning: Invalid argument supplied for foreach()in/domains1/...... a tak dál. Je tam toho plno.Současně na notebooku mi nové příspěvky naskakují.A vypnout a zapnout už jsem zkoušel , odhlásit a přihlásit taky.Poradí někdo, prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 Po dnešním restartu fóra se mi na mobilu (Nokia E72 - Symbian, původně vestavěný prohlížeč) neukazují nové příspěvky. Zalogován jsem, ale pořád mi to ukazuje stránku s chybami: Warning: Invalid argument supplied for foreach()in /domains1/...... a tak dál. Je tam toho plno. Současně na notebooku mi nové příspěvky naskakují. A vypnout a zapnout už jsem zkoušel , odhlásit a přihlásit taky. Poradí někdo, prosím? Myslím, že sa na tom pracuje. Tiež mi to nejde na N79. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 muhehehe http://www.rwgforum.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 muhehehe http://www.rwgforum.com/ tam musi byt fajn. jejich moto fajn watches fajn people... to je jak tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Co znamená, když někomu chci poslat zprávu a výsledkem je chybová hláška: Následující chyba byla objevena Uživatel XXXX nemůže použít systém zpráv Tato osobní zpráva nebyla odeslána Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Co znamená, když někomu chci poslat zprávu a výsledkem je chybová hláška: Následující chyba byla objevena Uživatel XXXX nemůže použít systém zpráv Tato osobní zpráva nebyla odeslána Uživatel XXXX si asi vypnul SZ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 (upraveno) Help!!! Nefunguje mi funkce Zobrazit nové příspěvky!!! Připojím se k chronomagu klasicky po ránu a dám zobrazit nové příspěvky a ono nic.Že nic nového není, to ovšem není pravda, když si projedu sekce. Včera doma jsem si změnil heslo, tady v práci jsem se přihlásil a nic. Proto HELP!!! Bez této funkce tady neumím fungovat. Upraveno 27. srpna 2010 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 Help!!! Nefunguje mi funkce Zobrazit nové příspěvky!!! Připojím se k chronomagu klasicky po ránu a dám zobrazit nové příspěvky a ono nic. Že nic nového není, to ovšem není pravda, když si projedu sekce. Včera doma jsem si změnil heslo, tady v práci jsem se přihlásil a nic. Proto HELP!!! Bez této funkce tady neumím fungovat. Odpovídám sám sobě-jsi debil maroshu. Příště nebuď tak zbrklý a zamysli se nad tím, co to udělá , když změníš heslo a znovu se přihlásíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 Vzhledem k novým nezávislým tvářím na poli čekého hodinářství bych považoval za navýsost nutné tuto změnu odrazit v názvu a organizaci příslušného fora české hodinky. Ta dosavadní zdá se mi být silně diskriminační a nyní již zastaralá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2010 503 dnes ráno poměrně dlouhou dobu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2010 :suicide_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2010 já mám dycky absták takovejch situacích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 na WUS mají error celkem ošéfovaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 (upraveno) Service Temporarily UnavailableThe server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. Na to, ze mame novy server, je to rano k vzteku !!! Upraveno 8. prosince 2010 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 V části volná zábava budou moderátoři likvidovat témata, která jsou v rozporu s jejich světonázorem? Pokud vadí jednomu palné zbraně, pak je třeba likvidovat i další: nože, péra, boty, soft a hardware. A nezapomenout na lyže.Cenzoři (moderátoři) vpřed!???????, ???????!! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se