odklizec Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Pokud nekdo mate problemy s trvalym prihlasenim a pritom jste si ho zatrhli v prihlasovacim dialogu, dejte prosim vedet. Momentlane je trvale prihlaseni povoleno s expiraci po 7 dnech. A pokud se prihlasujete mezi vice pocitaci (doma a v praci) tak se asi budete muset pokazde prihlasit znovu. Ale mozna ze taky ne?
krtek Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 jj, po každé změně IPčka (když přenesu počítač z práce domu) se musím znova přihlásit.
lolohh Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Pokud nekdo mate problemy s trvalym prihlasenim a pritom jste si ho zatrhli v prihlasovacim dialogu, dejte prosim vedet. Momentlane je trvale prihlaseni povoleno s expiraci po 7 dnech. A pokud se prihlasujete mezi vice pocitaci (doma a v praci) tak se asi budete muset pokazde prihlasit znovu. Ale mozna ze taky ne? Já se připojuji přes dva počítače, oba dva doma (velké PC a notebook) a nemám vůbec žádný problém.
JJ Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Také mi to blbne. Vždy při změně IP, ale mám dojem, že mi to párkrát vypadlo i bez toho. Staré forum bylo v tomto ohledu naprosto perfektně odolné, mohl jsem cestovat přes půl světa a login jsem nikdy nemusel opakovat.
New X-Bob Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 Hrůza hrůza - fórum mě najednou nechce poznat!!! Navíc jsem spadnul automaticky do skupiny, která ani nemůže prodávat - kupovat!!
B.F.G. Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 Já jsem z té pohodové skupiny. Dva počítače, dvě IP a pohoda(aspoň doufám ).
Baker Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 Já jsem z té pohodové skupiny. Dva počítače, dvě IP a pohoda(aspoň doufám ). Taky nemam problem, doma i v praci v pohode.
New X-Bob Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 ha ha, taky jsem si myslel a najednou: ani doma, ani v práci mě to neznalo :crying_anim02: Jsem teď začátečník, tak se ke mě chovejte hezky. Mám tak 4 příspěvky....
Guest YPO Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 nevím kam to napsat tak píšu sem ....... s trvalým přihlášením problém nemám,ale mám problém se vůbec na Chronomag dostat - stále je "obsazeno" ..... s novým serverem je to opravdu o nervy ........ má někdo podobné zkušenosti nebo je to pouze můj lokální problém ?
Guest RaGe Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 nevím kam to napsat tak píšu sem ....... s trvalým přihlášením problém nemám,ale mám problém se vůbec na Chronomag dostat - stále je "obsazeno" ..... s novým serverem je to opravdu o nervy ........ má někdo podobné zkušenosti nebo je to pouze můj lokální problém ? No dneska se mi asi 3x nedařilo se přihlásit !
Filipes Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 Ypo, potvrzuji stejně špatné zkušenosti s nedostupností serveru
Mike. Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 Ypo, potvrzuji stejně špatné zkušenosti s nedostupností serveru U mě taky.
tmoris Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 prihlasuju se z prace a domova a casto me to odhlasuje, kdyz se prihlasuju na obou mistech..
Josef01 Posted March 14, 2010 Report Posted March 14, 2010 Já se přihlašuju z iPhone na Vodafone a z notebooku z různých IP adres a pokaždé se musím vždy přihlásit pokud přejdu z jednoho zařízení na druhé. Je to opravdu jediné forum, které tohle dělá a buď je to špatně nastavené a nebo je to chyba samotného engine.
Dodaes Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 Prihlasujem sa z iPadu. Až dnes som na Macku zistil že je nad vláknom popis pravidla predaja. Na Ipade sa nezobrazujú.
Frantik Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 Jsou to několik let stara vlákna ty blbe. Co si chceš dokazat?
Guest Tada Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 nech ho, už mu chybí jen jeden příspěvek a může nás ohromit v prodejním vlákně!
Frantik Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 nech ho, už mu chybí jen jeden příspěvek a může nás ohromit v prodejním vlákně! No to je fakt!
Recommended Posts