odklizec Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 Pokud nekdo mate problemy s trvalym prihlasenim a pritom jste si ho zatrhli v prihlasovacim dialogu, dejte prosim vedet. Momentlane je trvale prihlaseni povoleno s expiraci po 7 dnech. A pokud se prihlasujete mezi vice pocitaci (doma a v praci) tak se asi budete muset pokazde prihlasit znovu. Ale mozna ze taky ne?
krtek Odesláno 20. června 2007 Nahlásit Odesláno 20. června 2007 jj, po každé změně IPčka (když přenesu počítač z práce domu) se musím znova přihlásit.
lolohh Odesláno 21. června 2007 Nahlásit Odesláno 21. června 2007 Pokud nekdo mate problemy s trvalym prihlasenim a pritom jste si ho zatrhli v prihlasovacim dialogu, dejte prosim vedet. Momentlane je trvale prihlaseni povoleno s expiraci po 7 dnech. A pokud se prihlasujete mezi vice pocitaci (doma a v praci) tak se asi budete muset pokazde prihlasit znovu. Ale mozna ze taky ne? Já se připojuji přes dva počítače, oba dva doma (velké PC a notebook) a nemám vůbec žádný problém.
JJ Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 Také mi to blbne. Vždy při změně IP, ale mám dojem, že mi to párkrát vypadlo i bez toho. Staré forum bylo v tomto ohledu naprosto perfektně odolné, mohl jsem cestovat přes půl světa a login jsem nikdy nemusel opakovat.
New X-Bob Odesláno 16. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2007 Hrůza hrůza - fórum mě najednou nechce poznat!!! Navíc jsem spadnul automaticky do skupiny, která ani nemůže prodávat - kupovat!!
B.F.G. Odesláno 16. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2007 Já jsem z té pohodové skupiny. Dva počítače, dvě IP a pohoda(aspoň doufám ).
Baker Odesláno 16. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2007 Já jsem z té pohodové skupiny. Dva počítače, dvě IP a pohoda(aspoň doufám ). Taky nemam problem, doma i v praci v pohode.
New X-Bob Odesláno 17. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2007 ha ha, taky jsem si myslel a najednou: ani doma, ani v práci mě to neznalo :crying_anim02: Jsem teď začátečník, tak se ke mě chovejte hezky. Mám tak 4 příspěvky....
Návštěvník YPO Odesláno 11. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2007 nevím kam to napsat tak píšu sem ....... s trvalým přihlášením problém nemám,ale mám problém se vůbec na Chronomag dostat - stále je "obsazeno" ..... s novým serverem je to opravdu o nervy ........ má někdo podobné zkušenosti nebo je to pouze můj lokální problém ?
Návštěvník RaGe Odesláno 11. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2007 nevím kam to napsat tak píšu sem ....... s trvalým přihlášením problém nemám,ale mám problém se vůbec na Chronomag dostat - stále je "obsazeno" ..... s novým serverem je to opravdu o nervy ........ má někdo podobné zkušenosti nebo je to pouze můj lokální problém ? No dneska se mi asi 3x nedařilo se přihlásit !
Filipes Odesláno 11. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2007 Ypo, potvrzuji stejně špatné zkušenosti s nedostupností serveru
Mike. Odesláno 11. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2007 Ypo, potvrzuji stejně špatné zkušenosti s nedostupností serveru U mě taky.
tmoris Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 prihlasuju se z prace a domova a casto me to odhlasuje, kdyz se prihlasuju na obou mistech..
Josef01 Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Já se přihlašuju z iPhone na Vodafone a z notebooku z různých IP adres a pokaždé se musím vždy přihlásit pokud přejdu z jednoho zařízení na druhé. Je to opravdu jediné forum, které tohle dělá a buď je to špatně nastavené a nebo je to chyba samotného engine.
Dodaes Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2012 Prihlasujem sa z iPadu. Až dnes som na Macku zistil že je nad vláknom popis pravidla predaja. Na Ipade sa nezobrazujú.
Frantik Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2012 Jsou to několik let stara vlákna ty blbe. Co si chceš dokazat?
Návštěvník Tada Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2012 nech ho, už mu chybí jen jeden příspěvek a může nás ohromit v prodejním vlákně!
Frantik Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2012 nech ho, už mu chybí jen jeden příspěvek a může nás ohromit v prodejním vlákně! No to je fakt!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se