Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pokud nekdo mate problemy s trvalym prihlasenim a pritom jste si ho zatrhli v prihlasovacim dialogu, dejte prosim vedet. Momentlane je trvale prihlaseni povoleno s expiraci po 7 dnech. A pokud se prihlasujete mezi vice pocitaci (doma a v praci) tak se asi budete muset pokazde prihlasit znovu. Ale mozna ze taky ne? ;)

• po 3 týdnech...
Odesláno
Pokud nekdo mate problemy s trvalym prihlasenim a pritom jste si ho zatrhli v prihlasovacim dialogu, dejte prosim vedet. Momentlane je trvale prihlaseni povoleno s expiraci po 7 dnech. A pokud se prihlasujete mezi vice pocitaci (doma a v praci) tak se asi budete muset pokazde prihlasit znovu. Ale mozna ze taky ne? ;)

Já se připojuji přes dva počítače, oba dva doma (velké PC a notebook) a nemám vůbec žádný problém.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Také mi to blbne. Vždy při změně IP, ale mám dojem, že mi to párkrát vypadlo i bez toho. Staré forum bylo v tomto ohledu naprosto perfektně odolné, mohl jsem cestovat přes půl světa a login jsem nikdy nemusel opakovat.

• po měsíci...
  • po měsících...
Návštěvník YPO
Odesláno

nevím kam to napsat tak píšu sem ....... s trvalým přihlášením problém nemám,ale mám problém se vůbec na Chronomag dostat - stále je "obsazeno" :D ..... s novým serverem je to opravdu o nervy ........ má někdo podobné zkušenosti nebo je to pouze můj lokální problém ?

Návštěvník RaGe
Odesláno
nevím kam to napsat tak píšu sem ....... s trvalým přihlášením problém nemám,ale mám problém se vůbec na Chronomag dostat - stále je "obsazeno" :D ..... s novým serverem je to opravdu o nervy ........ má někdo podobné zkušenosti nebo je to pouze můj lokální problém ?

No dneska se mi asi 3x nedařilo se přihlásit ! :crying_anim:

• Po letech...
  • po měsíci...
Odesláno

Já se přihlašuju z iPhone na Vodafone a z notebooku z různých IP adres a pokaždé se musím vždy přihlásit pokud přejdu z jednoho zařízení na druhé. Je to opravdu jediné forum, které tohle dělá a buď je to špatně nastavené a nebo je to chyba samotného engine.

• Po letech...
Odesláno

Prihlasujem sa z iPadu. Až dnes som na Macku zistil že je nad vláknom popis pravidla predaja.

Na Ipade sa nezobrazujú.

Návštěvník Tada
Odesláno

nech ho, už mu chybí jen jeden příspěvek a může nás ohromit v prodejním vlákně! :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...