Georgeisin Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 Tak jsem si udělal radost z prodejního vlákna od zdejšího dlouholetého chronokolegy (díky Red Dwarf). Původní pochyby směrem k této značce opadly po prvním kontaktu s hodinkami, jsou velmi půvabné, řekl bych. 40 mm na klasiku možná až moc, ale 9 mm výšky a 45 mm lug to lug jsou naopak menší rozměry, takže působí opravdu kompaktně. Subtilní korunka to ještě podtrhuje. Nejrozlehlejší ciferník co vlastním, 10,179 cm?, krásně pruhovaný, trochu evokují pyžama od PRIMu. Mám z nich velkou radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 38 by bylo parádních,zachránili to celkem krátkejma,dobře tvarovanejma nožičkama.Chtělo by to ještě fotku z profilu,to sklíčko přesahuje ,,lunetu"?Jinak jistě gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 28. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 Asi bych to úplně věrně nevyfotil. Safír je opravdu jen mírně vypouklý, odhaduju 1,5 mm nad lunetou na vrcholu skla, což je vše v těch 9 mm celkové výšky. To nejvíc udivující je šedivá výplň lumi, co normálně šajní zeleně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jony Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2014 Vyfotil si to parádně. I s pěkným pozadím. Jinak myslím, že jsi vybral krásnou klasiku. Gratuluji a ať se dobře nosí..-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2014 Díky absenci vnější lunety vypadají rozhodně větší, výška hodinek optimální pro příjemné nošení, to vše slušný základ na denní univerzály. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2014 Moc pěkné. Přidej ještě pár fotek, ať se pokochám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrak Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Parádní kousek. Odměřenej a přesto osobitej design. Líbí se mi taky těch 9 mm výšky. Už jsem myslel, že je to u automatů nemožné :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 30. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Díky za ohlasy . Neb mé fotografické umění nedosahuje dostatečných kvalit, abych je zachytil z boku, dávám fotku od výrobce. A ještě jednu, které zachycuje krémovou variantu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 30. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 A jedny proužky z dneška. S přibývajícím časem, co je mám na zápěstí jim propadám víc a víc. Zase jednou můžu být spokojený, že sem koupil dobře. Znáte to, někdy přijdou hodinky, vybalíte je a cítíte hned na první pohled, že to není ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 3. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 Z dnešního večera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 Moc pekne a neokoukane hodinky. Libi se mi hlavne kratke nozky. Indexy jim davaji univerzalni charakter. Rozhodne nejhezci hodinky od Davosy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 31. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Pořídil jsem Vanguardům 40 mm kamaráda v manuálu, poměrně známý model. Až bude čas, udělám jim nějaké společné foto. Mám je asi dvě hodinky. Zpracování už není takové jako u Vanguardů, malé nedokonalosti se jim však dají odpustit, v reálu jsou velmi půvabné . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 31. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Dle mého zvyku ještě pár různých pozadí z dnešního večera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas1346 Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Tyto manualy jsem mel nedavno v hledacku, ale uz nesly sehnat, jen v automatu...muzu se zeptat, kde se ti na ne podarilo natrefit? Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 Ty Vanguardy jsou skvělé! Jak svítí, můžeš sem hodit fotku lumi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 3. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Lumi ok, ráno víš koiik je, jinak podprůměr. To bude asi tou černou výplní . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 8. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 Dnes proběhlo střídání řemenů, tak pár fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 Pěkný cedník. Co je to prosím tě za řemen? To se dá někde koupit nebo je to handmade? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 10. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2014 (upraveno) Dneska venku s Classic. Na detailu cifru je vidět asi největší slabost těhle hodinek, a to nedotažené ručky, hrany odhalují místa, kde se barva nechytnula. Upraveno 10. srpna 2014 uživatelem Georgeisin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2014 krasny a nevsedni. povedene kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se