dufi Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Díky siwi...šneků bylo už spousty. .hlavně kolem řeky, ale pózovat se jim nechtělo. .
HondzaX Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2016 Dufi, super fotky a povedene hodinky (at si kdo chce co chce rika :-) )
dufi Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2016 Dufi, super fotky a povedene hodinky (at si kdo chce co chce rika :-) )Díky za zhlédnutí, jsem rád, že se líbí..
guca Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2016 Moc pěkné fotky hezkých hodinek. Měl jsem Oceany 1 s keramickou lunetou a musím je moc pochválit. Za ty peníze mají výborné zpracování. Akorát mi vadila slabá lumi barva. A tyhle GMT vypadají s červenou ručkou ještě zajímavěji. Tak jen dál foť a dávej fotky
dufi Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Díky!Fotek je tu poměrně málo. ..vlákno dost opomíjený...a přitom si myslím, že jich je mezi lidma dost. .
AKUC Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 Ja tiež nad nimi uvažujem len neviem čierne keramické alebo COKE ? Tá podobnosť ma netrápi a za tú cenu ma iné GMT ani nenapadá ...
dufi Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 Mě se naživo víc líbí ta černá...pepsiny mám od Seika.
AKUC Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 pepsi mám taky od seika tak preto som myslel to coke ale viac ma láka asi tá čierna keramika
kuncák7 Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 Za me jedine pepsi a keramika je paradni bobus.
dufi Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2016 Tak zase pár dní na ruce s Oceanama - za ty peníze a po ročním soužití nemám, co bych jim vytknul.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2016 Moc pěkné fotky, opravdu, dufi [emoji106]
Daemonultimate Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 Jak se jde do Chronoshopu, bez hodinek se neodchází, tak jsem si řekl, že je taky zkusim. V keramice byla jasná volba, ale dost mě hlodaly Vintage Red. Nakonec vyhrála dražší moderna. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AKUC Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 tak gratulace !!! a teším sa na ďalšie fotky
tano Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 (upraveno) Demone, ty jsi demon!! Upraveno 7. října 2016 uživatelem tano
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se