Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mam obrovskou radost z kladnych ohlasu i dalsiho zajmu. Vzhledem k mnozicim se dotazum (a nefunkcnim SZ) to shrnu sem.

Kavu je zatim mozne domluvit pouze primo u me. Porad je to vicemene jen muj konicek, ktery sice pomalu prerusta v neco vetsiho a zacinam resit nejaky e-shop, ale je to opravdu pomale a v CR neprekvapive slozite :-)

Nabizim vyberovou kavu, prazenou primarne na espresso, ale v ramci espressa je to relativne svetle a jemne prazeni, takze je velmi dobre pouzitelna i na alternativy. V tuto chvili mam k dispozici 5 jednodruhovych arabik (Rwanda, Tanzanie, Kongo, Kolumbie, Nikaragua) a k tomu jedna smes na espresso (take 100% arabica a jako jedina je prazena trosku vice). Nabidka a slozeni smesi se meni hlavne podle dostupnosti cerstvych sklizni zelene kavy.

Pokud by k tomu kohokoli zajimalo cokoliv dalsiho, rad doplnim/zodpovim. Dotazy smerujte asi idealne na mkrejza.mail@gmail.com

Odesláno z mého SM-J530F pomocí Tapatalk

Odesláno

Rocket Giotto V

Tak to je paradna strojovna!

Ako dlho ho uzivas? Ak by si to mal znova zhodnotit, siel by si do toho stroja znova? Chyba ti na nom nieco?

Odesláno

RedAce: posles kavu aj na Slovensko?

+ rovnaje otazky ako kolegovia vyssie

Jinak kava na Slovensko pro me problem neni. O neco draz vyjde posta a drazsi byva bankovni prevod, pokud nemas cesky ucet.

Odesláno

Tak to je paradna strojovna!

Ako dlho ho uzivas? Ak by si to mal znova zhodnotit, siel by si do toho stroja znova? Chyba ti na nom nieco?

Mám ho niečo cez rok a akurát ho idem predať a kúpiť R58 chcem skúsiť rotačné čerpadlo chcel som kúpiť LM Linea Mini ale už ma to prešlo je to ako keď si kúpiš SKX - MM -GS.Ty máš niečo alebo rozmýšľaš čo kúpiš?

Odesláno

Chybejici napis ma velmi prozaicky duvod. Tu varku sem prazil/balil asi tyden po stehovani a to razitko bylo jeste v hlubinach stehovacich krabic. Na pristi varce uz urcite bude. :-)

Kazdopadne me moc tesi, ze vam kava chutna.

Už sa teším na razítko.

eskimak keď budeš chcieť od Red Ace kavu môžeme ju objednať spolu napíš mi na klimasix@klimasix.sk

Odesláno

Mám ho niečo cez rok a akurát ho idem predať a kúpiť R58 chcem skúsiť rotačné čerpadlo chcel som kúpiť LM Linea Mini ale už ma to prešlo je to ako keď si kúpiš SKX - MM -GS.Ty máš niečo alebo rozmýšľaš čo kúpiš?

No, nie v takejto triede... Donedavna low end komercny sunt, trocha vyladeny, teraz som si zgeneralkoval La Pavoni buondi - este pridam PID a snad to chvilu vydrzi. Prepadol som tomu nie tak davno a najprv som musel vyriesit mlyncek (Ascaso).

Odesláno

Už sa teším na razítko.

eskimak keď budeš chcieť od Red Ace kavu môžeme ju objednať spolu napíš mi na klimasix@klimasix.sk

Kdyz se domluvite a poslu to hromadne, tak to bude asi idealni reseni.

A ty jsi vzdal tu Lineu? :-( Sem se tesil, ze budu znat nekoho, kdo ji doma ma :-)

Odesláno

Už sa teším na razítko.

Si z BA? Inak to moc cenu nema, co usetrime na doprave sa minie na dopravu :D.
Odesláno

už jsem zkusil Columbii

pražená tak akorát jak mám rád, spíš světlejší. Chuť taková svěží, ovocná, bez kyselosti. Prostě mi to chutná, díky moc ;)

Odesláno

Kdyz se domluvite a poslu to hromadne, tak to bude asi idealni reseni.

A ty jsi vzdal tu Lineu? :-( Sem se tesil, ze budu znat nekoho, kdo ji doma ma :-)

Zatiaľ som to vzdal idem zobrať Rocket R58 na skúšku.

eskimak som z BA

Odesláno

už jsem zkusil Columbii

pražená tak akorát jak mám rád, spíš světlejší. Chuť taková svěží, ovocná, bez kyselosti. Prostě mi to chutná, díky moc ;)

Tu jsem taky zvládl už včera, dneska i tu Nikaraguu a taky super. Díky RedAce666.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...