gorlo Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 Bych raději zjistil, proč je ti blbě z kávy, když ti špatně nikdy nedělala.
Liqid Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 Hmm, mam spoustu věcí na filtrovanou kávu (mlýnek, váhu hario), spoustu porcelánových a skleněných šíleností. Teď mi je z kafe nějak divně, když ho pít přestanu tak je to daleko lepší. Takže přestávám pít kafe, udělal jsem si ho teď asi po dvou měsících a odešla mi konvice. Neví někdo o nějakym kafe-bazaru, kde bych ty věci mohl inzerovat? Myslim ze kdysi neco bylo, ale uz to nemuzu najit. Věci bys mohl pro začátek hodit sem, kávomilců je tu dost. Mě bývalo po kávě občas taky zle, vyřešil to přechod na bezkofeinovou a občas si dám omeprazol.
zceyee Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 No hele neni uplne prijemny to psat, ale zkusim. Po nejakou dobu (tedy od doby, nez byla kava zalezitost pro hipstery) jsem pil kávu. 5-7 filtrovaných káv nebyl problém, pak jsem to omezil na 3 kávy á 300ml po ránu (vlastně asi na ex, jo, je to 900ml kávy k snídani). Vlastně jsem pil jen kávu k snídani. No rikal jsem si ze uz to trochu prehanim, tak sem to omezil a nesel jsem pres jeden slabej šálek kávy za den (k snídani) - extrakce přes aeropres při cca 60°C. parkrat sem zkusil dat den bez kavy a nebyl v tom zadnej rozdil (proste sem byl bdelej uplne stejne, driv jsem pri omezeni citil bolest hlavy a mel jsem znicenej celej den, treba kdyz mi dosla kava. Takhle jsem dal par mesicu a ...... pri moceni to proste zacalo palit, rikam si ze asi zanet mocaku, zacal jsem hodne pit vodu, vypil sem kartony brusinkovych Pfanneru, sileny urologicky caje a furt nic. Pridalo se pichani v podbrisku a obcasny fakt zly krece. Sel jsem k doktoru, test moči byl negativni na bakterie co se tvori pri zanetu mocaku, doktorka rikala "ale to jeste nic neznamena", dostal jsem antibiotika a "pokud to nebude do tydne lepsi, poslu vas k urologovi", no po par dnech paleni zmizelo. Rikal jsem si hura, asi tedy zanet mocaku, dobral jsem antibiotika a druhej den vsechno znova. Studuju internet a kdyz jsem zjistil ze to muze byt zanet prostaty kterej se vysetruje tim ze urolog strci prst do myho konecniku tak sem si rekl ze me u doktorky uz nikdo jen tak neuvidi a udelal jsem to posledni co me napadlo, vysadil jsem kávu úplně a držel furt pitnej režim. Za týden to bylo pryč, všechno. Říkam si, že zkusim měsíc bez kávy a pak pomalu začnu znova. No třetí den s kávou se to začalo vracet, říkam si "a dost", kávu už prostě nesmim. Příčinu neznám, možná jsem to prostě přehnal s dávkováním a odkurvil si ledviny nebo tak něco, každopádně bezkofeinovou kávu pít odmítám. Trochu mi chybí ten rituál, ale zase mi to šetří ráno čas. Jo a prosím zdržte se komentářů že si za to mohu sám, já to totiž moc dobře vím. Prodávat tu ještě nic nemůžu (až za pár dní), tak to zkusím tady, klidně bych to vyměnil za nějaký hodinky, postupně to prodávat nechci, ideálně bych to dal všechno najednou, kdyby mě toho někdo zbavil, budu celkem rád. Bert: no, a tady odtud je to smazáno, neblbni, a těch pár dní do půlroční lhůty počkej!
Bert Odesláno 21. července 2018 Nahlásit Odesláno 21. července 2018 Věci bys mohl pro začátek hodit sem, kávomilců je tu dost. Mě bývalo po kávě občas taky zle, vyřešil to přechod na bezkofeinovou a občas si dám omeprazol.Liqide, fakt dobrý nápad poradit novackovi, který je tady méně, jak půl roku, aby to zkusil vystavit .... Smazáno, bez banu, ale chvili jsem premyslel, jestli ho neloupnu Tobě :-)
Liqid Odesláno 21. července 2018 Nahlásit Odesláno 21. července 2018 (upraveno) Pardon, jsem nekouknul na datum registrace, příspěvků má kolega za pár měsíců dost PS: nešlo by předělat uživatelskou skupinu Member_50 na nějakou, kde bude zahrnut i půlrok od registrace? Upraveno 21. července 2018 uživatelem Liqid
Bert Odesláno 21. července 2018 Nahlásit Odesláno 21. července 2018 V poho, s kolegou jsme se po SZ domluvili, a začátkem srpna se budeme všichni těšit na hezký inzerat. Jdu si dát třetí kafe ....
Bert Odesláno 18. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2018 Bude to ještě dřina, ale tady je malá ochutnávka :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bert Odesláno 18. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2018 Doplnění: je kompletní a funkční. Rozmontována jen kvůli přepravě. Transport z Vídně dopadl dobře :-)
Liqid Odesláno 18. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2018 Co je to za bestii? Ani google mi to nenašel.
Bert Odesláno 18. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2018 Brasilia Belle Epoque. Vrchol HX mašin. Smontovaná takto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
walter10 Odesláno 18. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2018 Sakviš, jestli si doma vařili kafé aj Asterix a Obelix, tož určitě v něčem podobném...
eskimak Odesláno 18. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2018 No ty vole! Wow! Klobuk dole.Heh, naco PID!
zceyee Odesláno 18. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2018 Mi to trochu pripomina bronzovy hodinky. Nejdriv sou super ale pak clovek doufa ze to od nej nekdo koupi, aby si je nemusel nechat.
Bert Odesláno 19. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2018 No ty vole! Wow! Klobuk dole.Heh, naco PID! Jasně, na co PID, když áš v HXku 5 litrů :-) Teď vážně: špičkovou PIDovou mašinu mám už několik let (Rocket R58) a chci si zkusit něco jiného. Dobrý LEVER jsem zatím nesehnal, programovatelný DECENT v nedohlednu, no tak zbývá opulentní symbol HX mašin.
Bert Odesláno 19. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2018 Mi to trochu pripomina bronzovy hodinky. Nejdriv sou super ale pak clovek doufa ze to od nej nekdo koupi, aby si je nemusel nechat. Znám forum, kde bys za tento názor dostal BAN okamžitě, takhle Ti aspoň s notnou dávkou škodolibosti posilám jedno virtuální přepálený kyselý kafe bez cukru ....
zceyee Odesláno 19. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2018 (upraveno) posilám jedno virtuální přepálený kyselý kafe bez cukru .... Kyselý kafe bez cukru mam rád. Jo, jinak ta první fotka, v jakym autě si to vezl? Já na to nepřišel. Upraveno 19. srpna 2018 uživatelem zceyee
petr_cha Odesláno 19. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2018 Berte, snad nepijes kafe s cukrem? :-)
efreeti Odesláno 19. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2018 Kua Berte klobouk dolu...ten stroj pripomina mix rytirske, pruske prilby a c3po...bez ohledu na to jake kafe to vari, tohle kdybych pritahl domu, tak vzapeti letim a masina se mnou
Tondaa73 Odesláno 19. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2018 Kyselý kafe bez cukru mam rád. Jo, jinak ta první fotka, v jakym autě si to vezl? Já na to nepřišel.Chrysler 300c v kombajnu?Jinak...mašina na kafe zajímavá...velmi...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se