Návštěvník YPO Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 to je taky vo ničem .... lepím jí hubu tmelem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 to je taky vo ničem .... lepím jí hubu tmelem..dokud lepíš jen hubu, je vidět, že Tě ještě baví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 ..dokud lepíš jen hubu, je vidět, že Tě ještě baví...zbytek je na závit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 to je taky vo ničem .... lepím jí hubu tmelemMyslím, že to doma tmelí kdekdo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
df-otto Odesláno 14. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 Myslím, že to doma tmelí kdekdo...To určitě, ale to jsou rodinné vztahy a patří to do jiné rubriky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 omylem jsem si přečetl tohle (jinak je v ignore listu) a koukám, že pořád není o co stát Velmi by mě zajímalo, jakým jiným způsobem si v rámci Chronomagu udělat povědomí o "nadějném, talentovaném řemeslníkovi", než konkrétní praktickou ukázkou jeho práce a komunikace.. YPO, on 14 Čvc 2014 - 19:21, said: já teda tak nějak nechápu ty nářky, zveřejňování korespondence a další plky ..... vlákno o ničem ..... takový prázdninový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 omylem jsem si přečetl tohle (jinak je v ignore listu) a koukám, že pořád není o co stát Velmi by mě zajímalo, jakým jiným způsobem si v rámci Chronomagu udělat povědomí o "nadějném, talentovaném řemeslníkovi", než konkrétní praktickou ukázkou jeho práce a komunikace.. YPO, on 14 Čvc 2014 - 19:21, said:nevim jestli papi knives patří na chronomag, ale pokud ano, tak každý 10000 člen má toto vlákno pro výstrahu - to ano - víc hejlů se tu nenajde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 jen doplním ty svoje prázdninový plky....todle typickej případ, kdy už nebliká červená, ale padaj jen samý hovna Sifu Berkus...soustružník na mě neměl čas, ale vysvětlil mi, jak to udělat na mojem soustruhu doma. Takže udělám testovací kulatinu z hliníku, zkusím, jak ten závit půjde řezat a vyrobím ho tam sám P.S. sorry Otto je mi tě upřímně líto...fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 já teda tak nějak nechápu ty nářky, zveřejňování korespondence a další plky ..... vlákno o ničem ..... takový prázdninovýJá v tom vidím varování před jedním střelcem.A vzhledem k tomu, že Berkus už nějakou publicitu na webu má, tak by těch hejlů mohlo být i více. Takže tahle "reference" může být pro někoho užitečná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 Obávam se, že pan Berkus je šikovnej jako vemeno z kozy a ať proběhla komunikace (zákazník vs výrobce) jak chtěla, v žádnym případě si neměl dovolit tenhle hnus předat a účtovat si za to víc, jak dvojku. To se prostě nedělá... Nemůžu si pomoct, ale problém fakt vidim jen na jedný straně, ať se na to koukam, jak chci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 vzhledem k tomu, že Berkus už nějakou publicitu na webu máámen dnes a denně se tu každej ptá jakou koupit žehličku, telefon, auto, gumový hovno, něco na šukání apod. a na berkuse nikdo ....... a rovnou se objednává ? .... dost divný srát Berkusovi na hlavu, když jsou recenze zde i na WUS ..... prostě to líp neumí ........jenom si někdo nezjistil informace a teď se čepejří příběh je uzavřen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 http://forums.watchuseek.com/f63/warning-cautious-have-business-ondrej-berkus-papi-739800.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 ámen dnes a denně se tu každej ptá jakou koupit žehličku, telefon, auto, gumový h...o, něco na šukání apod. a na berkuse nikdo ....... a rovnou se objednává ? .... dost divný s..t Berkusovi na hlavu, když jsou recenze zde i na WUS ..... prostě to líp neumí ........jenom si někdo nezjistil informace a teď se čepejří příběh je uzavřenno ja nevim, nikdy jsem o nem nic nevyhledaval. Ale co si pamatuju z tohoto fora, tak to byli vesmes kladne ohlasy a pochvaly. Mohlo se to stat tedy komukoliv. Mozna trochu empatie my nezaskodilo. Jen mi tu trochu chybi co uz Otto proti nemu podnikl a vyjadreni samotneho vyrobce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 no ja nevim, nikdy jsem o nem nic nevyhledaval.asi si nechtěl nic vyrobit v zásadě stejný příběh je zde : http://www.bladeforums.com/forums/showthread.php/942870-WARNING!-Be-cautious-to-have-business-with-Ondrej-Berkus- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 asi si nechtěl nic vyrobit v zásadě stejný příběh je zde : http://www.bladeforums.com/forums/showthread.php/942870-WARNING!-Be-cautious-to-have-business-with-Ondrej-Berkus-čumím jak vejr....Berkus je asi Bafomet....sere manu kudy chodí...za pětačtyřicet hadrů to neuměj ani čongové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 ámen dnes a denně se tu každej ptá jakou koupit žehličku, telefon, auto, gumový h...o, něco na šukání apod. a na berkuse nikdo ....... a rovnou se objednává ? .... dost divný s..t Berkusovi na hlavu, když jsou recenze zde i na WUS ..... prostě to líp neumí ........jenom si někdo nezjistil informace a teď se čepejří příběh je uzavřenJe strašně jednoduchý říct: "měl jsi si zjistit informace, tak se teď nediv".Co by na tom netu zjistil, kdyby tam další lidi, kteří si naběhli, , nenapsali ty plky a nářky, jak tomu říkáš?Na první stránce googlu po zadání mistrova jména Ti vypadne samý: nadějný, mladý, talentovaný, bla, bla, a pak pár obrázků dechberoucích damaškových opravdu hezkých hodinek. Pouzdro se povedlo navenek i v případě Ottových hodinek, ale dál už to bylo horší (tmel apod.), ten maník z WUS, tomu se zase zasekl rotor samonátahu.Takže já fakt na Ottově snaze, napsat sem jeho zkušenost za jeho peníze, vidím jen pozitivum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 Tak nebo tak, Otto má pekelnou smůlu - takovýhle konec vysněných hodinek je na mašli. A že to tady rozmazává je dobře pro další generace případných zájemců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 čumím jak vejr....Berkus je asi Bafomet....s..e manu kudy chodí...za pětačtyřicet hadrů to neuměj ani čongové podla mna to s tym rusom bol cisty podfuck. inac citat to tu je desive, ja som myslel ze po tych par pruseroch je z berkusa davno drziak na noze alebo ze tvori pevny zaklad niektorej zelezobetonovej stavby. Otto, nechcem byt zly, ono sa to tu tak vo vzduchu vznasa, ale za tu svoju naivnost si si to.. tak trochu privodil sam (zasluzil by nebolo to prave slovo). proste si trafil na chamtivca bez hochmesu, no. vygooglit sa to da za tri sekundy a tie maily je asi zbytocne komentovat. ale aby si mi spravne rozumel - ty si ako zakaznik splnil obe zakladne pravidla tejto hry: mal si zelanie a platil si. zvysok je bohuzial berkusova sracka a metafyzicke nieco /comu ja neverim ze byt musi - aspon nie v tejto cene teda :)/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 Je strašně jednoduchý říct: "měl jsi si zjistit informace, tak se teď nediv".Co by na tom netu zjistil, kdyby tam další lidi, kteří si naběhli, , nenapsali ty plky a nářky, jak tomu říkáš?Na první stránce googlu po zadání mistrova jména Ti vypadne samý: nadějný, mladý, talentovaný, bla, bla, a pak pár obrázků dechberoucích damaškových opravdu hezkých hodinek. Pouzdro se povedlo navenek i v případě Ottových hodinek, ale dál už to bylo horší (tmel apod.), ten maník z WUS, tomu se zase zasekl rotor samonátahu.Takže já fakt na Ottově snaze, napsat sem jeho zkušenost za jeho peníze, vidím jen pozitivum.Teď sem se fakt už vytočil. Co uděláš, až ti ten tvůj net chcípne...asi chcípneš taky. Já se tu snažím...a hovno.....příště asi budu ještě větší dement než Zmizík a možná ještě víc sprostej než Ypo....seru na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 Ypous tady z toho zbytecne dela nejakej mindfuck, nebo jak se tomu rika - samozrejme je dobre, ze se tadle spina tady zverejnila. Opakovani je matka moudrosti a timto ma Mistr asi definitivne po pici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.