df-otto Odesláno 11. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Jak je vidět z komunikace, zadání bylo jasné, možná se pan Ondřej Berkus spletl a moje hodinky jsou u něj na stole, kde je závit, těsnění a pod. Už jsou zde názory, že by se pan Ondřej Berkus měl obhájit. Snad jedině tím, že si vezme opravené hodinky POTĚMKIN od hodináře a vrátí mě zpět celou zaplaceno částku. Hodinky POTĚMKIN nenosím, protože mě nepřirostli k srdci, ale nechci dopadnout jak někteří jiní lidé na internetu, že nemají ani hodinky, ani peníze.
Daemonultimate Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Když je třeba tak chodí http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/70619-ond%C5%99ej-berkus/page-2
MarcelG Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Toto je naprostá katastrofa!Tady žádná obhajoba nemá místo. Jediné řešení je vrátit peníze zadavateli a ten nechť vrátí ten "stroj" tomu umělci ať si s ním dělá co chce...
gougy Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Tech lidi je vice?Evidentně ano a nejen u nás v ČR. Takový konec kariéry nadějného mladého muže jsem nečekal. Teď už ani není otázka čemu věřit, jestli specifikaci výrobce, který si při obhajobě posledního výtvoru dal poměrně záležet na tom, aby pohoršeně reagoval na zmínky o zpracování a kvalitě svých výrobků, nebo této hrozivé zatmelené realitě a paskvilu, splácaném z nouze.
Micey Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Masakr. Drzim palce, at se penez zpet doberes s co nejmensi namahou..
bandicoot Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Tyhle výmluvy na všechno jsou takový typický... Ať zůstaneme na fóru, tak k přečtení jsou v jakémkoliv vláknu o někom, kdo někoho vojel...
martar Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Stejně - naklapávací nebo šroubovací dýnko ma každý, ale zatmelovací dýnko s plastickým dekorem utahovací matice, to je frajerina! To nikdo nemá. Teď jen doufej, aby se toho nápadu nechytli číňani..
tmoris Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Tak to je masakr.. kdokoliv dalsi od nej cokoliv objedna, tak uz ale nema pravo si stezovat. Tohle je jako ponauceni pro budouci generace vice nez postacujici
df-otto Odesláno 11. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Bohužel někteří lidé dopadli podobně, ale mlčeli. Už se mě ozvali.
df-otto Odesláno 11. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2014 příspěvek 49 -To se mě líbí to si nechám patentovat.
Hodo65 Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Škoda je, že ti předchozí, co měli taky nějakej problém, to nezveřejnili, i když jejich počínání do jistý míru dokážu pochopit, ne každej je ochotnej nebo má na to vstupovat do veřejnýho konfliktu. Pak výrobce s tím, že každej bude držet hubu, počítá a problémy se začnou vršit podstatně rychlejším tempem. V každým případě přeju df-ottovi, aby to nějak aspoň trochu přijatelně dopadlo k jeho spokojenosti. Osobně bych tyhle hodinky radši hodil do šuplíku, protože dát je na ruku, tak mi při každým pohledu na ně vyskočí adrenalin a zrychlí pumpa.
NIGHTinGALE Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Platí sice presumpce neviny, ale těch průserů už měl Berkus tolik, že to asi nebude náhoda.Koukám, že zahraniční internetová fóra a nespokojení zákazníci zřejmě nelhali. Smutné. Přišel mi nadějnej a fandil jsem mu
jacob Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Četli jste někdo tento příběh od p. Berkuse něbo někoho z jeho blízkých? Je to téměř dojemné. Jsou tam vyfocené hodinky df-otto a ještě jedny, které btw vypadají jako uplácané z hlíny.
Radek124 Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Mistr kovář ve svých nepublikovatelných konstrukčních výkresech u kontaktu "válec ve válci" dost možná zapomněl na závit, který bez přesahu nefunguje - tož si vypomohl lepidlem co měl zrovna po ruce (jakou pak to má asi WR?)...Mě by spíš zajímalo jakou funkci mají tritiové kapsle, naprasené v atypickém počtu zevnitř plechového ciferníku s kombinací číslic a písmen, když v ručičkách žádné nevidím...?
nAscA Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Četli jste někdo tento příběh od p. Berkuse něbo někoho z jeho blízkých? Je to téměř dojemné. Jsou tam vyfocené hodinky df-otto a ještě jedny, které btw vypadají jako uplácané z hlíny.No tomu rikam drzost. Koukl jsem na tu cenu u toho Rusa, no nejde o male penize.
NIGHTinGALE Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Četli jste někdo tento příběh od p. Berkuse něbo někoho z jeho blízkých? Je to téměř dojemné. Jsou tam vyfocené hodinky df-otto a ještě jedny, které btw vypadají jako uplácané z hlíny. Ten příběh, to je masakr Slečna pana Berkuse sice mistrně vládne slovem a mohla by psát pohádky, ale jinak je to dost smutné a ubohé čtení. Vlastně je ten Ondřej chudák Pobavila mě věta "Jeho výmysl se skládal z mišmaše různých světových značek od IWC, přes Panerai, až po Bregueta."Jak na to, prosatana, přišla? Já být těmi firmami, tak ji zažaluju za urážku dobrého jména, protože podobný humus by ty firmy nevyrobily, ani kdyby se jejich hodináři hromadně ožrali a pak oslepli.Ta slečna, co ten článek vyplodila, se k Berkusovi opravdu hodí.
df-otto Odesláno 11. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Pohádka je to krásná, je to krásně a slušně popsáno, že jsem se snažil kontaktovat pana Ondřeje Berkuse a ten nereagoval. Myslím, že když někdo neodepisuje na email, nezvedá dlouhodobě telefon svému klientovi tak to jasně vypovídá o jeho charakteru a klient má oprávněné starosti co se děje. Můj názor je, že pokud bych nevytvářel tlak, tak bych ještě hodinky neměl. Po zkušenostech s jednáním jsem při předání byl opatrný, ale jak se nakonec ukázalo, byl jsem opatrný málo. Slíbené technické řešení co pan Ondřej Berkus slíbil a dokonce při převzetí osobně do očí potvrdil bohužel nesplnil. Více si můžete přečíst v příspěvku Ondřej Berkus & PAPI ? jednání se zákazníkem.Omlouvám se jsem zde 5 let a externí odkaz ještě nezvládám.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/74311-ondřej-berkus-papi-?-jednání-se-zákazníkem/
jacob Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Pohádka je to krásná, je to krásně a slušně popsáno... Doufám, že to myslíš ironicky. Pan Berkus jakožto zhotovitel měl ihned kontaktovat tebe a ne za sebe nechat psát ženskou. Jo a mimochodem, jak tam napsala "Není divu, že pro tohoto zákazníka Ondřej pracoval s o hodně menší chutí než pro toho prvního", tak to bych blil . Myslím, že při zálohové fakturce byla chuť ještě v pořádku, ne?
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.