Přejít na obsah

ONDŘEJ BERKUS - POTĚMKIN

df-otto

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 242
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Teď sem se fakt už vytočil. Co uděláš, až ti ten tvůj net chcípne...asi chcípneš taky. Já se tu snažím...a h...o.....příště asi budu ještě větší dement než Zmizík a možná ještě víc sprostej než Ypo....s..u na to

Proc mi rikas dement?

Odesláno

Ypous tady z toho zbytecne dela nejakej mindfuck, nebo jak se tomu rika - samozrejme je dobre, ze se tadle spina tady zverejnila. Opakovani je matka moudrosti a timto ma Mistr asi definitivne po pici.

definitivne po pi.i bude mat az ked sa to dozvie Konrad Damasko, ze kto mu tu kurvi meno.. a od Konrada to bude extra tvrde :)

Odesláno

Teď sem se fakt už vytočil. Co uděláš, až ti ten tvůj net chcípne...asi chcípneš taky. Já se tu snažím...a h...o.....příště asi budu ještě větší dement než Zmizík a možná ještě víc sprostej než Ypo....s..u na to

Teď Ti asi nerozumím Martine, co Tě tak vytočilo na mém příspěvku?

Tvůj maxičlánek jsem četl a i s ním v mnohém souhlasím.

Já tady píšu o tom, že napsat na hodinářské fórum zkušenost s jedním rádobyhodinářem je v každém případě dobře, pro všechny ostatní...

Odesláno

oba dva jste to samý co já napsali asi jednou padesátinu úderů do klávesnice co já....stačí....nic ve zlým... mě to ale začíná s..t

P.S největšímu dementovi tohoto fóra

Odesláno

mám už v sobě nějakej ten chlast...sem asi trochu víc vopruznej....tak sorry...nejsem školitel

Teď Ti asi nerozumím Martine, co Tě tak vytočilo na mém příspěvku?

Tvůj maxičlánek jsem četl a i s ním v mnohém souhlasím.

Já tady píšu o tom, že napsat na hodinářské fórum zkušenost s jedním rádobyhodinářem je v každém případě dobře, pro všechny ostat

Odesláno

Ty hodinky byly špatné už od zadání = tritium na cifru, ale na ručkách ne. Ale je hezké, že jsem se tu dozvěděl, že nakonec je vlastně chyba na straně zadavatele a jiné srágoroviny.

Odesláno

dost smutný čtení,je bohužel vidět z korespondence od začátku že je něco špatně :frusty:

kdybych byl na Otově místě a hodinky byly v pořádku po takové době a tím čím si prošel,stejně už bych z nich neměl radost :death:

přál bych si aby to mělo dobrej konec a soudní dohru s veškerým vyrovnáním

Odesláno

Ty hodinky byly špatné už od zadání = tritium na cifru, ale na ručkách ne. Ale je hezké, že jsem se tu dozvěděl, že nakonec je vlastně chyba na straně zadavatele a jiné srágoroviny.

Myslím, že nápad nebyl špatný, tritium pod prořezanými indexy na ciferníku a nad ním luminiscence. Bohužel nepovedlo se to, tak jako další technické řešení. Samozřejmě za to jak jsem dopadl si můžu sám.
Odesláno

ámen

dnes a denně se tu každej ptá jakou koupit žehličku, telefon, auto, gumový h...o, něco na šukání apod. a na berkuse nikdo ....... a rovnou se objednává ? .... dost divný s..t Berkusovi na hlavu, když jsou recenze zde i na WUS ..... prostě to líp neumí ........jenom si někdo nezjistil informace a teď se čepejří

příběh je uzavřen

Zdravím. Dnes je zcela jiná situace, v době, kdy jsem se rozhodoval, tak maximálně byli připomínky k technické kvalitě odrbaných šroubků a pod. Všichni jek vychvalovali jako mladého a nadějného muže s velkou budoucností. Aféra na WUS byla někde v pozadí a pokud si dobře vzpomínám tak

dokonce ještě nedávno se pan Ondřej Berkus uměl hezky obhájit, jak na něj někteří lidé kydají špínu. On je přece ten hodný a poctivý a ostatní

jsou ti špatní a měl a má zde silné zastánce a stoupence např. viz příspěvky Ondřej Berkus. Nyní jeden bídný červ co nepřispíval do zdejšího

fóra již má zkušenost s bílou holubicí a dovolil si upozornit na porušení základní dohody gentelmanů. Nemá smysl, aby ostatní poctiví členové si museli nadávat a vyjadřovat se vůči sobě vulgárně. To se mezi normálními lidi nedělá, prostě vše lze vyřešit v klidu. Zejména v tomto případě, bych mohl emoce a vášně vypouštět já. Tento případ by měl být varování pro všechny další případné zájemce. Vím, že dnes vypadám za hlupáka,

který si neumí nalézt recenze na pana Ondřeje Berkuse, ale vraťme se zpět na začátek mého příběhu a vědomíme si všichni, že v tehdejší době

teprve na zahraničních fórech se objevil první případ a ten byl velmi kladně a pozitivně vysvětlen, že je to velké spiknutí na pana

Ondřeje Berkuse.

Odesláno

Já bych taky přidal svůj názor a bude trochu jinej, než se tady píše...ano nechat si vyrobit hodinky vod zámečníka, kováře, nožíře je trochu zvláštní zvlášť, pokud vyžaduji kvalitu a celkovej výraz v duchu mainstreamevejch tradic. Věřím, že Berkus má i spokojený zákazníky, kteří šli do celýho projektu s tím, že budou mít hodinky právě vod kováře-nožíře. Včetně všech těch technicko-dyzajnovejch opulentností a nedokonalostí, který jsou touto profesí a tímto člověkem neseny.Nemyslím tím zakydaný dýnko lepidlem, to je už jen výsledkem rychle se zbavit něčeho, co se hned v začátku někde totálně posralo. Tady bych to trochu rozvedl. Nemyslím si totiž, že chyba je jen na jedný straně.

Milý Otto, pochopil jsem, že už od začátku jsi měl jasno o tom jak hodinky budou vypadat. Udělal sis nějakou malůvku a specifikaci, kterou jsi pak rozeslal těm, co se takovejma věcma živěj? V Česku je jich pár a vo dost víc...třeba v sousedním Německu. Vyšla ti z toho představa, kolik třeba taková sranda u koho stojí. Odsunul jsi nejdražší a nejlevnější do pryč a začal ses rochnit v tom středu? Navštívil jsi ty, kteří ti připadali slibní, pokecal jsi s nima vo výrobě a technickejch finesách, mrknul jsi se na to kde a jak to dělaj? Sledoval jsi, jestli přeskočila nějaká jiskra vzájemnýho porozumění.....a podobný kecy, co jsou v každý příručce pro přitroublý manažery. Co tam už asi není, je to co se týká privátních věcí. Čím víc se poměr vložené práce a energie výslednýho privátního díla mezí zhotovitelem a objednatelem blíží jedné, tím se zvyšuje předpoklad zdárnýho výsledku. Tomu co by se mělo odehrát dál, říkám dynamický programování mysli objednatele....na začátku je nějaká minimální příprava... idea, skizzy, specifikace... atd. Pak to příjde...to nejdůležitější...v průběhu procesu hledání nejvhodnějšího zhotovitele většinou příjdu na to, co vlastně doopravdy chci a čím víc energie do toho dám, tím bude výslednej obraz jasnější.

Hodinky patřej na vrchol pyramidy intimních věcí, kterejma se obklopujeme, zvlášť ty co jsou solitérama. Pokud todle kolečko, co jsem popsal nedotočím a nebo ho někde vochčiju zadělávám si na průser. Dneska je normou to, že když hodím do automatu pěťák, tak vypadne žvejkačka. Jedna jako druhá.Todle u věcí s metafyzickým přesahem neplatí. Musíte dát něco ze sebe, pak se vám to v jiné formě zase vrátí a třeba mnohonásobně zesílený vlastní rezonancí, toho dost opomíjenýho vztahu objednatel-zhotovitel. Šustit prachama můžete u automatu na žvejkačky. Vypadne jich přesně tolik, kolik tam nahážete.

Ještě vomeju p...l Berkusovi...mlaďoch, kterýmu po pár akcích stouplo nezdravě seběvědomí, musí zákonitě narazit. Jde vo to, jak se z toho poučí. Když v průběhu práce zjistím, že na to nemám, třeba řemeslně a nebo psychicky, je potřeba to řešit. Mezi rozumnejma lidma je dohoda vždycky možná, včetně nějaký i oboustranný saturace.

....a úplnej závěr...vždycky bleju z takovej keců jako udání na finančák, trestní oznámení, soudy a podobný hovadiny. Zlo vždycky plodí zlo. Tendle případ není klasickej obklad podvodníka, co z někoho jen vytáhl prachy. Na začátku žádný zlo nebylo jen pozitivní vztah mezi člověkem co chtěl pěkný hodinky a druhým člověkem, co je pro toho prvního chtěl pěkně vyrobit. Někde v průběho se ale něco posralo.....pak zklamání, nechuť, nasranost, vyhejbání....atd. Nikdo z vás nevystoupil ze svej zaběhlejch mantinelů, aby definoval ten okamžik, kdy to začalo jít do řiti. Nikdo z vás si tu práci a energii nedal. Hodinky totiž nejsou automat na žvejkačky.

Ahoj zdravím Tě. Souhlasím s Tebou, že určitě někde existují i spokojení klienti, ale co je zajímavé nikdo se ještě jako klient nevyjádřil k

panu Ondřeji Berkusovi. Možná se nechtěli stát mediálně známí hlupáci tak jako já. Ostatně při osobním jednání pro pana Ondřeje Berkuse nic není

problém a slíbí vše na co si klient pomyslí, například závit, těsnění tritium a pod.

Samozřejmě jsem si udělal náhled na věc, třeba pana Ondřeje Berkuse jsem navštívil osobněa již druhý den jsem měl od něj email, už jsem

odpracoval 4 hodiny na Vašich hodinkách zaplaťte zálohu a já se nakonec se rozhodnul jak jsem se rozhodnul - pro pana Ondřeje Berkuse.

Čím víc se poměr vložené práce a energie výslednýho privátního díla mezí zhotovitelem a objednatelem blíží jedné, tím se zvyšuje předpoklad

zdárnýho výsledku - naplno s Tebou souhlasím, ale bohužel jen jedna strana chtěla komunikovat a to já jako zadavatel, na svých stránkách

http://hodinky-berkus.blogspot.cz/p/pohadka-o-dv.html jasně popisuje, že jej mé telefonáty, emaily a SMS pokusy o navázání vzájemné komunikace o vzniku mých hodinek, přímo obtěžovali a pracoval na nich z nechutí, jak sám popisuje.

Hodinky patřej na vrchol pyramidy intimních věcí, kterejma se obklopujeme, zvlášť ty co jsou solitérama. Zase s Tebou musím souhlasit, ale

přes veškerou mou snahu a úsilí jsem nedokázal navázat komunikaci s panem Ondřejem Berkusem, protože on neměl snahu a chuť se se mnou bavit.

Zlo vždycky plodí zlo. Do třetice zase s Tebou souhlasím a nemusíš blejt, já jsem nikde nepsal, že jej půjdu udat na finanční úřad, úřad práce, trestní oznámení , soudy a podobné hovadiny. Pokud si všechny moje příspěvky přečteš, dokonce jsem jej nenazval tak jako Ty podvodníkem.

Kde se to podělalo, já myslím, že přímo na začátku, protože pan Ondřej Berkus to opět píše na svých stránkách, ON SI BUDE KLIENTY VYBÍRAT, a v

tomto případě jsem si jej vybral já a navíc jej obtěžoval telefony, SMS , emaily, protože jsem chtěl komunikovat o vzniku svých vysněných

hodinek, protože patří na vrchol intimních věcí. Bohužel veškerá má snaha byla marná.

Odesláno

Přeju vyřízení celé věci k Tvé spokojenosti. Jeden by si řek, že tohle se přece nemůže stát a ono hovno. Už jenom to vyprávění mi zvedá adrenalin. Některé věci od O. B. se mi líbili, no každopádně od tohoto člověka ruce pryč. 

To, že tu tohle vlákne je, je určitě pozitivum pro další případné zákazníky.

Hodně štěstí v "boji".

Odesláno

To vlákno na WUS je super, je krásné zjistit, že existují fanoušci hodinek, co pošlou soustružníkovi Berkusovi $2250 na hodinky.

Máme krásného koníčka a nelitujeme obětí, děláme pičoviny, objednáváme krávoviny u neumětelů a pořád nás ty hodinky baví.

To je přece super :)

Odesláno

Už jsem četl o O. Berkusovi, pár negativních příspěvků a vždy jsem si všiml, že se dokáže dost obhajovat. Je ale divné, že se do obhajoby zatím nepustil v tomto případě. Že by neměl na svou obhajobu v tomto případě argumentaci nebo spíš žaludek?

Odesláno

Taky bych řekl, to se mě nemůže stát, jsem opatrný, ostatně to píše i na svých stránkách pan Ondřej Berkus, ale stalo se.Tohle napsal přímo život.

Jednoduše platí, že toto není fórum (samých) gentlemanů, ale reflektuje celou společnost... Ať jde o Berkuse, PavlaB a další.

Odesláno

Hm ... lepeny cifr ... tak tohle jsem provedl jen jednou u modifikace delane pro radost z hodinek. Je to reseni z nouze nebo lenosti (muj pripad :-) ). Pri prodeji jsem to popravde uvedl v inzeratu. Protoze to povazuji za rekneme velmi "levne" reseni. Kdyz uz nekdo dela "hand made" hodinky na zakazku za "velke" penize nesmi pouzivat "levne" reseni! To samozrejme nemluvim o drobnych nedokonalostech, ktere k rucni praci patri. Muj osobni nazor z fotek je, ze hodinky jsou otresne ...

Odesláno

No, na mě to celé působí tak, že pan Berkus není ani tak podvodník, jako zoufalec, který se dostal přeceněním vlastních schopností do dost těžkých finančních problémů a vytlouká klín klínem. Viz zmínka o nutnosti platit faktury, "ušetřené" tritiové trubice a další náznaky. Z této situace patrně pramení i "ochota" kooperantů.

Provedení hodinek je úděsné a odevzdat něco takového je vskutku drzost. Nebo znak zoufalství.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

No, na mě to celé působí tak, že pan Berkus není ani tak podvodník, jako zoufalec, který se dostal přeceněním vlastních schopností do dost těžkých finančních problémů a vytlouká klín klínem. Viz zmínka o nutnosti platit faktury, "ušetřené" tritiové trubice a další náznaky. Z této situace patrně pramení i "ochota" kooperantů.

Provedení hodinek je úděsné a odevzdat něco takového je vskutku drzost. Nebo znak zoufalství.

Vod ty doby, co si chudy lidi muzou brat pujcky, jde tendle svet do kopru.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...