Jump to content

Recommended Posts

Posted

Marek ode mě koupil hodinky. Obchod byl rychle domluvený a následující den provedený při osobním setkání. Marek je spolehlivý a můžu jenom doporučit.

• 6 months later...
Posted

Marek je prostě borec. Vyšel mi se vším vstříc, pečlivě zabalil, pozjišťoval, jak nejlépe poslat a ještě navrch poradil s různýma věcma. Líp to prostě nešlo. Díky, Marku!

• 1 month later...
Posted

Rychlá akce, bum, bum - vše dle dohody. Budu se těšit i na příště a rozhodně doporučuji !

• 5 months later...
Posted

Mohu potvrdit Jeronimova slova. O prázdninách jsme s Markem zašli na pivo a odcházel jsem o hodinky chudší. Peníze mi přišly na účet druhý den.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

Na Marka je spoleh. Jasne pozadavky, rychla platba, vyborna domluva.

Takze priste kdykoliv a kdekoliv klidne zas

• 2 months later...
Posted

Markovi jsem prodal hodinky, vše proběhlo dle dohody, stručně, rychle a k oboustranné spokojenosti. Takže doporučuju.

• 3 months later...
  • 2 months later...
Posted

Vše probíhá pořád na jedničku, i proto je Marek můj druhý největší obchodní partner na Chronomagu. :D

Díky

J. 

• 3 months later...
Posted

Tak Marek se dostal na špici, protože guzmičovi jsem hodinky minulý víkend neprodal, ale věnoval, tím se posunul až na druhé místo. :D

Díky, bylo to sice s technickým problémem, ale vše se včas vyřešilo.

J. 

• 1 month later...
Posted

Tentokrat tady nejde o obchod, ale i tak tady chci napsat svou dalsi a v podstate kontinualni zkusenost s Marcusem. Po dobu me nepritomnosti jsem ho (ne)oficialne jmenoval spravcem sve hodinkovnice. Ac jsem byl za morem, tak jsem kupoval hodinky tady na magu "jak najaty". No a dovolil jsem si je posilat k Marcusovi, ktery mi je schranoval, opecovaval a tento vikend uspesne predal. Vse bylo navic krasne separatne zabalene a ulozene v krabicce. Proste jak v bavlnce. Navic super pokec k tomu, jako vzdy. Diky za vse!

Posted

Ano, tento kanál Marek - Ondra funguje bezvadně. :) Marek má další zářez. Jen už nevím kdo komu má platit pivo.

Díky

J. 

• 2 months later...
Posted

Zapomnel jsem sem napsat Markovi predchozi hodnoceni. Donutil me v rijnu koupit hodinky. Ted jsem mu zas jedny (dvoje) prodal. Takze vedu. Ale tak nejak tusim, ze neni vsem dnum konec. Diky!

• 7 months later...