mazzi Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Marek ode mě koupil hodinky. Obchod byl rychle domluvený a následující den provedený při osobním setkání. Marek je spolehlivý a můžu jenom doporučit.
Gulas Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 Marek je prostě borec. Vyšel mi se vším vstříc, pečlivě zabalil, pozjišťoval, jak nejlépe poslat a ještě navrch poradil s různýma věcma. Líp to prostě nešlo. Díky, Marku!
wizard-ov Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 Rychlá akce, bum, bum - vše dle dohody. Budu se těšit i na příště a rozhodně doporučuji !
Jiřina Posted March 29, 2015 Report Posted March 29, 2015 Skvělý pokec a férové jednáni. Takže za mne 1*
Jeronimo Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 S Markem je obchod relax, ne adrenalin jako s některými. Takže doporučuji a nejlépe u pivka. Díky J.
mazzi Posted September 21, 2015 Author Report Posted September 21, 2015 Mohu potvrdit Jeronimova slova. O prázdninách jsme s Markem zašli na pivo a odcházel jsem o hodinky chudší. Peníze mi přišly na účet druhý den.
mlsoun1 Posted October 8, 2015 Report Posted October 8, 2015 Marka musím rovněž pochválit,vše na výbornou
Jeronimo Posted December 2, 2015 Report Posted December 2, 2015 Sice chvíli trvalo než jsem mu vnutil slevu, ale nakonec si ode mě hodinky koupil.
sibirnaya Posted February 3, 2016 Report Posted February 3, 2016 rychla domluva, rychlej prubeh transakce, kaficko, dorticek, pohoda vanek..
Jeronimo Posted March 4, 2016 Report Posted March 4, 2016 Já už budu asi kupovat hodinky jen od Marcuse. Dík J.
Jeronimo Posted June 19, 2016 Report Posted June 19, 2016 Tady to klape a bude klapat pořád stejně dobře. Díky J.
AndyAaron Posted June 20, 2016 Report Posted June 20, 2016 Na Marka je spoleh. Jasne pozadavky, rychla platba, vyborna domluva. Takze priste kdykoliv a kdekoliv klidne zas
Wanderer Posted September 16, 2016 Report Posted September 16, 2016 Markovi jsem prodal hodinky, vše proběhlo dle dohody, stručně, rychle a k oboustranné spokojenosti. Takže doporučuju.
Ondras_CZ Posted January 11, 2017 Report Posted January 11, 2017 Bleskový prodej, rychlá domluva, doporučuju!
Jeronimo Posted March 27, 2017 Report Posted March 27, 2017 Vše probíhá pořád na jedničku, i proto je Marek můj druhý největší obchodní partner na Chronomagu. DíkyJ.
Jeronimo Posted July 5, 2017 Report Posted July 5, 2017 Tak Marek se dostal na špici, protože guzmičovi jsem hodinky minulý víkend neprodal, ale věnoval, tím se posunul až na druhé místo. Díky, bylo to sice s technickým problémem, ale vše se včas vyřešilo.J.
AndyAaron Posted August 20, 2017 Report Posted August 20, 2017 Tentokrat tady nejde o obchod, ale i tak tady chci napsat svou dalsi a v podstate kontinualni zkusenost s Marcusem. Po dobu me nepritomnosti jsem ho (ne)oficialne jmenoval spravcem sve hodinkovnice. Ac jsem byl za morem, tak jsem kupoval hodinky tady na magu "jak najaty". No a dovolil jsem si je posilat k Marcusovi, ktery mi je schranoval, opecovaval a tento vikend uspesne predal. Vse bylo navic krasne separatne zabalene a ulozene v krabicce. Proste jak v bavlnce. Navic super pokec k tomu, jako vzdy. Diky za vse!
Jeronimo Posted August 24, 2017 Report Posted August 24, 2017 Ano, tento kanál Marek - Ondra funguje bezvadně. Marek má další zářez. Jen už nevím kdo komu má platit pivo.Díky J.
AndyAaron Posted November 14, 2017 Report Posted November 14, 2017 Zapomnel jsem sem napsat Markovi predchozi hodnoceni. Donutil me v rijnu koupit hodinky. Ted jsem mu zas jedny (dvoje) prodal. Takze vedu. Ale tak nejak tusim, ze neni vsem dnum konec. Diky!
AndyAaron Posted June 23, 2018 Report Posted June 23, 2018 Dalsi uspesny obchod s Markem a muzu jen doporucit. Diky!
Recommended Posts