Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Marek ode mě koupil hodinky. Obchod byl rychle domluvený a následující den provedený při osobním setkání. Marek je spolehlivý a můžu jenom doporučit.

• po měsících...
Odesláno

Marek je prostě borec. Vyšel mi se vším vstříc, pečlivě zabalil, pozjišťoval, jak nejlépe poslat a ještě navrch poradil s různýma věcma. Líp to prostě nešlo. Díky, Marku!

• po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

Mohu potvrdit Jeronimova slova. O prázdninách jsme s Markem zašli na pivo a odcházel jsem o hodinky chudší. Peníze mi přišly na účet druhý den.

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsících...
  • po měsíci...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Markovi jsem prodal hodinky, vše proběhlo dle dohody, stručně, rychle a k oboustranné spokojenosti. Takže doporučuju.

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Tak Marek se dostal na špici, protože guzmičovi jsem hodinky minulý víkend neprodal, ale věnoval, tím se posunul až na druhé místo. :D

Díky, bylo to sice s technickým problémem, ale vše se včas vyřešilo.

J. 

• po měsíci...
Odesláno

Tentokrat tady nejde o obchod, ale i tak tady chci napsat svou dalsi a v podstate kontinualni zkusenost s Marcusem. Po dobu me nepritomnosti jsem ho (ne)oficialne jmenoval spravcem sve hodinkovnice. Ac jsem byl za morem, tak jsem kupoval hodinky tady na magu "jak najaty". No a dovolil jsem si je posilat k Marcusovi, ktery mi je schranoval, opecovaval a tento vikend uspesne predal. Vse bylo navic krasne separatne zabalene a ulozene v krabicce. Proste jak v bavlnce. Navic super pokec k tomu, jako vzdy. Diky za vse!

• po měsících...
Odesláno

Zapomnel jsem sem napsat Markovi predchozi hodnoceni. Donutil me v rijnu koupit hodinky. Ted jsem mu zas jedny (dvoje) prodal. Takze vedu. Ale tak nejak tusim, ze neni vsem dnum konec. Diky!

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...