Ondrej71 Odesláno 30. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 (upraveno) Ondro neprodávej jsou perfektní. Jakou maji velikost, četl jsem, že 40mm, ale zdají se mi větší. Perfektní tedy jsou, problém je v mojí hlavě . Je to 40mm, ale díky delším nožkám jsou v pohodě nositelné i pro majitele větších rukou. Jsou výborný, ale jak už Ondra psal, v konkurenci s Rolex NoDate obstojí leda jako "otloukánky" a na ty je jich škoda... S tím plně souhlasím a jsem zvědav, co má Ondra v plánu do již tak optimální "chronorodinky" přidat. Mělo by to dorazit příští týden tak uvidíš ty precisty jsou na tý kožce parádní. Takhle mají vypadat potápky na kůži! Na Natu jsou moc fajn, ale kůže mi k nim taky sedí líp, podtrhuje lépe jejich charakter. Upraveno 30. ledna 2016 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Jsou to zajimavy hodinky, tenhle tvar pouzdra v kombinaci s lunetou mam rad, i tistenej cifr je fajn...vubec bych se nedivil, kdyby se z nich staly dalsi zdejsi putovni hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Jen je Ondro prodej, uděláš tím radost určitě dloooouhé řadě chronomagorů :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 2. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Jsou to zajimavy hodinky, tenhle tvar pouzdra v kombinaci s lunetou mam rad, i tistenej cifr je fajn...vubec bych se nedivil, kdyby se z nich staly dalsi zdejsi putovni hodinky Popsal jsi to přesně Sašo, toto se mi na nich taky líbí, navíc i ty zajimavé hadí ručky. Jen je Ondro prodej, uděláš tím radost určitě dloooouhé řadě chronomagorů :-DMinimálně jednomu ano, Adame Zítra se vydávají na cestu k novému majiteli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Jo, jsou fajn a podle mě se Eddiemu povedlo navodit atmosféru 80.let se vším všudy. Nejvíc mě baví ručky a lumi, která není úplně dokonalá, ale to je na tom to zajímavý. Já si je (zatím) nechávám. Jsem zvědavý, za co je měníš. Mimochodem měl jsi je od Jaretta ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Jo, jsou fajn a podle mě se Eddiemu povedlo navodit atmosféru 80.let se vším všudy. Nejvíc mě baví ručky a lumi, která není úplně dokonalá, ale to je na tom to zajímavý. Já si je (zatím) nechávám. Jsem zvědavý, za co je měníš. Mimochodem měl jsi je od Jaretta ?Měním za něco, co má spojitost s námořnictvem taky , jen to není britské námořnictvo. Jj, od Jarreta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Nový přírůstek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Parada a gratulace, tyhle bych si taky nechal libit...jak jsem byl dlouho priznivec Luminoru, tak dnes bych radsi sahl prave po Radiomirech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Nech ti sluzia ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 No nekecej, paráda. V PAMech se moc nevyznám, jaký je to průměr, co je uvnitř? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 (upraveno) Parada a gratulace, tyhle bych si taky nechal libit...jak jsem byl dlouho priznivec Luminoru, tak dnes bych radsi sahl prave po Radiomirech Diky Sašo. Luminory se mi líbí, ale jak je nasadím na ruku tak mi nepřijdou zdaleka tak pohodlné jako Radiomiry, to pouzdro u R je skvělé. Nech ti sluzia ! Diky Tome No nekecej, paráda. V PAMech se moc nevyznám, jaký je to průměr, co je uvnitř?Průměr 45, ale pocitově na ruce menší, velice pohodlné. Uvnitř je Panerai OP II Caliber, s ručním nátahem, postavený na bázi Unitasu, COSC certifikace. Upraveno 3. února 2016 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Hm, z mé strany pustá závist. Loni v létě jsem stál před výlohou Orologeria Panerai ve Florencii a normálně jsem měl v očích slzy. Když jsem viděl toho livrejovaného vrátného, dovnitř jsem se ani neodvážil. Ale chvilku jsem uvažoval, že tam prodám auto, koupím Pamy a domů se pojede vlakem :-). Gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Ondro gratulujem:-) paradny prirastok, tisko zavidim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Preju ti je! Si pamatuju jax slintals nad 312, 024 i 510... Ale popral ses s tim a 183 dobra volba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Ty teda dobře jedeš, velká gratulace a už se těším na pořádné fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Konečně budeš mít v duši klid.... Tak na týden ale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Ondro gratuluju. A snad vydrží hodně dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Gratulka,krásný přírustek ... yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Taky gratuluju. Už od minulého týdne čekám, s čím přijde. Jen nevím, jestli má smysl ti přát, ať ti DLOUHO slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 (upraveno) Hm, z mé strany pustá závist. Loni v létě jsem stál před výlohou Orologeria Panerai ve Florencii a normálně jsem měl v očích slzy. Když jsem viděl toho livrejovaného vrátného, dovnitř jsem se ani neodvážil. Ale chvilku jsem uvažoval, že tam prodám auto, koupím Pamy a domů se pojede vlakem :-). Gratuluju! Ondro gratulujem:-) paradny prirastok, tisko zavidim :-) Preju ti je! Si pamatuju jax slintals nad 312, 024 i 510... Ale popral ses s tim a 183 dobra volba! Ty teda dobře jedeš, velká gratulace a už se těším na pořádné fotky. Konečně budeš mít v duši klid.... Tak na týden ale Ondro gratuluju. A snad vydrží hodně dlouho. Gratulka,krásný přírustek ... yesOK.jpg Taky gratuluju. Už od minulého týdne čekám, s čím přijde. Jen nevím, jestli má smysl ti přát, ať ti DLOUHO slouží Kluci, moc děkuji. Jsou to moje první PAMy a jsou skvělé. Pohodlné a přitom akorát velké, střízlivé a přitom výrazné. A fajně svítí Upraveno 3. února 2016 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se