Chosef76 Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Ano, teď je to vidět..na těch předešlých fotografiích to bylo jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olinka Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Chlapi tak tah je doma a musim uznat,ze je dokonaly..Lepsi som na ruke nemal! Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Tak vidis Robo!! Safra, ten Ti padne jak...Gratuluji, ze to rezepinani je brnkacka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Pánové super. Na kolik ten tah vyjde? Snad ty Certiny brzy prodám a prachy pošlu do Damaska. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 V 7. 10. 2015 v 17:11, roura74 napsal: Pánové super. Na kolik ten tah vyjde? Snad ty Certiny brzy prodám a prachy pošlu do Damaska. Sent from my iPhone using Tapatalk Hele ja to bral jako komplet, ale na D38 nejakych bratru 17 tacu necelych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olinka Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Chlapi je fakt po...i:)Trosku som mal problem ho rozopnut ked som ho mal na ruke,ale teraz uz v pohode:) Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 (upraveno) Dobrý důvod vyžaduje adekvátní pití. Upraveno 8. října 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 "Tak ještě jednou dokola, ty ptáku,a jestli pravdou je, že mládnem,pokud ty další roky zvládnem,tak nashledanou za čas v kojeňáku." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 Pěkná série z kámošovy svatby. Sony RX100 MkIII. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 vydarene fotky. kurnik tie ale su Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Late night sluzebka. Ale na Konráda a George je spoleh za všech okolností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 s Dckami je vzdy veselo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Taky inhouse. Marek Holeček na vrcholu Talungu. VIP jako kráva. Tam byl ještě se Zdeňkem Hrubým, kterému se bohužel na Gasherbrumu I špatně otočila expreska a vycvakla se mu právě v momentě, když byla to jediné, co ho drželo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 Dlouho tu nebyly .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 A to je fakt. Ale máš teda lepší fotky. Sem s nimi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 Skoda ze ste viac menej opustili chronomag. Mne tu dost chybate.Hasna, verim ze ty tu ostanes a ze sa tu vdaka tebe objavi obcas par takychto fotos.Mate to super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 DK11 byla dobrá volba. Hledal jsem hodinky maximálně přesné a hlavně natolik odolné, aby běžné nošení nenechalo na hodinkách žádné stopy. Hodinky u mně mají těžkou službu, nijak se s nimi nemazlím, co mne znají, ví.Odolnost je perfektní, zatím stále bez čehokokoliv, co by bylo viditelné a to už pár nehod bylo. No a přesnost je jedním slovem famózní. Srovnatelné snad jedině se Spring Drive od Seiko na mých SNR019. Aktuálně jsem po 16 dnech na +1.6 s celkově. Odchylka osciluje +-1s/den. Graf přikládám níže.Ostatní hodinky se aktuálně točí smutně ve windru ...Jankovy DA47 na hnědém řemenu od Zekona, se mi natolik líbily, že jsem po nich ihned pásl a číhal na ně. Přesně do okamžiku, než jsem dal v továrně na ruku DK11. Bylo jasno. DA47 je mezistupeň a DK11 je cílová stanice. Teď jsem v cílové stanici. Mám svůj svět s kamarády v damasko vlákně na whatsup a hodinky co z ruky nesundávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 Ta přesnost je opravdu luxusní, klobouk dolů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se