Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je to prostě pěkný :)  co víc říct....

A sakra, koukám na ten tachometr, má to nějakej velkej rozsah :eek: (já sem stará škola, možná už je to dnes ale normálka :D )

Odesláno (upraveno)

Malé osvěžení vlákna.

Táta, Divadélko pod věží, 1981, Lásko voníš deštěm, Gibson Les Paul, D'Addario 0.008, DiMarzio, modré Igeny, černá luneta, modrý, gumový, měkký, perforovaný pásek.

ysaqyvab.jpg

Moje současné a nepochybně definitivní, což je myslím zřejmé, dodání někdy kolem roku 2006, zprovoznění a vyčištění strojku, nové pouzdro, plast, modrý žralok (zatím) plné dýnko, 6500,-.

y6ezeqez.jpg

Upraveno uživatelem Hasňa
Návštěvník YPO
Odesláno

tak to je uz fakt skok vedle :)

tak tak ..... krásnej řemen, ale na jiný hodinky

Odesláno

:D

Damasko bylo a je o, de facto, nude v prvem planu, prostote, neokazalosti, nepritahovani pozornosti, nenapadnosti, nemoznosti byt jen odtusit cenu, jiste sedosti, vzhledove stridmosti, kvalitach hlavne vnitrnich, exluzivnich materialech, technicke dokonalosti, stalych hodnotach, proste MI=0. Ten aligator je na ne proste moc blink, shine, exclusive, extrovert, elitist, luxury, offensive. IMHO tedy samozrejme. Uvidime, jake ta kombinace bude mit vibrace, jestli harmonicke, nebo kakofonni. 

Odesláno

Nosi se to spickove pohodlne, vypada to nudne, tedy idealni Damasko styl. :-) A me se to docela libi. Ale zadny strachy, konecne mam hodinky, kde jde dobre experimentovat se remenama, To na Schaffkach neslo vubec, takze jede se dal mocalem cernym kolem bilych skal. 

Odesláno

Jo, kdyby to bylo tak jednoduché, tohle není žádné třistašestnáctkové bláto. Je fakt, že na Déčka jsou nezvykle pohledné. Pohledám nějakou drtičku na štěrk, ať tam mam nějaké vlásečnice.

Odesláno

Kdybys to pouzdro trochu vodrel a vomatlal, sedelo by to lepe  :lol2:  Zkus s tim trochu prejet po zdi nebo po zemi a bude to ono!

To by si těma hodinkama akorát zboural dům:-D. Však je to Damasko:)).
Návštěvník Alda
Odesláno

No tak ja si je pujcim a uvidime  :lol2:

Jestli chces mit doma omlacene oblozky...:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...