Hasňa Odesláno 8. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 To verim, tam ta obrazova stranka musela byt super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Hasňa: jaky assessment mas na mysli? Delas pozorovatele? Sorry jestli se moc ptam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Risk assessment. Kam přijdu tam riziko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Domácí žvýkání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Risk assessment. Kam přijdu tam riziko.Tak to uz je kasny, proc hledas jistoty ve V(D)íře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Tak tak. Potřebuji klidný přístav, nějakou malou jistotu na ruku. A u Déčka je jistota. Jistota, že při prodeji prodělám hodně peněz. A jistota, že je nikdo, nikde nepozná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Ta lumi - 3.post nahore - ta je tak normalne, nebo necim mimoradne vybuzena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Libečku, kurwa, ty POCHYBUJEŠ?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 (upraveno) Absolutně skvělý text, ten kluk mi mluví z duše:Ujel mi vlak i poslední metro,ještě jsem nebyl in a už jsem retro.................................... sobě k breku.Ta pisnicka je fakt skvele vymyslena. Najde se v ni luzr, vobycejnej clovek, fajn chlapek i namachrovanej radobysebeironickej pitomec. Ale trochu mne zacina lyzt na nervy, kdyz ji slysim dvacetkrat denne. Abych se v ni nakonec nenasel taky! Upraveno 8. září 2014 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 (upraveno) Libečku, kurwa, ty POCHYBUJEŠ?!? A sakra!Asi mě čeká exkomunikace odněkud, kde jsem nebyl ani prstíčkem. Nebo spíš jako že mě prohodí oknem ven z hospody, kde jsem nevzal ani za kliku. Upraveno 8. září 2014 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Lib: je to vybuzené ledkou na mobilu. DK10 má daleko horší lumi, než DK101. Zmizík: Jsa izolován od českých rádií nemám tenhle problém. Když v práci poslouchám rádio, což je furt, tak je to Smooth jazz radio a Jazz 24/7 na Sky Radio appce na mobilu. Tu věc od Xindla jsem objevil asi před dvěma týdny. Pak jsem si na Spotify stahnul dvě alba a pomalu Xindla poznávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Lib: je to vybuzené ledkou na mobilu. DK10 má daleko horší lumi, než DK101. Zmizík: Jsa izolován od českých rádií nemám tenhle problém. Když v práci poslouchám rádio, což je furt, tak je to Smooth jazz radio a Jazz 24/7 na Sky Radio appce na mobilu. Tu věc od Xindla jsem objevil asi před dvěma týdny. Pak jsem si na Spotify stahnul dvě alba a pomalu Xindla poznávám.Ja jsem ho jednou pred lety videl hrat, jen samotnyho bez kapely, a je hrozne charismatickej, v pohode to utah sam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Hoši Damasko pěkný,ale Xindla ne proboha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Hoši Damasko pěkný,ale Xindla ne proboha +1V praci mame pustene radio, kolega si potrpi na Orion a tam ho pousti xkrat denne. To, co kolikrat vyplodi v tom jeho poradu Xindloviny...Jeste ze se s kolegou umime domluvit a polovinu casu mam naladeny radiozurnal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 ááááá, jak nekdě čtu nebo slyším XindlX, tak mám osypky...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Xindla taky nemusim, ale na tim "ujel mi vlak" nebo jak se to jmenuje, se da i zamyslet...treba se za par let bude dat poslouchat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 (upraveno) Ja jsem starej folkar, takze me je kazdy chlapek s akustickou kytarou sympaticky. To ze je to omlete ceskymi radii do bezvedomi je samozrejme pro denodenni posluchace radia pruda, to chapu, ale nerika to nic o tom kejkliri ani o te pisnicce. Me se ceska radia zhnusila uz na vysce, presne ze stejneho duvodu. Playlist o ctyriceti pisnickach, navic na vsech radiich je ten seznam stejny. A kdyz jsem pak na polske Trojce poznal, ze to jde i jinak, nastvalo me to jeste vice a ceska radia jsem prestal poslouchat zcela. A je klid. Na satelitu obcas pustim CRo Jazz a kdyz prijedu po delsi dobe do Ceska tak asi na hodinu a pul Radiozurnal. Ale kdyz pak slysim ty same zpravy po treti a potreti Petra Jandu, tak me to zase prejde a nahodim CD, Nebo Spotify, nebo Sky Radio, nebo audio knihu. Xindl je pro me novy objev. Poslechl jsem dve CD, je to kolisave, ale minimalne polovina veci mela skvely text a tak tretina byla udelana pekne i hudebne. proste jeho best of bych si klidne koupil na disku. A je mi uplne fuk, ze to na nejakem ceskem radiu toci furt dokola do zblbnuti. Toz tak. Samozrejme je jasne, ze nekdo ma z nej osypky, stejne jako je armada lidi, kteri maji osypky z Jarka, nebo z Methenyho, nebo Claptona, nebo Jarretu. Rise muziky je velika a vlezeme se tam v klidu vsichni, pohoda. Upraveno 9. září 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Ony i ty Déčka polarizuji, že ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Ja mam dost...jsem si rozklikl fotku a hledal tu polarizaci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 (upraveno) Upraveno 9. září 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se