Přejít na obsah

Hasňa's Damasko in-house world

Hasňa

Doporučené příspěvky

Moc fajn vlákno. Moje DA44 dnes odešly na servis :crying_anim02: , tak se kochám aspoň tady. Držím palce ať to všecko dopadne, s těma kartama to snad nebude tak horký-u sousedů je tráva vždycky zelenější ;-). A příště až u Norwegian potkám někoho s DK 101, aspoň budu vědět o koho jde :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to motokára. Baví mě to řídit. Delší cesta by byla otrava a únava, ale po městě je to špica. Navíc nás stalo s 25k na tachometru jednu výplatu a to mě na tom autě baví nejvíc.

No a Damasko mě baví samozřejmě taky. Cokoliv jiného (finančně dosažitelného) teď vezmu do ruky, tak mám pocit levného a fórového výrobku. Podobný dojem jsem měl i z Ingu, ty taky dávaly pocit nezničitelnosti a řemeslné dokonalosti. Damasko mají proti nim navíc ještě jednu ohromnou výhodu. Tedy výhodu pro mě. Že má nulové MI a nulovou sociální stopu. Tím sice pro nekoho nulovou auru a přitažlivost , ale pro mě spíše nulovou zátěž (celebrity, známost, PR, časopisy, Hollywood, politici, kmotři, tuneláři, modelky, formule 1, marketingová tlačenka,...).

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Alda

Taky ale nulový charisma, koule, historii, příběh, kulturu, komunitu..... Ale každej to ma jinak :-)

Charisma a koule, hmm, to nemaji zadne hodinky. Pribeh, bez se podivat na pribeh Breitlingu na ViennaTime, to ti je sranda...:)

Odkaz ke komentáři

Taky ale nulový charisma, koule, historii, příběh, kulturu, komunitu..... Ale každej to ma jinak :-)

Přesně, tohle všechno mě na Ingach prudilo přímo neskutečně. Koule, příběh, kultura, komunita, neustále jsem vnímal ten balík, který mě tyhle pohádky stály, místo abych je vysolil za kvalitu samotného produktu. Pachuť, která mě štvala víc a víc. Při tom mnoho lidí si IWC kupuje de facto jenom kvůli těmhle věcem a o hodinky samotné vlastně až tak moc nejde. Prostě lidi jsou různí. Tak to má bejt. Nejvíce zákazníků bude samozřejmě někde mezi těmito dvěma extrémy zajímají je hodinky i tě omáčka kolem nich, pohoda jazz. Já jsem prostě svéráz, o tom žádná. Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

sakra, ale co budeme robit ked im najde Konrad nejakeho husteho ambassadora???

to sushi ti zavidim, uz ho dlho zanedbavam :)

ha, tak to keby si ma videl pred par hodinami vo viedni ako sa s Konradom tlapkam a fotim, ....no ako hotovy ambasador pri odovzdavani novych hodiniek.

Inak velmi mily a ustretovy pan, som rad ze som v jeho sekte  :flex:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...