Hasňa Odesláno 4. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 Diky moc. Listopad rozhodne. Zrovna reaguju na opening do jine divize. Ale nehraju s tema nejlepsima kartama. Jak uz to tak chodi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 myslím, že to zvládneš, na karty nekoukej, druzí nemají o nic lepší, a mají za to, že trumfy jsou u tebe, takže držím palec. ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karm Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 Moc fajn vlákno. Moje DA44 dnes odešly na servis , tak se kochám aspoň tady. Držím palce ať to všecko dopadne, s těma kartama to snad nebude tak horký-u sousedů je tráva vždycky zelenější ;-). A příště až u Norwegian potkám někoho s DK 101, aspoň budu vědět o koho jde :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 No, čím častěji sem chodím, tím víc na DK101 měním názor. Tvé fotky mne baví. Škoda jen té velikosti. Na mne by byly asi dlouhé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Díky kluci. Takový milý feedback mě vždycky potěší. Dneska home office, pyžamo, vínko, Penne all'Arrabbiata, komisař Moulin, prostě odolné, inhauzní, v ledu kalené pilotky jsou zcela nezbytné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Opět něco pro Bedjassona. Ten samý barák, jako minule. Musí to být nějaký fanda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Jo, ten taky miluju. Mamas & Papas, San Francisco, Jimmy Hendrix, flower power. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Opět Bedjasson style. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 (upraveno) Pohodový rodinný sobotní oběd. Provětral jsem letos poprvé prošívaného Barboura, nechal jsem se odvést v ženiném coupe, pak čerstvé sushi, prostě na pohodu. Upraveno 15. listopadu 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Nemas to tam lehke... My si tu husy pecem a ty boraku, syrovu rybu. Ale temu decku ste mohli kupit aspoň smazak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 (upraveno) Či kradem? Až si junior vydělá, ať si klidně dá smažák. Do té doby pěkně syrovou rybu. Když bude hodný.. Navíc měl smaženou zeleninovou Tempura. Upraveno 15. listopadu 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 nemecke damasko v spanielsko nemeckom forde ka. ka-cko som mal, bolo to mile vozenie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 (upraveno) Je to motokára. Baví mě to řídit. Delší cesta by byla otrava a únava, ale po městě je to špica. Navíc nás stalo s 25k na tachometru jednu výplatu a to mě na tom autě baví nejvíc. No a Damasko mě baví samozřejmě taky. Cokoliv jiného (finančně dosažitelného) teď vezmu do ruky, tak mám pocit levného a fórového výrobku. Podobný dojem jsem měl i z Ingu, ty taky dávaly pocit nezničitelnosti a řemeslné dokonalosti. Damasko mají proti nim navíc ještě jednu ohromnou výhodu. Tedy výhodu pro mě. Že má nulové MI a nulovou sociální stopu. Tím sice pro nekoho nulovou auru a přitažlivost , ale pro mě spíše nulovou zátěž (celebrity, známost, PR, časopisy, Hollywood, politici, kmotři, tuneláři, modelky, formule 1, marketingová tlačenka,...). Upraveno 15. listopadu 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 sakra, ale co budeme robit ked im najde Konrad nejakeho husteho ambassadora??? to sushi ti zavidim, uz ho dlho zanedbavam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Taky ale nulový charisma, koule, historii, příběh, kulturu, komunitu..... Ale každej to ma jinak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Taky ale nulový charisma, koule, historii, příběh, kulturu, komunitu..... Ale každej to ma jinak :-)Charisma a koule, hmm, to nemaji zadne hodinky. Pribeh, bez se podivat na pribeh Breitlingu na ViennaTime, to ti je sranda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 (upraveno) Taky ale nulový charisma, koule, historii, příběh, kulturu, komunitu..... Ale každej to ma jinak :-)Přesně, tohle všechno mě na Ingach prudilo přímo neskutečně. Koule, příběh, kultura, komunita, neustále jsem vnímal ten balík, který mě tyhle pohádky stály, místo abych je vysolil za kvalitu samotného produktu. Pachuť, která mě štvala víc a víc. Při tom mnoho lidí si IWC kupuje de facto jenom kvůli těmhle věcem a o hodinky samotné vlastně až tak moc nejde. Prostě lidi jsou různí. Tak to má bejt. Nejvíce zákazníků bude samozřejmě někde mezi těmito dvěma extrémy zajímají je hodinky i tě omáčka kolem nich, pohoda jazz. Já jsem prostě svéráz, o tom žádná. Upraveno 15. listopadu 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Taky ale nulový charisma, koule, historii, příběh, kulturu, komunitu..... Ale každej to ma jinak :-)hovno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Tak o D se da ruzne spekulovat nahoru, dolu, doprava, doleva - co ma, co nema, ale KOMUNITU ma zcela urcite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 sakra, ale co budeme robit ked im najde Konrad nejakeho husteho ambassadora??? to sushi ti zavidim, uz ho dlho zanedbavam ha, tak to keby si ma videl pred par hodinami vo viedni ako sa s Konradom tlapkam a fotim, ....no ako hotovy ambasador pri odovzdavani novych hodiniek.Inak velmi mily a ustretovy pan, som rad ze som v jeho sekte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se