Přejít na obsah

Hasňa's Damasko in-house world

Hasňa

Doporučené příspěvky

Urcite to sedi lepe, o tom zadna. Zalezi, jestli to majitele stve, nebo ne.

Pak k tem exp.1, ta prava strana je vys, nez leva. Takze zadna pecka taky, ze?

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...nevím o tom, že bych se někde k mezeře vyjadřoval. Nevím proč tam je a tím pádem nevím jestli tam má nebo nemá být. Já kovové náramky nemusím všeobecně. Mezera se mi ale nelíbí.

Pak nechapu, jak ostre obhajujes posilani hodinek do fabriky a jebeš Dlubixe a poucujes o designu a strojarine..........kdyz staci proste rict "aušus"  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Ne, zalezi, jestli to vyrobce hodinek umí, nebo ne. Ja chapu, ze budes donekonecna opakovat, že je to v poradku a ze ti to nevadi, ale o tom tady nedebatujeme.

Ale nebudu, ale mam napisat, kdyz je mi to burt? Jinak jak resis vlasecnice atd. na Eterna?:)

Odkaz ke komentáři

Ale to určitě, tano. Já tím nechtěl konkrétně tvé hodinky nijak hanit, naopak, verze s modrou ručkou na tahu je asi to, co se mi u Damaska líbí nejvíce.

Ja to tak beru chlape, uplne v pohode.:)

Odkaz ke komentáři

ještě někdo má D na tahu. mohl by hodit foto ať se porovná jestli to je stejný, nebo jim ve fabrice ujela ruka na mašině u tohodle kusu. 

Celkem by mě to zajímalo.

Ty nelícující koncovky jsou vidět i když máš hodinky na ruce Tano, když je odložíš na stůl nebo jen když s tim dílkem vyloženě hejbneš?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

...míří na dokonalost.

No to každopádně,...   ale jinak jsem samozřejmě otevřen debatě, jen nevím o čem :( , protože to na tom malém obrázku nevidím :(

Odkaz ke komentáři

Nijak samozrejme, vlasecnice k hodinkam patří :lol2:

Ja vim, je to tak. Mne to treba stve vic, nez nejaka mezera. Ale to je pak na kazdem, jak to ma hozene. Proste muzu srovnavat jak Eterna tak Damasko. Sam za sebe v klidu, ne jen z fotek. Nikdy jsem nikomu hodinky nehanil, kdyz se mi nelibi nevyjadruju se. Holt co clovek, to nazor a to je dobre. Muj kolega v robote je tim tahem a Damasko tak nadseny, ze si je pujde koupit taky a to Kontiki zna a libi se mu.

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Možná by se mohl ozvat lolohh jak to má on. Tady je pár živých fotek a pár fotek z fabriky a fugy tam nevidím.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/83740-damasko-tah/

Jasne pokud vyfotim hodinky v tete pozici, viz. odkaz, tak tam fuga take nebude Filo.

Odkaz ke komentáři

Ted foceno

post-30673-0-20154900-1433231405_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...