m.n. Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Nejsem sice strojař ani designér, ale... Jinak ty prostřední jsou expy jedničky s plechovým chrastícím tahem a s dutými koncovými dílky a furt mi přijde, že to sedí tak nějak lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 (upraveno) Urcite to sedi lepe, o tom zadna. Zalezi, jestli to majitele stve, nebo ne.Pak k tem exp.1, ta prava strana je vys, nez leva. Takze zadna pecka taky, ze? Upraveno 2. června 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 ...nevím o tom, že bych se někde k mezeře vyjadřoval. Nevím proč tam je a tím pádem nevím jestli tam má nebo nemá být. Já kovové náramky nemusím všeobecně. Mezera se mi ale nelíbí.Pak nechapu, jak ostre obhajujes posilani hodinek do fabriky a jebeš Dlubixe a poucujes o designu a strojarine..........kdyz staci proste rict "aušus" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Urcite to sedi lepe, o tom zadna. Zalezi, jestli to majitele stve, nebo ne.Ne, zalezi, jestli to vyrobce hodinek umí, nebo ne. Ja chapu, ze budes donekonecna opakovat, že je to v poradku a ze ti to nevadi, ale o tom tady nedebatujeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Rolex je dobrej, ale moc drahej příklad. Stačí se podívat kamkoli jinam, Casio, Seiko, Citizen ... tam kde jsou plný koncovky to prostě přesně lícuje. A za kolik jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Urcite to sedi lepe, o tom zadna. Zalezi, jestli to majitele stve, nebo ne. Ale to určitě, tano. Já tím nechtěl konkrétně tvé hodinky nijak hanit, naopak, verze s modrou ručkou na tahu je asi to, co se mi u Damaska líbí nejvíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Já bych z tohoto nedostaku nejspíš vinil stěžejky, pokud se pletu, poslal bych to na reklamaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 (upraveno) Zde skvělá práce Eterny :-) A to je znacka, ktera zdaleka nedosahuje věhlasu Damaska :-) Upraveno 2. června 2015 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Ne, zalezi, jestli to vyrobce hodinek umí, nebo ne. Ja chapu, ze budes donekonecna opakovat, že je to v poradku a ze ti to nevadi, ale o tom tady nedebatujeme.Ale nebudu, ale mam napisat, kdyz je mi to burt? Jinak jak resis vlasecnice atd. na Eterna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Ale nebudu, ale mam napisat, kdyz je mi to burt? Jinak jak resis vlasecnice atd. na Eterna? Nijak samozrejme, vlasecnice k hodinkam patří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 ...myslíš toto? Tak to se omlouvám, ale nevim, kam ty šipky míří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Ale to určitě, tano. Já tím nechtěl konkrétně tvé hodinky nijak hanit, naopak, verze s modrou ručkou na tahu je asi to, co se mi u Damaska líbí nejvíce.Ja to tak beru chlape, uplne v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 ještě někdo má D na tahu. mohl by hodit foto ať se porovná jestli to je stejný, nebo jim ve fabrice ujela ruka na mašině u tohodle kusu. Celkem by mě to zajímalo. Ty nelícující koncovky jsou vidět i když máš hodinky na ruce Tano, když je odložíš na stůl nebo jen když s tim dílkem vyloženě hejbneš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Zde skvělá práce Eterny :-) A to je znacka, ktera zdaleka nedosahuje věhlasu Damaska :-)tah slícovat uměj, ale neuměj udělat ani pořádne cifr, je celej rozvostřenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 ...míří na dokonalost. No to každopádně,... ale jinak jsem samozřejmě otevřen debatě, jen nevím o čem , protože to na tom malém obrázku nevidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 tah slícovat uměj, ale neuměj udělat ani pořádne cifr, je celej rozvostřenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 (upraveno) Nijak samozrejme, vlasecnice k hodinkam patří Ja vim, je to tak. Mne to treba stve vic, nez nejaka mezera. Ale to je pak na kazdem, jak to ma hozene. Proste muzu srovnavat jak Eterna tak Damasko. Sam za sebe v klidu, ne jen z fotek. Nikdy jsem nikomu hodinky nehanil, kdyz se mi nelibi nevyjadruju se. Holt co clovek, to nazor a to je dobre. Muj kolega v robote je tim tahem a Damasko tak nadseny, ze si je pujde koupit taky a to Kontiki zna a libi se mu. Upraveno 2. června 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Možná by se mohl ozvat lolohh jak to má on. Tady je pár živých fotek a pár fotek z fabriky a fugy tam nevidím. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/83740-damasko-tah/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Možná by se mohl ozvat lolohh jak to má on. Tady je pár živých fotek a pár fotek z fabriky a fugy tam nevidím. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/83740-damasko-tah/Jasne pokud vyfotim hodinky v tete pozici, viz. odkaz, tak tam fuga take nebude Filo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Ted foceno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se