Hasňa Odesláno 28. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2015 Asi kuriozita. Asi kousek zrušené trati, ty koleje byly z vrchu rezavé.
Hasňa Odesláno 28. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2015 (upraveno) Nikde nikdo " jen bělavé páry nad jezerem hynou..." a Píseň co mě učil listopad v cédéčku. Upraveno 28. června 2015 uživatelem Hasňa
Hasňa Odesláno 28. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2015 Někdy je rozhodnutí nejet s proudem, ale vzít to vedlejší a delší cestou, to správné. Řidičský ráj.
Hasňa Odesláno 28. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2015 Ja snad nedojedu. Furt zastavuju a kochám se. Jako z Hobita.
Hasňa Odesláno 28. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2015 A za každým dalším průsmykem je něco dechberoucího.
Micey Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 nickolas: Sorry za OT, ale todle funguje i tady: http://www.pidak.cz/slapaci-dreziny-mstetice-zelenec Ještě jsem nebyl ale, chystám se.. Hasňo, supr fotky.
jencekgs Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 Hasno super, jen kde mas nejakou modrou oblohu:-))))
tano Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 Fota uzasna jako vzdy Hasno! Vis, proc se mi libi? Jsou takova tajemna az depresivni, fakt pekny:).
Hasňa Odesláno 29. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2015 (upraveno) Hasno super, jen kde mas nejakou modrou oblohu:-)))) Poznal! Mas bod. :-) Vcera jsem fakt litoval, ze jsem stale nebyl schopen ty prachy za RX100 vydat. Byl to krasny zazitek. Upraveno 29. června 2015 uživatelem Hasňa
Hasňa Odesláno 30. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2015 Jedu vrátit chronoexpediční vozidlo. A jedu v červeném tričku, takže pěkně s červeným prošitím. Desítky přežily další akční chrono trip bez šrámu. Co taky jiného, že ano. Ale je třeba pořídit něco čistě sportovního s chytrým švábem vevnitř, co ukáže nadmořskou výšku, teplotu vody v moři, když se koupem a vzbudí mě, když jdem spát ve 4 po kytarovém chronomejdanu a ráno se jede na další štěrku. Lukin_ova mě inspiroval.
eloga Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 pěkný fotky, je vidět, že to máš v ruce,+1, no a jinak to vypadá na Casio nebo ne?**
Hasňa Odesláno 1. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2015 DK v Ka. Dneska tu pere slunko, jak sedlák cepem.
Hasňa Odesláno 6. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2015 Home office. Venku poprchá, 15 stupňů, na emailových vlnách letní klid, co tedy jiného, než 3. díl druhé série.
Alexion Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 v tomto horku by som si to tvoje 15 stupnove poprchanie rad uzil
villain83 Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Chtel si nejaky chytry plastaky,tak je mas.Ja bych jeste pred rokem nic takovyho na ruku nedal, ale nedavno jsem si koupil ze zvedavosti prvni gecka a musim konstatovat,ze na spoustu cinnosti jsou skvely.A staly par korun.
Hasňa Odesláno 12. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2015 (upraveno) Jo jo, jsou výborné. Přece jen lyžovat a lézt po horách s drahýma pilotkama, navíc automatama, na ruce nedává moc smysl. O sto jedničkách ani nemluvím. Dostal jsem dobrou cenu a poslední generace, model 2015, se mi tak nelíbí. Je moc mohutný a má moc dominantní otočnou lunetu kompasu, kterou nepotřebuji, takže nebylo co řešit. Upraveno 12. července 2015 uživatelem Hasňa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se