Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Fota uzasna jako vzdy Hasno! Vis, proc se mi libi? Jsou takova tajemna az depresivni, fakt pekny:).

Odesláno (upraveno)

Hasno super, jen kde mas nejakou modrou oblohu:-))))

Poznal! Mas bod. :-) 

Vcera jsem fakt litoval, ze jsem stale nebyl schopen ty prachy za RX100 vydat. Byl to krasny zazitek.  

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Jedu vrátit chronoexpediční vozidlo. A jedu v červeném tričku, takže pěkně s červeným prošitím. Desítky přežily další akční chrono trip bez šrámu. Co taky jiného, že ano. Ale je třeba pořídit něco čistě sportovního s chytrým švábem vevnitř, co ukáže nadmořskou výšku, teplotu vody v moři, když se koupem a vzbudí mě, když jdem spát ve 4 po kytarovém chronomejdanu a ráno se jede na další štěrku. Lukin_ova mě inspiroval.

889220181ba22c5361b5bdab00e5ea77.jpg

8d10245d3d01614c7ae36cea6ea4dd23.jpg

8dfa68523b08023fab3e0ca6a5307c45.jpg

4fe4f8c8bb457ba1df43756ecc181590.jpg

0992b17468468afc8f412466af7eabce.jpg

Odesláno

Chtel si nejaky chytry plastaky,tak je mas.Ja bych jeste pred rokem nic takovyho na ruku nedal, ale nedavno jsem si koupil ze zvedavosti prvni gecka a musim konstatovat,ze na spoustu cinnosti jsou skvely.A staly par korun.

Odesláno (upraveno)

Jo jo, jsou výborné. Přece jen lyžovat a lézt po horách s drahýma pilotkama, navíc automatama, na ruce nedává moc smysl. O sto jedničkách ani nemluvím. Dostal jsem dobrou cenu a poslední generace, model 2015, se mi tak nelíbí. Je moc mohutný a má moc dominantní otočnou lunetu kompasu, kterou nepotřebuji, takže nebylo co řešit.

Upraveno uživatelem Hasňa

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...