Josef01 Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Je tu fajn, ale změna je život, Česko mi chybí a už se těším na návrat. Abych mohl chodit na chronosrazy a vsechny tady poznat face to face. Já to mám obráceně, už se těším pryč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 (upraveno) Ja jsem si na zkušené venku odžil 13 roků (and counting). Stačilo. Po nějaké době v bohaté cizině se všemi klady, které k tomu patří, se začne stále zřetelněji v mlze rýsovat prostý fakt, že to nejdůležitější je být nablízku svým bližním. Na konci života je tohle jedno z nejčastějších nenaplněných poznání. Mám prostě moc silné kořeny. Navic ani tak dlouhá doba mi nestačila k tomu, abych sám sebe dokázal přesvědčil, že jinde je to nějak zásadně lepší, než v Česku. Je to více méně stejné jen bez vazby na historii, kulturu, lidi, humor, jazyk, zvyky. A ta je pro mě osobně právě důležitá. Jsem přesvědčen že onen pocit, že tady, kdekoliv venku, není tolik leváren pramení prostě jen z menší informovanosti a porozumění. Poznat další, cizí kulturní prostor tak dobře, tak detailně a do takové hloubky, jako ten rodný, v rozumném časovém horizontu nelze. IMHO Upraveno 4. srpna 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 (upraveno) Hasňa - já sice sushi dneska měl, ale ten trapas, když se kámoš po konzumaci japonského jídla zeptal vietnamské obsluhy, jestli mají nějaké čínské bylinky na hlavu...příště musím jinam A k těm levárnám - strejda žije skoro 50 let v Kanadě a už ji bere víc za "doma", než ČR. Co jsem si vyslechl o svinstvech během stavění budov a zařízení pro olympiádu, David z Buštěhradu je proti tomu srandovní čučkař. Upraveno 4. srpna 2015 uživatelem DaveG17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 K dnešnímu velmi leisure autfitu jsem asi měl vzít radši DK10, ale ráno nikdy nemůžu odolat možnosti pěkně ručně si je natáhnout; nejlepší ranní rozcvička. No a když už je mám v ruce, tak proč šmátrat pro nějaké jiné, že ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Takhle je to snad ještě lepší než s DK10. Anžto správně chápeš, že leisure neznamená sportovní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Anzto. Ty jses dabel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Jak zde hezky píšeš....ráno nikdy nemůžu odolat možnosti pěkně ručně si je natáhnout. Je to úžasný pocit. Pamatuji si, jak můj dědeček každé ráno začal obrovským puclákem melty a krajícem chleba, který mimochodem po vhození na koleje určitě zabrzdí vlak, jak byl obrovský. Potom ručně nátahl hodinky a přiložil je k uchu. Dříve jsem si myslel, že kontroluje zda jdou, ale dnes vím, že poslouchal rajskou hudbu Potom si zapálil Petrsonku a řekl... tak co mladej... jdeme na ryby!V dnešní hektické době to zní jako pohádka..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Na tuhle budoucnost se moc tesim. Bude mejdan, po treti rano budoudochazet sily, neco ve smyslu "Byl to dobrej fet, prsty na hmatníku běhaly tam a zpět, víno sládlo na jazyku, každej prožil velkou lásku, každej, kdo ji prožít chtěl, byl to príma fet, mládí patří svět.", clovek dostane chut na speka, posle SMS, zaplati PayPalem a za 15 minut na balkone pristane dron a fet muze bezet dale. Jeste to s tim lidsvem neni tak spatne a neni vse ztraceno. Teda, cetl jsem radsi jen nadpis, abych si tu predstavu nepokazil. http://magazin.aktualne.cz/kuriozity/v-kalifornii-budou-drony-rozvazet-nemocnym-marihuanu/r~a0ffe1ee3b5311e5a705002590604f2e/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlablaB Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Jak zde hezky píšeš....ráno nikdy nemůžu odolat možnosti pěkně ručně si je natáhnout. Je to úžasný pocit. Pamatuji si, jak můj dědeček každé ráno začal obrovským puclákem melty a krajícem chleba, který mimochodem po vhození na koleje určitě zabrzdí vlak, jak byl obrovský. Potom ručně nátahl hodinky a přiložil je k uchu. Dříve jsem si myslel, že kontroluje zda jdou, ale dnes vím, že poslouchal rajskou hudbu Potom si zapálil Petrsonku a řekl... tak co mladej... jdeme na ryby!V dnešní hektické době to zní jako pohádka..... pekny pribeh, s peknou pointou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 tu vasu buducnost mam ja uz dnes...som dvojnasobny dedusko s natahovacimi hodinkami! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Blahopřeji a snad se také dočkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Na tuhle budoucnost se moc tesim. Bude mejdan, po treti rano budoudochazet sily, neco ve smyslu "Byl to dobrej fet, prsty na hmatníku běhaly tam a zpět, víno sládlo na jazyku, každej prožil velkou lásku, každej, kdo ji prožít chtěl, byl to príma fet, mládí patří svět.", clovek dostane chut na speka, posle SMS, zaplati PayPalem a za 15 minut na balkone pristane dron a fet muze bezet dale. Jeste to s tim lidsvem neni tak spatne a neni vse ztraceno. Teda, cetl jsem radsi jen nadpis, abych si tu predstavu nepokazil. http://magazin.aktualne.cz/kuriozity/v-kalifornii-budou-drony-rozvazet-nemocnym-marihuanu/r~a0ffe1ee3b5311e5a705002590604f2e/Tak na to se taky těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlablaB Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 (upraveno) tu vasu buducnost mam ja uz dnes...som dvojnasobny dedusko s natahovacimi hodinkami! ...u mna to je este na dlho - strasi syn ma 6 a mladsi 1 rok Upraveno 5. srpna 2015 uživatelem BlablaB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 ...u mna to je este na dlho - strasi syn ma 6 a mladsi 1 rok ja uz mam vnuka skolaka... som uz stary chnup.ale - moja terajsia svokra ( tchyne ) ma iba 38 rokov... ale presne chapem co Hasna mal na mysli a aj vase sny - je to super vec uzivat si s rodinkou v starobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Na tuhle budoucnost se moc tesim. Bude mejdan, po treti rano budoudochazet sily, neco ve smyslu "Byl to dobrej fet, prsty na hmatníku běhaly tam a zpět, víno sládlo na jazyku, každej prožil velkou lásku, každej, kdo ji prožít chtěl, byl to príma fet, mládí patří svět.", clovek dostane chut na speka, posle SMS, zaplati PayPalem a za 15 minut na balkone pristane dron a fet muze bezet dale. Jeste to s tim lidsvem neni tak spatne a neni vse ztraceno. Teda, cetl jsem radsi jen nadpis, abych si tu predstavu nepokazil. http://magazin.aktualne.cz/kuriozity/v-kalifornii-budou-drony-rozvazet-nemocnym-marihuanu/r~a0ffe1ee3b5311e5a705002590604f2e/No aby to nebylo spíše: "Byl to príma fet a jen tys na mne zbyla. A já ti hlavu splet hloupou písní na tři kila" Jinak Damaska jsou pěkná, doufám, že si je někdy bud moci prohlédnout zblízka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 No, já víc akordů pomalu ani neumím, takže takhle je to téměř vždy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 jojo, kytarky, hérečky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Kolega damaskikot chtěl fotky ruček, tak to hodím i sem, když už jsem to cvaknul. I po roce služby jsou stále zcela bez jakýchkoliv vlásečnic, či jiných známek nošení. Neuvěřitelný výkon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Krásný, velký, rovný, dlouhý a čitelný ručky.To byl můj první dojem z celých hodinek, když jsem je vzal do ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se