Hasňa Odesláno 20. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 Netuším, vyfotil to kámoš na služebce myslím v Bruselu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 (upraveno) Sešlo s mi tu pár pěkných fotek z různých zdrojů. Některé už tu byly, ale stojí za to si je připomenout, některé jsou tu poprve. Konrad s rodinkou i přes všechny lapsusy a těžkosti maká jak šroub. Všechna čest. Upraveno 22. září 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Pekna sbirka Decek, dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Hasňo, mne nadchlo tohle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 (upraveno) Měl jsi to na ruce, nebo Tě zaujaly jen vzhledově? Já mám trochu problém s tím tampónem a Etou. Ale Bedjasson si beztak myslí, že jsem chuj, bo on má v těch svých obojí. Ale pokud tohle není problém, tak jim lze něco vytknout jen velmi těžko. Ten pocit té matné, tvrdé oceli pouzdra a tahu na ruce, to je bomba. Nula škrábanců i po mnoha letech, luneta absolutně bez vůle, či pocit bytelnosti při šroubování korunky, to je taky nářez. Taky absence tohoto oddílu v Hollywoodu je příjemná. Tedy vzhůru do nich! Přizvem Tě pak do undergroundového Damasko vlakna. Upraveno 22. září 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Byly už Damaska v nějakém filmu? Nemusí být zrovna z Hollywoodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Hasňo, co mas na mysli tim tamponem? Asi jsem pomalejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Hasňo, gratuluju k tahu, je vidět, že Ti dělá radost a je to fakt kus oceli, ale musím říct, že mě se na kůži líbily víc, na tahu jsou jak zmiňuješ robustní a na můj vkus je tah tak moc výrazný, až zabíjí ty hodinky. To je právě to, co mě třeba baví na Rolex, IWC, že jsou kvalitní a zároveň mají tu jemnost a kvalitu detailu, tohle je takový ultratool a přijde mi to moc velkej masakr. Ty dva gigantický torxy na každým dílku, výška tahu, žádný jemný logo na sponě... Ale to je asi přesně o tom, že já bych si vybral SL a Ty to Géčko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 myslim ze nikde nebolo ziadne info ze by v nejakom filme hrali.. bola by to imho nahoda. a ten cerveny tampon (index na 12tke) je vec vkusu. na tychto sa mi paci, na modely bez lunety uz menej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Měl jsi to na ruce, nebo Tě zaujaly jen vzhledově? Já mám trochu problém s tím tampónem a Etou. Ale Bedjasson si beztak myslí, že jsem chuj, bo on má v těch svých obojí. Ale pokud tohle není problém, tak jim lze něco vytknout jen velmi těžko. Ten pocit té matné, tvrdé oceli pouzdra a tahu na ruce, to je bomba. Nula škrábanců i po mnoha letech, luneta absolutně bez vůle, či pocit bytelnosti při šroubování korunky, to je taky nářez. Taky absence tohoto oddílu v Hollywoodu je příjemná. Tedy vzhůru do nich! Přizvem Tě pak do undergroundového Damasko vlakna.Bohužel jen z fotky. Bedjovy tamponovky se mi líbí dlouhodobě, ale právě s lunetou mne nechávaly chladným, až do této fotky s tahem, kde to na mne působí velmi vyváženě a ultra toolově. Škoda jen té ceny (skoro 55t na tahu)...ale už slyším Aldu, jak mi vysvětluje (opět), co za ty peníze získám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Tak dekuji za vysvetleni "tamponu" Ja bych tampon skousnul asi jen na tech lunetovych. Mozna na tom kolotoci, co je tento tyden v kalendari (autor snimku snad promine). V zakladu se mi tamponovky nelibi...prijdou mi jako takove moc prazdne. A Davide, to ti reknu presne co ziskas, clanek tahu za litr Na lunetovych modelech se mi ten tah libi, na tech zakladnich si furt nejsem jisty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Tak dekuji za vysvetleni "tamponu" Ja bych tampon skousnul asi jen na tech lunetovych. Mozna na tom kolotoci, co je tento tyden v kalendari (autor snimku snad promine). V zakladu se mi tamponovky nelibi...prijdou mi jako takove moc prazdne. Tamponovky jsou super Jednou mi je Bedja půjčil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 No ja jsem mel zpocatku tamponovky radeji. Cislicka mi prisly takove detinske. A ejhle...dneska to je naopak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Zrovna si rikam, jak jsou ty kolotoce na kalendari pekne:), mam zvraceny vkus:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Na té fotce od Davida_B se mi zdá tenhle cifr nejlepší. Tedy na tahu a s lunetou. Bez lunety se mi nejvíc líbí základní 36. (nepočítám 100 a 101) Kdyby měly 36ky 42-43 mm, tak bych si je na lítačku koupil. Jsou ikonické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Máš to tady pěkné, chodím se dívat už dlouho a pravidelně. Jediné, co mi nesedí, je ten první dílek tahu přiléhající k pouzdru hodinek, je to takové rušící a k celku mi to vůbec nepasuje - všude všechno přesné, symetrické, jednoduché a najednou do toho ten střed prvního dílku, který z některých úhlů vypadá prostě divně, tak nějak to strhává pozornost a divně zakulacuje, nebo jak to napsat. Na tom by ještě kluci mohli zamakat, pak už asi klobouk dolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 (upraveno) Na živo se to jeví celkem přirozeně, nic neruší. Ale je to tool, o tom žádná. Není to v žádném případě nějaká filigránská zlatnická práce. Upraveno 23. září 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 A btw: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 A btw noch einmal: 1. díl nové série BBT je skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 A btw: Bude tam nosit Damaska? Nebo to blbě chápu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se