Přejít na obsah

Hasňa's Damasko in-house world

Hasňa

Doporučené příspěvky

Sešlo s mi tu pár pěkných fotek z různých zdrojů. Některé už tu byly, ale stojí za to si je připomenout, některé jsou tu poprve. Konrad s rodinkou i přes všechny lapsusy a těžkosti maká jak šroub. Všechna čest.

24518730955e02aada855243c88a36aa.jpg

88676dc93e3c6c00335e6411d8bd7969.jpg

5adbcdf6f31aa5fb0360f8c2c4554624.jpg

586d7aa75ebc026947a383d0e0487223.jpg

6dd55c0bf492605d2771fc0b24c94558.jpg

aaa4046ff5439c710c7a9c4145ad210e.jpg

e80a0403500fa78f5b7ee8267a9795e6.jpg

e456cba8b64ce769662d4ac81cb6cbcd.jpg

551044122fc8a972162c8ba759ce2230.jpg

7d72b78cae5544d6ebc7596951ece210.jpg

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pekna sbirka Decek, dik.

Odkaz ke komentáři

Měl jsi to na ruce, nebo Tě zaujaly jen vzhledově? Já mám trochu problém s tím tampónem a Etou. Ale Bedjasson si beztak myslí, že jsem chuj, bo on má v těch svých obojí. Ale pokud tohle není problém, tak jim lze něco vytknout jen velmi těžko. Ten pocit té matné, tvrdé oceli pouzdra a tahu na ruce, to je bomba. Nula škrábanců i po mnoha letech, luneta absolutně bez vůle, či pocit bytelnosti při šroubování korunky, to je taky nářez. Taky absence tohoto oddílu v Hollywoodu je příjemná. Tedy vzhůru do nich! Přizvem Tě pak do undergroundového Damasko vlakna.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Hasňo, gratuluju k tahu, je vidět, že Ti dělá radost a je to fakt kus oceli, ale musím říct, že mě se na kůži líbily víc, na tahu jsou jak zmiňuješ robustní a na můj vkus je tah tak moc výrazný, až zabíjí ty hodinky. To je právě to, co mě třeba baví na Rolex, IWC, že jsou kvalitní a zároveň mají tu jemnost a kvalitu detailu, tohle je takový ultratool a přijde mi to moc velkej masakr. Ty dva gigantický torxy na každým dílku, výška tahu, žádný jemný logo na sponě... Ale to je asi přesně o tom, že já bych si vybral SL a Ty to Géčko :-)

Odkaz ke komentáři

Měl jsi to na ruce, nebo Tě zaujaly jen vzhledově? Já mám trochu problém s tím tampónem a Etou. Ale Bedjasson si beztak myslí, že jsem chuj, bo on má v těch svých obojí. Ale pokud tohle není problém, tak jim lze něco vytknout jen velmi těžko. Ten pocit té matné, tvrdé oceli pouzdra a tahu na ruce, to je bomba. Nula škrábanců i po mnoha letech, luneta absolutně bez vůle, či pocit bytelnosti při šroubování korunky, to je taky nářez. Taky absence tohoto oddílu v Hollywoodu je příjemná. Tedy vzhůru do nich! Přizvem Tě pak do undergroundového Damasko vlakna.

Bohužel jen z fotky. Bedjovy tamponovky se mi líbí dlouhodobě, ale právě s lunetou mne nechávaly chladným, až do této fotky s tahem, kde to na mne působí velmi vyváženě a ultra toolově. Škoda jen té ceny (skoro 55t na tahu)...ale už slyším Aldu, jak mi vysvětluje (opět), co za ty peníze získám :D

Odkaz ke komentáři

Tak dekuji za vysvetleni "tamponu" ;)

Ja bych tampon skousnul asi jen na tech lunetovych. Mozna na tom kolotoci, co je tento tyden v kalendari (autor snimku snad promine). V zakladu se mi tamponovky nelibi...prijdou mi jako takove moc prazdne.

A Davide, to ti reknu presne co ziskas, clanek tahu za litr :) Na lunetovych modelech se mi ten tah libi, na tech zakladnich si furt nejsem jisty...

Odkaz ke komentáři

Tak dekuji za vysvetleni "tamponu" ;)

Ja bych tampon skousnul asi jen na tech lunetovych. Mozna na tom kolotoci, co je tento tyden v kalendari (autor snimku snad promine). V zakladu se mi tamponovky nelibi...prijdou mi jako takove moc prazdne.

Tamponovky jsou super :)

Jednou mi je Bedja půjčil

post-2402-0-50876800-1442993408_thumb.jpg

post-2402-0-60353600-1442993415_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zrovna si rikam, jak jsou ty kolotoce na kalendari pekne:), mam zvraceny vkus:).

Odkaz ke komentáři

Máš to tady pěkné, chodím se dívat už dlouho a pravidelně. Jediné, co mi nesedí, je ten první dílek tahu přiléhající k pouzdru hodinek, je to takové rušící a k celku mi to vůbec nepasuje - všude všechno přesné, symetrické, jednoduché a najednou do toho ten střed prvního dílku, který z některých úhlů vypadá prostě divně, tak nějak to strhává pozornost a divně zakulacuje, nebo jak to napsat. Na tom by ještě kluci mohli zamakat, pak už asi klobouk dolů :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...