Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 4. 8. 2015 v 13:02, straspol napsal:

Je to jak říkám. Kdo to nezkusil, nemůže porozumět.

Edit : Hele kluci, to ti Vaši junioři nemají ani vzduchovku?  Kua co je tohle za dětství/mládí?

Kdysi jsem to měl doma taky tak. Vykompenzoval jsem si to sbírkou vzduchovek a historických zbraní, jakmile jsem vylítnul z hnízda...

Tady mam velky strach z vystreleneho oka. To mam uz od detstvi. Je to asi iracionalni, ale mam to tak. A u vybusnin z utrzenych prstu. Kdyz si kamosi hrali s Travexem, tak jsem se rychle dekoval pryc. 

• Odpovědi 691
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 4. 8. 2015 v 12:05, Locky napsal:

Omlouvam se za OT, ale co jsou ty Omegy za model? Nejak si zadny takovy v rychlosti nevybavuji...

Jsou to Speedmaster Chronograph,REF 324.33.38.40.06.001

Odesláno (upraveno)
  V 4. 8. 2015 v 13:49, Hasňa napsal:

Tady mam velky strach z vystreleneho oka. To mam uz od detstvi. Je to asi iracionalni, ale mam to tak. A u vybusnin z utrzenych prstu. Kdyz si kamosi hrali s Travexem, tak jsem se rychle dekoval pryc. 

Jojo, od Travexu jsem taky zdrhal, ten přišel na řadu o dost později. Taky jsem měl strach...Ale ze vzduchovky? Já to beru tak, že se vzduchovkou má táta dát ratolesti zásady jak se se zbraní má zacházet. úctu a respekt. Jako nemířit na lidi, nepálit po zvířatech, nenechávat nabité ležet, bezpečný prostor, rána jistoty atd. Moje starší dcerka se tohle naučila se šestsetosmnáctkou dávno předtím než dostala do ruky skutečnou zbraň. Rozumí tomu dobře a pálí jako Ribanna z flinty i z pistole.

Mláďata to čeká- sotva udrží Stellu- taky.

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno
  V 4. 8. 2015 v 12:41, Hasňa napsal:

Pripraven na utok zbrani proste nase rodina nebude. S tim se holt nejak musime naucit zit. Stejne tak nikdy nebudem vyvolavat v okoli strach a bazlivy odstup. Proste v pripade krvaveho vyvoje spolecnosti podle vzoru silnejsi vyhrava jsme v hajzlu. Jedina moje zbran je intelekt, a ten, jak historie doklada, casto narazi na tupou silu. A prohraje. Samozrejme okolnosti mne mohou donutit zacit tuhle problematiku rychle studovat. Ale hobby, fetis, hracka a predmet adorace se u me zbran nestane nikdy.

...jenom takové dvě úvahy,co jsem někde četl :

zbraně vám v ozbrojené společnosti nedávají moc nad ostatními ? ale umožňují vám, aby ostatní neměli moc nad vámi

již samotné držení palné zbraně prakticky garantuje vítězství v případě, že máte za to, že existují i horší věci, než smrt 

Odesláno
  V 2. 8. 2015 v 18:33, huhu4d napsal:

Dnes v Tvojom kraji na severe slovenska :)

ce4f99c4b7835eca037dab1e416b5fab.jpg

Ked budes nabuduce v mojom kraji tak ta pozyvam na pivo a pokukame casomiery a vyzbroj :D

Odesláno (upraveno)
  V 2. 8. 2015 v 18:33, huhu4d napsal:

Dnes v Tvojom kraji na severe slovenska :)

ce4f99c4b7835eca037dab1e416b5fab.jpg

Ked budes nabuduce v mojom kraji tak ta pozyvam na pivo a pokukame casomiery a vyzbroj :D

Edit: double post, a tie aerispace su bozske, velmi pravdepodobne pojdu do komba k bondovkam :)

Upraveno uživatelem ZLOjasna
Odesláno
  V 4. 8. 2015 v 12:41, Hasňa napsal:

Proste v pripade krvaveho vyvoje spolecnosti podle vzoru silnejsi vyhrava jsme v hajzlu. Jedina moje zbran je intelekt, a ten, jak historie doklada, casto narazi na tupou silu. 

Aby to bylo ještě veselejší, přidám svůj pohled na věc :)  

Za příklad krvavého vývoje společnosti považuji osobně například to, jak se zcela bez okolků vraždí zvířata na jatkách. Myslím, že je to naprosto ukázkový příklad tupé síly i pocitu nadřazenosti nad někým, kdo sice má mozek i srdce stejně jako my lidé, ale jinak si prostě nezaslouží nic jiného, než pověsit na hák hlavou dolů, zaživa oškubat nebo nechat umřít udušením.

Z tohoto důvodu jsem před třemi lety přestal jíst maso a zabíjet zvířata (ano, myslím tím třeba i kapry na Vánoce:) )

Střelnou zbraň vlastním, rád si občas na střelnici zastřílím. Mám rád i hezké nože.

Na vojáky, rytíře i indiány jsem si hrál rád.

Není to náhodou jen o tom, co jsme si zvykli považovat za společensky přijatelné? :)

Odesláno
  V 4. 8. 2015 v 18:52, romulada napsal:

Z tohoto důvodu jsem před třemi lety přestal jíst maso a zabíjet zvířata (ano, myslím tím třeba i kapry na Vánoce:) )

Pohled na věc celkem zajímavý, osobně nechci jitřit tuhle debatu, pokračovalo to vedle v "co mne naštvalo" a myslím, že se to tak nějak ujasnilo, ale fakt kvůli výše uvedeným důvodům nejíš ani kapra na Vánoce?

Odesláno (upraveno)

romulada - Za příklad krvavého vývoje chronomagu povauji osobně například prodávat bez okolků tisíc a jedny vintážky v tisíc a jednom vláknu. To je snad ještě horší jak nejíst maso z tebou uvedených důvodů.

Upraveno uživatelem kdojinej
Odesláno (upraveno)
  V 4. 8. 2015 v 19:39, Sphinxx napsal:

Pohled na věc celkem zajímavý, osobně nechci jitřit tuhle debatu, pokračovalo to vedle v "co mne naštvalo" a myslím, že se to tak nějak ujasnilo, ale fakt kvůli výše uvedeným důvodům nejíš ani kapra na Vánoce?

Kdysi jsem vezl autem asi dvacetileté děvče ze školy, kde jsem učil, měla to taky tak- žádné maso, vražda nepřípustná, trpící zvířata atd... ale kožených kozaček a kabelky se neštítila. Celou cestu jsem se válel smíchy z toho vysvětlování. 

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno
  V 4. 8. 2015 v 18:52, romulada napsal:

Aby to bylo ještě veselejší, přidám svůj pohled na věc :)

Názor může mít každý na cokoli. V pohodě. Jen je trapné ostatní za jejich názor pozurážet, povýšenecky je označit za asociální psychopaty a ještě se u toho tvářit jak předseda bratrstva pravdy a lásky.

Odesláno
  V 4. 8. 2015 v 20:30, azeppelin napsal:

Názor může mít každý na cokoli. V pohodě. Jen je trapné ostatní za jejich názor pozurážet, povýšenecky je označit za asociální psychopaty a ještě se u toho tvářit jak předseda bratrstva pravdy a lásky.

Píšeš rychleji než myslíš, někdo to tak má:)

Odesláno (upraveno)
  V 4. 8. 2015 v 20:44, romulada napsal:

Píšeš rychleji než myslíš, někdo to tak má :)

A ty nečteš asi celou diskusi, ta druhá část se přirozeně netýkala Tebe.

Upraveno uživatelem azeppelin

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...