Xenomorfus Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 Protoze mam toho plnou kabelu a neco jde z kola ven (jedna kosa), delal sem si nejaka fota na pamatku.A neb jsem hrozny bordelar a vsechno "mam na hromade", ztratilo se mi nekolik hodinek.Kdo je prvni vsechny najde a spravne identifikuje, ma u mne tri piva v cukrarne U Patrika v Ostrave...
roura74 Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 Protoze mam toho plnou kabelu a neco jde z kola ven (jedna kosa), delal sem si nejaka fota na pamatku.A neb jsem hrozny bordelar a vsechno "mam na hromade", ztratilo se mi nekolik hodinek.Kdo je prvni vsechny najde a spravne identifikuje, ma u mne tri piva v cukrarne U Patrika v Ostrave... Slušnej bordel. ;-)
warann Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Odesláno 24. června 2017 Tak jsem přemejšlel, kterej nůž se hodí ke kterejm hodinkám a vyšlo mi to nějak takto ;-)
lazy Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 nevnímám mcustu jako zbraň, ale již pár měsíců je mojí EDC a jsem spokojen. citizeny jsem tu v inzerci pořídil na lítačku/na střelnici/na dovolenou atd., ale nosím je z pohodlnosti i do práce, takže vlastně one watch/knife guy, a ostatní hračky pouze leží v šufleti :-)
kilosunky Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Odesláno 11. července 2017 (upraveno) Ja som sa dnes zladil do oranžova.. Upraveno 11. července 2017 uživatelem kilosunky
ZLOjasna Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 (upraveno) Spydercard a da36 Upraveno 26. července 2017 uživatelem ZLOjasna
lazy Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2017 Není to úplně novinka (mám ji pár týdnů), ale jsem veeelmi spokojen :-)Pojďme to tu trochu oživit.
kupko Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2017 (upraveno) Protoze mam toho plnou kabelu a neco jde z kola ven (jedna kosa), delal sem si nejaka fota na pamatku.A neb jsem hrozny bordelar a vsechno "mam na hromade", ztratilo se mi nekolik hodinek.Kdo je prvni vsechny najde a spravne identifikuje, ma u mne tri piva v cukrarne U Patrika v Ostrave... Noooooooo mas teda hodne hracek :-) pekne kousky. Upraveno 18. srpna 2017 uživatelem kupko
siwi Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2017 nevnímám mcustu jako zbraň, ale již pár měsíců je mojí EDC a jsem spokojen. citizeny jsem tu v inzerci pořídil na lítačku/na střelnici/na dovolenou atd., ale nosím je z pohodlnosti i do práce, takže vlastně one watch/knife guy, a ostatní hračky pouze leží v šufleti :-) Na tyhle hodinky s láskou vzpomínám...
kilosunky Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 Dnes so mnou cely den Sebenza a Damasko..
Waya03 Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2017 Dovolená už bohužel pomalu končí a tak musím vyměnit kombo Kershaw Steven Segal + Želvy za gentlemanské duo Mcusta + SARB.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se