Karussell Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 Siwi, komentovat skvělý fotky už je evergreen, ale je z nich vidět, jak moc Tě SO baví a je hezký tu radost sledovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 Děkuju. To máš naprostou pravdu. Vždycky, když jsem si v minulosti koupil hodinky, uvažoval jsem, jaké budou následovat po nich, i když třeba v hodně vzdálené budoucnosti. Tady mám ovšem poprvé v životě pocit, že nic dalšího již potřebovat nebudu. Sám si přeji, aby mi tenhle pocit vydržel. je to totiž hrozně osvobozující, šetřit peníze i na něco jiného než jen na další hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 Já Ti to taky moc přeju, ale obávám se, že kombinace posledostí hodinkama společně s členstvím na tomto foru Ti to nevydrží úplně napořád. Já jsem to dobrovolně vyřešil tak, že jsem investoval do nemovitosti a mám po srandě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 To je taky řešení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Béčka v bavlnce: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 Krása, ta károváná country košile je hodně retro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 siwi, docela by mě zajímalo, jak u Breitlingu díky Tvým fotkám stouply tržby:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 V 23. 2. 2015 v 11:25, Karussell napsal: Krása, ta károváná country košile je hodně retro No - já jsem tak trochu celej retro V 23. 2. 2015 v 13:25, xcmaniax napsal: siwi, docela by mě zajímalo, jak u Breitlingu díky Tvým fotkám stouply tržby:-) Je pravdou, že minimálně o jedněch 42kách prodaných díky mně tady na fóru vím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Ty fotky jsou naprosto bozi! Ma to napad, kompozici, dokonale provedeni, proste vse, o co se zatim marne snazim Prisel jsem sem na cumendu na Maka a ac jsem tyhle Brajtle taky dosud prehlizel, tak v Tvem podani dostavaji uplne jinej rozmer. Kdo umi, umi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Děkuju moc. Taková slova chvály potěší a motivují k další práci. Také proto se zde s velikou radostí pochlubím svou novou akvizicí: BREITLING SuperOcean 270 Birthday Edition 2015 for SIWI: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Ty jsi ten dort nesnědl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Ale jo, už z něho zbyl jen kousek Fotky jsou ze včerejška z foťáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Ja myslel, že ho schováváš na sraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 bych nevydržel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Myslím, že ten dort také ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 (upraveno) Dort byl skvělý. A jelikož jsme ho už snědli, nastává čas vrátit se k těm opravdovým hodinkám. Při koupi svých SuperOceanů 42 jsem pochopitelně měl možnost srovnat je s jejich o dva milimetry většími sestřičkami. Už tenkrát mě napadlo, jaké by to bylo skvělé mít možnost vyfotit obě verze současně, aby byly patrné jak jejich společné tak i odlišné rysy. Tato příležitost se mi naskytla minulý týden, kdy mě zdejší člen @Sphinxx požádal o nafocení jeho SO44. Neváhal jsem ani chvilku a udělal pár srovnávacích fotek. Současně tímto také Davidovi děkuji za jeho asistenci v roli clony a držáku BREITLING SuperOcean 44 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. jsou hodinky, které by si méně pozorný kolemjdoucí možná mohl s jejich menší variantou snadno splést, a to zejména, pokud by je neviděl pohromadě. Tvar pouzdra, vypouklý safír s oboustranným antireflexem, tmavý ciferník s lesklými ručkami vyplněnými luminiscenční barvou, logo, nápisy, luneta s gumovou vložkou... to vše jsou atributy oběma typům společné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozdíl tak představuje především velikost. Tu si musí každý uživatel před koupí dobře rozmyslet. Těžké velké hodinky by na malém zápěstí nemusely dobře sedět. Naproti tomu 42ky se dle vyjádření několika lidí zdají na ruce ještě o něco menší, než opravdu jsou. Takže nic pro hromotluky. Ovšem nejvíce si rozdílů mezi oběma typy všimneme pohledem na ciferník. Už z výše uvedených obrázků je patrné jiné uspořádání indexů. Typ SO 44 má index 6 a 9 vyjádřen číslicemi, zatímco menší varianta má číslice všude krom indexů hlavních. Mnohem podstatnější je ale povrchová úprava těchto číslic. U SO 44 jsou leštěné, u SO 42 matované. To ovlivňuje podstatným způsobem jejich čitelnost: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vidíme, že leštěné indexy dokonale odrážejí své okolí. Když na ně dopadá světlo, jsou vidět krásně. Pokud na ně ale dopadá tma, při letmém pohledu skoro splynou s tmavým ciferníkem. Zato na antireflexu Breitling už tradičně nešetří ani v jednom případě: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dalším rozdílem je také vodotěsnost. Ale do technických podrobností zacházet nebudu. Nyní již dost řečí, udělejte si obrázek sami. Přiložené srovnávací fotky k tomu jistě postačí. Povšimněte si právě především rozdílu v čitelnosti leštěných a matovaných indexů: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. března 2015 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Opět krásné fotky! Bylo by dobré sem hodit hlavně srovnávací fotky, aby si mohli kolegové porovnat oba modely vedle sebe, Vím, že jsme to po docela usilovném přehazování nakonec zvládli dobře a něco málo společného se dá publikovat .. Zde stojí za zmínku ještě kožený řemen Breitling, který jim opravdu moc sluší. Takže sumasumárům, já jsem známý svou zálibou ve větších modelech, proto jsou pro mne jasné "44", na druhou stranu i "42" jsou moc pěkné hodinky. Takže v tomto případě je to prakticky pouze o velikosti každého zápěstí a samotného by mě zajímalo, co se víc líbí - protože i ty indexy "6" a "9" mají hodně co do sebe a působí na živo velice decentně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 V 2. 3. 2015 v 22:19, Sphinxx napsal: Opět krásné fotky! Bylo by dobré sem hodit hlavně srovnávací fotky, aby si mohli kolegové porovnat oba modely vedle sebe, ... Srovnávací fotky tam už jsou. Asi jsi to psal v době, kdy jsem to měl rozepsané a omylem jsem příspěvek zveřejnil. Teď už je příspěvek komplet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 To je vážně pecka kluci, je super, že vás to napadlo a vznikly tudíž tyto společné fotky hodinek, které jsou prakticky totožné a přitom tak moc jiné. Paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Jo jo, už to vidím, asi jsi to editoval, no to je jedno, hodinky mají stejný název a přitom jsou úplně jiné . Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se