parnistroj Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Jinak jsem u hlasovani mel pocit, ze to bude dvoustupnove a ze to i nekde padlo. Prvni vicehlase zuzi vyber a nasledujici jednohlase definitivne rozhodne. Ale mozna se pletu.
Daemonultimate Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Těm s lunetou to sekne :)...ponechme to na hlasovací anketě. Kolega Bells odvedl jako vždy parádní práci, moc díky.
tenge Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 za mě pořád military kvůli vyobrazení a čistotě...a trailmaster taky není špatný..ale pro mě č. 1 military...jinak když se tu tolik bojuje o čísla..tak můžeme udělat označení limitky 33/33 pro všecky...a nebudeme se dohadovat kdo jaké číslo
Daemonultimate Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Jinak jsem u hlasovani mel pocit, ze to bude dvoustupnove a ze to i nekde padlo. Prvni vicehlase zuzi vyber a nasledujici jednohlase definitivne rozhodne. Ale mozna se pletu.Sledoval jsi pozorně, přesně takto jsem to zamýšlel.
Ondrej71 Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Za me urcite Military, libi se mi nejvic, spousta prostoru, delsi vterinovka, vypada to fajn.A ani Trailmaster by mi nevadil. Nejmin me oslovuje Ternos 500m/
Bells Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Koukám, že se nám to pěkně rozchází, každý je pro něco to bude ještě oříšek se nakonec dohodnou, ale uvidíme jak to dopadne v hlasování, já jsem určitě pro Lunetu, zapdaá mi to k sobě celé nejlíp, Military bez lunety sice mají více místa pro cifr, ale o to prázdnější a takové nijaké mi to přijde, nevím prostě můj pocit a Traily se mi takto nelíbí vůbec ačkoli původně jsem právě Traily chtěl. A určitě jsem tu nechtěl rozjet nějaký boj o čísla a tudíž se omlouvám ,pokud to tak někomu přišlo, původně jsem si toho, že poslední číslo je do aukce nevšiml, stejně tak jako jsem nevěděl kolik bude vůbec kusů, když jsem se poprvé psal na seznam.A co se týče toho, že D by měl mít č.1, tak to by jako hlavní iniciátor mít měl, alespoň podle mě a už tu i takový návrh padl od někoho, nevím teď kdo přesně to byl a nechce se mi to hledat
People Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Jednoznacne sa k tomu zemegulackemu ciferniku hodi puzdro bez lunety. Kasper zistis nam prosim, ci sa da korunka vymenit za nejaku normalnu? Ak by bol cifernik jednoduchsi, menej farebnejsi tak by sa tam luneta hodila. Teraz je s lunetou prekombinovane.
neus Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Atmosféra a nebo doslova ruleta kolem pouzdra začala parádně houstnout, ale co si budeme povídat...nic nebývá jednoduché Co se pouzdra týče, tak sám jsem pro dospělé Ternosy, ale je pravda, že ta výška je hrozivá a vzhledem k prvku vnější lunety, kteráje naopak super prvek zapadající do vybraného celku bych byl pro kompromis názvem Ternos Ceramic WR v pohodě pro většinusoudruhů zdejšího hnutí a výškou pouzdra naprostý kompromis mezi svými "konkurenty" Military a Trailmaster.Onomu argumentu, že se to tam nevejde bych přiznám se moc nevěřil
neus Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Dovolím si přiložit jedno celkem detailně o funkcích a vlastnostech pojednávající video třeba i jen pro lepší den
ivan_989 Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Le na Chronomagu tohle nemají. Jestli to tak má Davosa, tak buď LE o jedno číslo nastavíme, nebo jim jedno číslo do aukce nabídneme dle svého výběru. Každopádně je to naše limitky, takže by měl být náš počet kusů. Jestli chtějí kus do aukce na nějakou charitu, tak to bude kus X+1 a u nás nebude započítán do LE. Prostě to bude LE XY a Davosa dostane kus LE+1. Každý účastník zájezdu má právo si vybrat své číslo, jestli je ještě volné. ked uz je rec o cislach, je mi jedno ake cislo formalne dostanem, pokial na mojom kuse bude ?/XY. Dufam ze to nie je problem Ak ano, tak sa uspokojim s ?/XY.
Marcus Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Já už jsem možná předčasně rezignoval, protože jsem měl pocit, že to směřuje jednoznačně k Ternosům, ale pokud jsou Military opět ve hře, budu pro ně hlasovat.Přidám taky jedno video, ať to tu máme pěkně pohromadě.
Daemonultimate Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Díky za video, dokonale mě přesvědčilo, že luneta je nepostradatelná. Zvážit návrh co tu zazněl ohledně malejch Ternosů nezní tak strašně, jako bezlunetová verze.
Bells Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Budu se opakovat, ale od hodinek s živly, očekávám, že sami o sobě budou živlem a to mi prostě v obyč pouzdře Military moc nepřijde, ani ten navržený cifr se mi tam úplně nehodí, kdyby byl jiný, tak možná, ale tento jsem hodně uzbůsoboval těm ternosům a možná proto mi pak v mých očích v ostatních pouzdrech nesedí. Přiznávám, že už mám možná trošku takovou tu profesní deformaci, která se v tomto případě projevuje tak, že když jsem udělal několik návrhů a podvědomně jsem je dělal pro ternos, tak mi jinam nejdou, ale tak to prostě já momentálně vidím, lépe to asi nenapíšu.
neus Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Děkuji Deamone za akceptaci možnosti malých Ternosů, která věřím určitě není cesta špatným směrem. Bezlunetové pouzdro opravdu nedává ten dojem z toho celku, jaký se podařilo právě s modely opatřených především vnější lunetou. Nic to celé řeknu možná blbě "neuzavírá" a je tam už "jen" samotný kraj pouzdra.
Kostra Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Tak co přejít do fáze 2 a nechat udělat druhé kolo ankety, tentokrát jen 3 pouzdra ternos(ať už 200 nebo 500)/trailmaster/military a každý bude mít jen jeden hlas, ať vidíme, jestli chce jít většina cestou bez lunety, s vnitřní lunetou nebo venkovní keramickou? Jinak osobně si také myslím, že současná podoba návrhu cifru je jasně stvořená pro ternos (ať už mini nebo maxi, je mi to celkem fuk) a že v případě jiného pouzdra by to chtělo přijít se zásadní modifikací nebo něčím novým.
Daemonultimate Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Aby nedošlo k podezření, že si tu dělám co chci ohledně mého čísla LE, spojil jsem se přes SZ s Kubou, který si jedničku rezervoval první a je ochoten mi ji s radostí přenechat. Takže díky i touhle cestou.
ivan_989 Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Pozeram na tie vizualizacie a luneta s vesmirom a farebnou zemegulou by sa hodila skor na temu Vladimír Remek. Ako stvorena. Ja viem ze to je draft ale citim potrebu nejakeho....niecoho. je to zatial moc kozmonauticke a nie zivlove.
neus Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Čtyři nezastupitelné mystické elementy, planeta Země a vše obepínající vesmír... Hmm, myslím si, že Remka k tomu opravdu já nepotřebuji a toto ztvárnění plně splňuje mé očekávání, hm
Kasper Odesláno 6. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Pre model Military by bolo možné zmeniť korunku.
Daemonultimate Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Pre model Military by bolo možné zmeniť korunku.I démona s Bellsem a kolega Kasper bude mít tu svoj 33, tak by mohli být všichni spokojený
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.