Kostra Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2014 Tak jsem ty kolečka zkusil hodit na papír. Ztvárnění žáka 5. třídy, ale ten má aspoň kružítko, narozdíl ode mě, který jsem musel pracovat jen s mincemi a skleničkou:-) Proporce jsou hrozné, kolečka a vše ostatní nepovedené, ale snad to mou myšlenku alespoň trošku přiblíží:-) BTW to uprostřed je naše zeměkoule z ciferníku;-)
Daemonultimate Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2014 :-) Alespoň podle mojí první rekce vidíš, že jsem ji tam neobšlehl záměrně, každopádně se , že mě to samotnýho netrklo, ale věřim, že neni všem vlnám konec, aspoň do druhýho kola by se dostat mohla.
ivan_989 Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2014 Kostra poklona a respekt že to zvladas dať na papier ja viem len tapetovat čo Odfotim z knih
Kostra Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2014 A ještě jedny hodinové kolečka a už jdu schovat pětikoruny:-)
Kostra Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2014 Alespoň podle mojí první rekce vidíš, že jsem ji tam neobšlehl záměrně, každopádně se , že mě to samotnýho netrklo, ale věřim, že neni všem vlnám konec, aspoň do druhýho kola by se dostat mohla.Myslím, že druhé kolo má zaručeně jisté, je to výborný nápad. Jen lituji toho grafika, co se u toho pak bude potit:-)
wizard-ov Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2014 Sleduji to tady od začátku, a (pokud to bude možné) začínám shánět střelivo resp. přehodnocovat priority . Hodně se mi líbí Ondrův první návrh a taky Démonův boj živlů.
Daemonultimate Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2014 S návrhem co jsem přišel to nevidím moc růžově, to zpracování je fakt náročný a hlavně mi tam nepasuje jiná vlna, než ta, co by takhle napadala oheň, jenže ta je fakt dost podobná těm nedotaženejm reliéfům u Seika. Ještě uvidíme.Věřte nebo ne, sedim u toho nonstop od 11.30 a teď je 21.16 a nemam v ruce kromě toho prvního nástřelu nic, jenom štos počmáranejch papírů.
ivan_989 Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2014 Věřte nebo ne, sedim u toho nonstop od 11.30 a teď je 21.16 a nemam v ruce kromě toho prvního nástřelu nic, jenom štos počmáranejch papírů.Verim. Ja to cely den riesim aj s manzelkou. Nalej si kvintesenciu, osvietenie sa dostavi coskoro...
ivan_989 Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2014 Kúsok mystiky nielen pre daemona A este som cosik na možnú inspiraciu nasiel
wizard-ov Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2014 Jo a ten pentagram atd. - no téma jsou čtyři živly, tak ten pátý bych na dýnko necpal...
Kostra Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2014 Ivane, je nějaký prvek/symbol/cokoliv, co by spojovalo, sjednocovalo nebo zastupovalo naše symboly?
ivan_989 Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2014 Kostra okamžitá odpoveď je pentagram, stvorec, prva tarotova karta (mag), pan pipik. Budem dalej hladat v knihách. .. vyskakuje tam piaty prvok semtam, co však nechceme . ...niektoré veci su uz moc symbolicke a vyžadujú hlbšie pochopenie, tie sem nebudem ťahať. Nikto predsa nebude čítať knihy aby pochopil čo má na ruke
Honza.manta Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2014 Jenom takovej nápad - a co "vševědoucí oko"?
Ondrej71 Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2014 Honzo, vševědoucí Oko ony čtyři elementy nevyjadřuje, rekl bych. Podle me by to asi cesta nebyla
Kostra Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2014 A tak co tam šoupnout nějaký jednoduchý symbol slunce jako hybatele elementů nebo neprofláklého pindíka v pentagramu? Jak už zaznělo, v jednoduchosti je síla A nebo Pentagram pindík? A další elementy
Daemonultimate Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Můj včerejší návrh plný energie není špatnou myšlenkou, ale vzhledem k tomu, že se opravdu jedná o prvodílo a to v obrázkové formě, souhlasím s vámi, že jeho ztvárnění nebude nijak jednoduché a je otázkou, jestli se nám ve finále bude vůbec líbit i když se na něm dále pracuje, aby dokázal být plnohodnotným konkurentem profesionálním obrázkům, které sem dáváte. Moje dnešní myšlenka není až tak dalece originální, ale dostatečně upravená na to, aby se za originální dala považovat. Tentokrát dýnko doplňuje ciferník tím, že vysvětluje co vzniká vzájemným působením jednotlivých elementů, základní téma je doplněno pěkným citátem, který sem Ivan dával, téma je celé upraveno do latiny, aby korespondovalo s ciferníkem a je vyvedeno pouze v grafických úpravách elementární geometrie, tedy co nejméně náročné na vyhotovení reálného kusu. Jeho téma není ani náboženské, není z alchymie, není z okultismu a podobně, takže není proti ničemu, odpovídá historickým původům ale zároveň je dostatečně neutrální.Na překladech bude nutno případně zapracovat, aby nedošlo k chybě.
Flipik Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Myslím, že je to správná cesta, já vím, že to láká mít dýnko jako Seamastery nebo MM nebo něco podobného,ale střídmost a věcnost je OK
Flipik Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Není to tak úplně pravda, ale kdo to ví? Můj včerejší návrh plný energie není špatnou myšlenkou, ale vzhledem k tomu, že se opravdu jedná o prvodílo a to v obrázkové formě, souhlasím s vámi, že jeho ztvárnění nebude nijak jednoduché a je otázkou, jestli se nám ve finále bude vůbec líbit i když se na něm dále pracuje, aby dokázal být plnohodnotným konkurentem profesionálním obrázkům, které sem dáváte. Moje dnešní myšlenka není až tak dalece originální, ale dostatečně upravená na to, aby se za originální dala považovat. Tentokrát dýnko doplňuje ciferník tím, že vysvětluje co vzniká vzájemným působením jednotlivých elementů, základní téma je doplněno pěkným citátem, který sem Ivan dával, téma je celé upraveno do latiny, aby korespondovalo s ciferníkem a je vyvedeno pouze v grafických úpravách elementární geometrie, tedy co nejméně náročné na vyhotovení reálného kusu. Jeho téma není ani náboženské, není z alchymie, není z okultismu a podobně, takže není proti ničemu, odpovídá historickým původům ale zároveň je dostatečně neutrální.Na překladech bude nutno případně zapracovat, aby nedošlo k chybě. Final 1 upraveno.jpg Final 1 upraveno vytlaceno.jpg Final 1 upraveno zmenseno.jpg Final 1 upraveno vytlaceno zmenseno.jpg
Daemonultimate Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Já ne, celý téma je mi cizí jako počasí na rovníku. Tedy ovlivňuje mě, ale přímo to nevnímám. A to považuju na tomto návrhu za důležité.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.