Přejít na obsah

Davosa - Chronomag limitovaná edícia

Kasper

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 28. 7. 2014 v 14:52, neus napsal:

zywioly_okrag_rewers_1.png

To by bylo dýnko :notworthy:

tak ta střední část i se zeměkoulí (zjednodušenou) by snad jít mohla...ty malůvky kolem asi ne

myslím, že by to bylo hezké

• Odpovědi 1,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Pánové vypadá to zajímavě. Po vlažném a rozpačitém rozjezdu to začíná nabírat velmi sympatický směr a nenechává mě to chladným.

Z toho co zde zatím zaznělo se mi velmi líbí myšlenka dýnka a také démonův návrh pouzdra Ternosů professional se symbolikou hodinek odolávajících živlům (voda je jasná, héliák se dá brát jako vzduch, ...). A jak tak po ránu ještě spím, napadlo mě, jestli by u nich nešla přkopat originál hodinovka tak, že by se kolečko rozdělilo na 4 díly místo současných tří a do vzniklého prostoru by se daly barvy nebo mikrosymboly živlů. 

Odesláno
  V 29. 7. 2014 v 2:25, Daemonultimate napsal:

Nějaký směr byl nastíněn, chtělo by to vyřešit otázku pouzdra, ta je myslím pro všechny zásadní, ne-li rozhodující otázkou pro účast na projektu.

Díky, přesně to si myslím. Všechno ostatní je jako řešit potahy do auta když nevím, zda budu mít sporťák nebo kombíka.

2 Kostra: Ty jsi fakt dobrej pacoš :lol2:, já myslel, že ses aktuálně trochu sanoval. Ale ty Tutimy jsou skvělý (současná produkce, co jsem koukal, se mi tak nelíbí). Sorry za OT.  

Odesláno

Ja si teda nemyslim, ze bychom meli rozhodovat nejdrive o pouzdru. Pokud padne zdarily navrh na nejaky jemny cifr, proc nemit spolecenske hodinky? A uz vubec nechapu nadseni pro vnejsi heliak. Neco tak zbytecneho a nepraktickeho.

Odesláno
  V 29. 7. 2014 v 8:02, Daemonultimate napsal:

Pouzdro je základ, tvoří styl a velikost hodinek. Od něj se to dál rozvíjí.

Co dodat? Snad jen: Můžete s tím nesouhlasit, můžete proti tom u protestovat, ale to je asi tak všechno, co se s tím dá dělat! :goof:

Odesláno
  V 29. 7. 2014 v 9:03, Daemonultimate napsal:

Každý tu máme nějaký názor. Já to vidím takhle. Kolega zase přes cifr. Sledoval jsem vznik limitek na zahr. fórech a začínalo se s pouzdrem. Nikomu to nevnucuju, jenom po tomhle rozhodnutí bude dost lidem jasno, jestli chtějí pokračovat :)

Doufám, že co jsem napsal neznělo nějak provokativně, tak jsem to určitě nemyslel. Prostě jen říkám, že v tomhle s Tebou 100% souhlasím.

Odesláno

Ten telefon je hroznej přístroj. Ještě k pouzdru. Osobně by se mi opravdu nejvíc líbilo i s tahem to od profesionálních diversek, ale na druhou stranu je třeba se zamyslet. Ne kvuli heliaku ( pro někoho i kvůli) , ale hlavně, to už můžem rovnou zbouchnout kopii nějakýho úpravce rolád a to je myslím pro limitku fóra nadšenců do hodinek nemyslitelné.

Odesláno

Ručičky, korunka i dátumový veniec sa dajú modifikovať - cenové ponuky budú jasnejšie po prvých konkrétnych návrhoch.

Z púzdier, ktoré tu boli zmienené by aktuálne nebolo k dispozícii Military - až za cca.4 mesiace. Ostatné sú k dispozícii.

Odesláno

Nehleďme na to či ono jak vyznělo, neztrácejme energii nepodstatným :) , co píšu berte jenom jako momentální myšlenkový pochody, který dostávají určitý směr. Byl bych moc rád, kdyby i ostatní vyjádřili své myšlenky, pocity, zkušenosti který když dáme dohromady budeme mít na konci cesty hodinky, které budou dobře reprezentovat fórum a přitom perfektně plnit svou funkci a na které budeme pyšní.

Odesláno
  V 29. 7. 2014 v 9:32, Daemonultimate napsal:

Byl bych moc rád, kdyby i ostatní vyjádřili své myšlenky, pocity, zkušenosti který když dáme dohromady budeme mít na konci cesty hodinky, které budou dobře reprezentovat fórum a přitom perfektně plnit svou funkci a na které budeme pyšní.

+ 1

Odesláno
  V 29. 7. 2014 v 10:03, Daemonultimate napsal:

Španělští kolegové a ne prvně stavěli limitku také od základu, můžete si připomenout jak a s jakým výsledkem.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/73458-caicos-projekt-%C5%A1pan%C4%9Blsk%C3%BDch-koleg%C5%AF/

Pěkné jistě může sloužit jako lehká inspirace.

určitě bych také upřednostnil prvotní výběr pouzdra (byl bych pro Argonautic nebo Military případně pro Ternos) a od toho pak pokračovat

Odesláno

Jo přesně tohle jsme měl na mysli. Díky za přesnější formulaci.

V 28. 7. 2014 v 12:27, Daemonultimate napsal:

Návrh:..... na dýnko něco z těch mejch nahozenejch motivů, co půjdou ztvárnit, cifr rozdělit na 4 části a ,,gilošovat" vzorem co navrhl kolega,

třeba:  dýnko, nesmí chybět The four elements a číslo kusu z kolika

attachicon.gif4.jpgattachicon.gif7.jpgattachicon.gifimages.jpg

Na cifu: ,,gilošované" vlnky by byly vyřízlé v oblouku tak, jak by je ohraničoval okraj pouzdra, aby nevzniklo ,,slepé místo".

Odesláno

Tak mi připadá, že po výpadku Military (z hlediska dodací doby), Trailmasterů (díky otočné vnitřní lunetě) je k úvaze Argonautic (ve vícero variantách) a Ternos.

Společenské modely se opravdu myslím na tuhle akci nehodí (i když jsou moc pěkné a možná některý z nich jednou jako oblekovky pořídím).

Co Vy na to? Pomocí změněného cifru a ruček pak už (snad) relativně snadno docílíme, aby to nevypadalo jak fejk O/R.

Odesláno

Mně osobně by se líbilo pouzdro z Termos v kombinaci s tahem z Argonautic, ale nevím jestli by to sedlo. Héliák by podle mě limitku zbytečně prodražil, lepší připlatit za něco jiného, třeba zajímavější dýnko.

U Španěláků se mi líbí tři variace na datumvku.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...