Přejít na obsah

Davosa - Chronomag limitovaná edícia

Kasper

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tiez ma to prekvapuje, ze vsetci chcu a aj veru nosia to same.

Edit: my to nakoniec uspesne zrealizujeme a potom uz bude neskoro ich zhanat. Kazdodenne fotky v co mate prace na ruce v dalsich vlaknach. To bude peklo, budu vsade a v inzercii budu len jedny za 100 litrov ;))) od nejakeho magora.

• Odpovědi 1,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Stejně jako Kristian.nov sleduji od začátku tohle vaše počínání a musím říct že je to vážně moc povedené. Stejně tak jsem do toho nechtěl kecat, ale nakonec mi to nedá, tak odpousťte :)

Musím s ním souhlasit, že ta luneta je jako pěst na oko a hodinky, které mají být poctou čtyřem živlům, v nejlepším případě působí jen jako oslava živlu vodního (potápky). Každopádně je to prostě příliš dominantní prvek, který odvádí pozornost od pravého smyslu těchhle hodinek a vůbec nijak nesouvisí s duchem téhle limitky.

Myslím že jsem tohle vlákno sledoval fakt pozorně a jediný argument, který pro lunetu byl, že nějakým způsobem zakončuje/uzavírá to celé dění na cifru, případně že za ty peníze je potřeba mít co možná nejvíc hodinek, takže proto i luneta. Takže v zásadě žádný důvod, který by se týkal tématu limitky.

Abych nebyl jen kritický. Z mého pohledu by daleko lépe působilo pouzdro bez lunety. Jednak nabízí víc prostoru na ten úžasný vesmír a navíc ciferník s vesmírem, který není utnutý lunetou, evokuje právě onu nekonečnost celého vesmíru. To je něco, o co luneta tuhle limitku připravuje.

Každopádně už teď je jisté, že to bude velmi povedené, takže držím palce ať to dotáhnete do konce :) 

Odesláno

Ja řeknu upřímně, ze se nezapojuji, protože se mi nelíbí. Je super, ze to mate za chvíli hotové, ale výsledek nic moc. 4 živly nedávají ve spojeni s hodinkama smysl, cifr malovanej jako čínsky porcelán. Nějak mi unikla koncepce. Berte to jako můj názor a důvod, proč se nechci zapojit. Myslím, ze neni nutné vyzivat - kdo chce, jistě v nich zalíbení najde a zapojí se.

Odesláno
  V 11. 8. 2014 v 18:41, Daemonultimate napsal:

Jakou by sis představoval koncepci?

Ja žádnou. Je my uniká, co mají 4 živly společného s hodinkami obecně a s těmito take. Kromě toho, ze je obrázek na cifru a nějaké znaky. Ale nechci vam do toho vrtat, jen jsem napsal názor, když tady vykrikujete, ze se divíte, ze se nikdo nepřidá.

Ja myslím, ze je vas dost. Uvidíme, jak budou vypadat v reálu :-)

Odesláno

Taky jsem to tady pozorne sledoval a zvazoval. Uz jsem to mimo jine psal i drive, ze tema je pro mne vysostne zajimave. Ale nepridam se. Vzali jste tema, ktere nikomu z vas nic nerika. Zakladni principy 4 zivlu jste obesli obrovskym obloukem a naslouchate jedinemu hlasu, ktery v prubehu tvorby limitky prosel rychlokurzem ve zkracenem rizeni. Preji vam, at vam hodinky prinesou radost. Mne by neprinesly vubec nic o co bych mohl mit zajem. Tolik k udivu, proc se nepridalo vice zajemcu...

Odesláno
  V 11. 8. 2014 v 18:44, Frantik napsal:

Ja žádnou. Je my uniká, co mají 4 živly společného s hodinkami obecně a s těmito take. Kromě toho, ze je obrázek na cifru a nějaké znaky. Ale nechci vam do toho vrtat, jen jsem napsal názor, když tady vykrikujete, ze se divíte, ze se nikdo nepřidá.

Ja myslím, ze je vas dost. Uvidíme, jak budou vypadat v reálu :-)

To je právě ono, že v realu to bude vypadat líp než takle, možná ti to přijde jako malovaný porcelán a ano uznávám, že to tak může vypadat když si nedomyslíš všechno to co a jak to bude udělané, zároveň mě mrzí, že na tom nejsem s grafickými schopnostmi na mnohem vyšší úrovni, abych to celé mohl dát do 3D se vší plastičností, stíny, atd, hned by to vypadalo jinak, takle to holt ještě stále chce i trochu té představyvosti.

Odesláno
  V 11. 8. 2014 v 18:53, Bells napsal:

To je právě ono, že v realu to bude vypadat líp než takle, možná ti to přijde jako malovaný porcelán a ano uznávám, že to tak může vypadat když si nedomyslíš všechno to co a jak to bude udělané, zároveň mě mrzí, že na tom nejsem s grafickými schopnostmi na mnohem vyšší úrovni, abych to celé mohl dát do 3D se vší plastičností, stíny, atd, hned by to vypadalo jinak, takle to holt ještě stále chce i trochu té představivosti.

To neni vůbec o tvých schopnostech, ty jsou v pohode.
Odesláno
  V 11. 8. 2014 v 18:55, Frantik napsal:

To neni vůbec o tvých schopnostech, ty jsou v pohode.

Já bych řekl že také je, vezmi si když je něco fakt dobře odprezentované, tak si toho všimne více lidí tak to je se vším.

Odesláno

Tak jsme vyslechli pár názorů, které vyzněly kriticky, nicméně nepřinesly nic konstruktivního a nemůžeme zřejmě ani očekávat, že přinesou alespoň ten druhý návrh, ke kterému od začátku vybízím. Takže pošlapat a toť vše. Jenže to umí každý, je to poněkud jednodušší než tvořit. Až uvidíme něco lepšího, než jsme tu vytvořili, s radostí to jistě všichni uznáme. Zatím navrhuji pokračovat v nastaveném směru a počkat, s čím se kritici vytasí. Snad je tato výzva probudí z kritického snění a vyprovokuje k činnosti. Možnost udělat si hezkou limitku za to jistě stojí.

Odesláno
  V 11. 8. 2014 v 18:52, JaRooN napsal:

. Zakladni principy 4 zivlu jste obesli obrovskym obloukem ...

ak by sa do toho zahrnuli este aj základné princípy živlov (tzv sol, sira, ortut) bolo by to moc okultne, to skoro nikomu nic nepovie, tak na čo to davat na hodinky.
Odesláno
  V 11. 8. 2014 v 13:58, Ondrej71 napsal:

Vypadá to skvěle! Začínám být nalomený na Ternos pouzdro a Démonův návrh :) ...

Kaspere, prosím tě, tři otázky:

Luneta je keramická?

Safír je rovný nebo konvexní?

AR je vnitřní?

Pokud jsou všechny odpovědi - ANO, tak super :)

Už na to síce bolo odpovedané, ale málinko doplním.

Luneta je keramická, AR je vnútorný, zafír je klenutý. Každopádne - Ternos Professional nám dnes dorazil, v priebehu týždňa budem v Prahe, kde by som sa rád stretol zo všetkými, ktorí sa budú chcieť pozrieť či už na tento model alebo na iné Davosy. Takisto o deň - dva na to možeme spraviť stretnutie i vo východnej časti ČR. Samozrejme i na Slovensku v prípade záujmu.

foto z uhrforum.de

post-461-0-36982400-1407786088_thumb.jpg

Odesláno
  V 11. 8. 2014 v 19:27, ivan_989 napsal:

ak by sa do toho zahrnuli este aj základné princípy živlov (tzv sol, sira, ortut) bolo by to moc okultne, to skoro nikomu nic nepovie, tak na čo to davat na hodinky.

Tva odpoved jen svedci, o cem jsem psal. Musel bys jeste o par set az milionu let nazpatek... Tzn. vratit se k prapuvodni podstate zivlu. Ne k te okultni o ktere mluvis ty!

Odesláno
  V 11. 8. 2014 v 19:54, Qwuiddo napsal:

Jaky je zhruba cenovy nastrel?

Cena sériového modelu je 698 EUR ( cca. 18.800,- CZK ). Konkrétna cenová ponuka bude koncom augusta/srpna, keď sa vo Švajčiarsku končia dovolenky a zodpovední v Davose budú k dispozícii

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...