Jiří Štencek Odesláno 6. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Doufám, že brzy budu mít šanci se u vás stavit na návštěvu a případně nakoupit,stránky máte udělané parádně...akorát se nedokážu rozhodnout jaký první slušný hodinky pořídit, jestli jít do Seiko SKX007K nebo jestli vzít ty Wengery Roadster, tak to potřebuji vidět na živo. ? No ale je docela možné, že mě pak v prodejně zaujme úplně něco jiného ? Zastav se na prodejně a rádi ti pomůžeme s výběrem. Z automatů jsou teď SKX za super cenu (aktuálně objednané), ale i želvy stojí za hřích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 6. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Jirko zkusím u Tebe, kde sem měl asi začít: Někde tu byl vysvětlen význam písmen v označování Casio modelů, hlavně v nových "géčkách" se ztrácím a na jedny AWG nebo GWA mám zálusk. Nemáš k tomu nějaký " manuál" ? Ahoj Radime,asi tě zklamu, ale do Casia jsem osobně ještě moc nepronikl.Ale jestli máš na mysli tohle.. GW = G WavecepterAW = Analog Water resist. Zdroj: http://mygshock.com/wiki/Trivia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Ano, díky, aspoň takhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 (upraveno) Zastav se na prodejně a rádi ti pomůžeme s výběrem. Z automatů jsou teď SKX za super cenu (aktuálně objednané), ale i želvy stojí za hřích Edit - SZ. Upraveno 7. března 2018 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 8. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Pár nových značek v HelvetiJunghansOrientSwiss Military by ChronoDalší jsou ve fázi námluv, ale je se na co těšit. * pozn.: produkty teprve postupně přidáváme, takže kdybyste měli zájem o něco, co aktuálně není na eshopu, napište mi SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Moc hezké zprávy z domu Helveti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stalker Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Ahoj.Marně hledám v nabídce Citizenu něco z řady military.Jo takový marines commando a další povedené kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 13. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Ahoj.Marně hledám v nabídce Citizenu něco z řady military.Jo takový marines commando a další povedené kousky. Ahoj, pokud je oficiální distribuce do ČR nevozí, tak je to trošku těžší. Když mi ale napíšeš konkrétní reference, zkusím se na ně poptat a třeba je dokážeme do ČR dostat.Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stalker Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Namátkou BN0110 nebo neméně povedené AW1410.Karel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 14. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Namátkou BN0110 nebo neméně povedené AW1410.Karel Zkusím vyzjistit možnosti a kdyby kterékoliv šly dodat, tak se ozvu skrze SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Namátkou BN0110 nebo neméně povedené AW1410.KarelTy AW1410 máš na heuréce: https://hodinky.heureka.cz/citizen-aw1410-08e/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stalker Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Vím Honziku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Vím Honziku.OK. Snad se nebude Jirka zlobit, myslel jsem to jen tak, aby se neplahočil zbytečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 15. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 OK. Snad se nebude Jirka zlobit, myslel jsem to jen tak, aby se neplahočil zbytečně. Naprosto v pohodě Pokud budu úspěšný, přidám tady i naši nabídku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stalker Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Velmi se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Naprosto v pohodě Pokud budu úspěšný, přidám tady i naši nabídku.Díky, i já se budu těšit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 19. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Začínáme s Orientem (plníme eshop, vystavujeme hodinky) a pro první zájemce máme 15% slevu. Více v článku od kolegy Jiřího Bareše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Super zpráva! Tuhle značku mám moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 21. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Namátkou BN0110 nebo neméně povedené AW1410.Karel Dokázali bychom sehnat oba modely, ale na přímou poptávku. Máš teda o nějaké zájem? Pokud ano, napiš mi prosím do SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stalker Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Jirko poslal jsem SZ nevím zda ti přišla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se