Přejít na obsah

Helveti.cz

Jiří Štencek

Doporučené příspěvky

Doufám, že brzy budu mít šanci se u vás stavit na návštěvu a případně nakoupit,stránky máte udělané parádně...akorát se nedokážu rozhodnout jaký první slušný hodinky pořídit, jestli jít do Seiko SKX007K nebo jestli vzít ty Wengery Roadster, tak to potřebuji vidět na živo. ? No ale je docela možné, že mě pak v prodejně zaujme úplně něco jiného ?

Zastav se na prodejně a rádi ti pomůžeme s výběrem. Z automatů jsou teď SKX za super cenu (aktuálně objednané), ale i želvy stojí za hřích :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jirko zkusím u Tebe, kde sem měl asi začít: Někde tu byl vysvětlen význam písmen v označování Casio modelů, hlavně v nových "géčkách" se ztrácím a na jedny AWG nebo GWA mám zálusk. Nemáš k tomu nějaký " manuál" ?

Ahoj Radime,

asi tě zklamu, ale do Casia jsem osobně ještě moc nepronikl.

Ale jestli máš na mysli tohle..

post-21335-0-67675700-1520350315_thumb.jpg

GW = G Wavecepter

AW = Analog Water resist.

Zdroj: 

http://mygshock.com/wiki/Trivia

Odkaz ke komentáři

Pár nových značek v Helveti

Další jsou ve fázi námluv, ale je se na co těšit. 

* pozn.: produkty teprve postupně přidáváme, takže kdybyste měli zájem o něco, co aktuálně není na eshopu, napište mi SZ.

post-21335-0-95610900-1520503883_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj.

Marně hledám v nabídce Citizenu něco z řady military.Jo takový marines commando a další povedené kousky.

Ahoj, pokud je oficiální distribuce do ČR nevozí, tak je to trošku těžší. Když mi ale napíšeš konkrétní reference, zkusím se na ně poptat a třeba je dokážeme do ČR dostat.

Jirka

Odkaz ke komentáři

Namátkou  BN0110 nebo neméně povedené AW1410.

Karel

Dokázali bychom sehnat oba modely, ale na přímou poptávku. Máš teda o nějaké zájem? Pokud ano, napiš mi prosím do SZ. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...