Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chci se podělit o velmi pozitivní zkušenost. Jirka vyjde vstříc s cenou a s Fandou v obchodě se fajn pokecá. Za mne vřele doporučuji. 

• Like 1
  • po 3 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Zdravim, tak jsem si udelal vylet z Liberce do Helveti a jsem nadseny, suprove se me venovali a pesronal byl velice ochotny, parada🙏

• po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Subjektivní názor.
Krátká verze: nelíbí. 
Delší verze - proč je na ciferníku Masaryk? Nešlo najít nějaký jiný symbol, pokud vůbec? Tohle na mě působí strašně lacině. Proč použili pilotky? Masaryk byl profesor, ne pilot (jako byl Štefánik). Jemu by spíš přináležel společenský model, jednoduchý, důstojný, bez výstředností. Možná, kdyby se upravily barva ciferníku (ideálně bílý smalt), indexy a velikost pouzdra na bližší tehdejší době...

Upraveno uživatelem STRKKT
Odesláno

Suhlas s vyssie napisanym. Remen fasa, ale tieto hodinky mi k TGM nesedia. Je zrejme, ze sa vybral model Corsair, lebo najpredavanejsi, ale toto je take na silu. A 100 ks je vela podla mna. To sa tak lahko nepreda.

Odesláno

Díky za komentáře. Musím vám dát za pravdu, že zaměřením modelu (pilotky) jsme nemířili na propojení "co by se k Masarykovi hodilo, co by nosil". Tuhle kapitolu jsme vzali hodně na sebe ve smyslu: co by se nám líbilo, co bychom sami nosili, co je i dostatečně univerzální, že by to mohlo být přijato i neodbornou veřejností. A střídmé pilotky nám v tomto vyšly jako nejlepší možné. 

Druhým důvodem také byl fakt, že Biatec v poslední době představil hodně limitek (Bella, Kriváň, ČS30) na modelové řadě Majestic, která jako druhá přicházela v úvahu a k profesoru, prezidentu seděla možná víc. Vědomě jsme ji ale ve výběru vyškrtli. 

Kdybychom chtěli být co nejblíže tomu, co by se k Masarykovi hodilo nebo co by sám nosil, tak bychom museli zvažovat i kapesní hodinky nebo třeba hodinky švýcarské produkce (Omega, Longines, ..). 

Barvu číselníku jsme ale nakonec schválně zvolili krémovou, která nám přišla důstojná a profesora hodná (než černá). 

Co se týče zájmu, počtu kusů, tak to je vždycky ve hvězdách a můžeme si dopředu myslet cokoliv. Samozřejmě je u nás velká obava, že se netrefíme do vkusu a lidé o hodinky nebudou mít zájem. To je riziko podnikání a dost to pak bolí.. Ale prvotní ohlasy tomu nenasvědčují a dokonce už tam pár objednávek spadlo. Obdobná limitka Štefánik měla produkci nastavenou stejně (100ks) a slavila úspěch. Sice ne přes noc, ale slavila. Já můžu jenom doufat, že úspěch s Biatecem zopakujeme. 

• po měsíci...
Odesláno
před 13 hodinami, Jiří Štencek napsal:

Ahoj Víte, co jsi to na ně dal za řemen? Skvěle jim sedne!

Díky Jirko, nějaké NATO, ani nevím, kde jsem ho vlastně splašil.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Velice příjemné povídání na Micro…Formex stánek !  Už teď se těším, až se u vás v příštím roce zastavím!!!! Letos jsem si už nákup zakázal ! Hezký večer a tak …..

• Like 1
Odesláno

Já moc děkuji tobě a všem dalším, kteří nás poctili návštěvou. Bylo to super a to nepřeháním. Fakt skvělá pozitivní atmosféra a upřímný zájem o hodinky. Moc jsme si to za Helveti a značky (Formex, Laco a Nivada) užili!

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...