t.p Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 Tak to vypadá na upgrade oficiálních stránek Grand Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2015 Dnes jsem mel tu cest si je vyzkouset, je to fakt krasa panove:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2015 A koupils něco? To je Koscom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2015 Tano ma vyhodu ze mu sedia aj tie 38mm zakladne modely s automatom - tie sa daju kupit za dobru cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2015 Kluci nekoupil, bohuzel. Jen jsem se vydal, uz konecne, za touto paradou. Jsem nadsen, moc se mi to libilo a chtel jsem udelat radost i Vam. Jen jsem to opet fotil jen mobilem, bohuzel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2015 Měl jsi vyzkoušet i SD chrona. Ty jediné jsem si tam ještě na zkoušku nevyžádal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2015 Měl jsi vyzkoušet i SD chrona. Ty jediné jsem si tam ještě na zkoušku nevyžádal :-)Ja take ne, meli je tam ale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 (upraveno) Ja som im aj zo sd chron zotrel prach. Upraveno 4. srpna 2015 uživatelem StefanM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Ty chrona podle fotky jsou pecka, ještě jsem je naživo neviděl. Já jsem dneska vyfotil, jak jsou zabalený kvarcky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Pekne baleni;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Pekne balenie, uz tam chyba len nalepka s mojou dodacou adresou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Tak to tu oprasime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Najdi 5 rozdílů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 StefanM: koukal jsem ve vlaknu, co mate dnes na ruce. Hodne velka parada a souhra!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Dakujem, este musim zohnat otcovi, kamaratovi, sebe zopar kusov a bude konecne klud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Dakujem, este musim zohnat otcovi, kamaratovi, sebe zopar kusov a bude konecne klud. Ty voe, to bych si dal take rict!!Jo GS je fakt bozi zalezitost a hlavne je pecka, ze to nema kazdej. Ten bily cifr je paradni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Je to parada hlavne cez den na slnku. Fotkou to nezachytim, ale tie baterkove maju taku strukturu ciferniku ako golfova lopticka. Ked raz budem rentier, tak pojdem do Japonska na nakup, ceny a vyber su tam uplne inde nez u nas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 To bych Ti rád dělal společnost v luxusním letadle a i při výběru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Nj, to by bola parada. Realnejsie je ale, ze spravime virtualny vylet na styl vlakna nero&stig Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se