Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Zdravím, rozhodl jsem se poprvé ke koupi hodinek, nejsem si ale jistý s velikostí. Obvod zápěstí 17 cm, šířka 5,5 cm. Projel jsem pár vláken, kde jste dávali foto svých hodinek na ruce, ale chyběl mi tam ten určující údaj obvod zápěstí/šířka hodinek. Mohli byste, prosím, kdo máte vyfoceno sem třeba jen hodit odkazy a připsat k tomu tyto údaje?  :notworthy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To mi je jasný, že osahat je nesrovnatelný s fotkou, ale pokud uvidím hodinky na podobný ruce, představu mít zhruba snad budu :)

Nebudes,kazda ruka je original a velikost zapesti je jen jedna velicina. Co sedi tobe,nebude muset sedet jinemu,se stejnym rozmerem.nebo se ti prestanou hodinky na ruce libit.

Odkaz ke komentáři

Základní orientační informace o velikosti je, že Lug to Lug údaj by neměl být větší než šířka hřbetu zápěstí, ale i tady platí výjimky. Takže je to o zkoušení, hledání a pocitech.

Docela slušnou ale prostorově nic neříkající představu Ti udělá telefon. Najdi fotku, uprav průměr hodinek aby se rovnal realitě a přilož na zápěstí nebo si změř jejich rozměry. Současně ovšem hraje také svou roli obvod nejen zápěstí, ale i předloktí, zrovna tak výška hodinek...... no je to věda. Tak na ní kašli zkoušej a uvidíš.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři

Je to přesně, jak píší kolegové. Mám zápěstí o stejném průměru, no pocitově a možná i tvarem zápěstí (a hodinek) se mi nejvíce líbí 42mm, menší jsou nevýrazné, větší zase přehnané ;)

Odkaz ke komentáři

Fotkám vůbec nevěř. Jako příklad uvedu svou vlastní z vlákna ?co máte právě na ruce??. Obvod v místě, kde nosím hodinky, je rovných 20 cm. A teď kontrolní otázka. Jaký průměr bez korunky mají hodinky na fotce?

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-máte-právě-na-ruce/?p=1207726

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Lepší by bylo, dát sem tebou vybraný hodinky. Dost možná je tu někdo, třeba i s podobně velkým zápěstím, bude mít a uděláš si pak lepší představu.  Mám zápěstí podobných rozměrů a řekl bych že do 43 mm nebudeš mít problém. Hodně ale právě záleží na těch konkrétních hodinkách, takže sem vhoď radši fotku toho, cos vybral a pokud je tu bude někdo mít, třeba ti pak řekne jak sedí na ruce a působí v reálu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...